DE BMW 3 SERIE SEDAN. TWIN POWER TURBO MOTOREN.

EEN KLASSE OP ZICH. IN ELKE VERMOGENSKLASSE.

De nieuwste inspuittechnologieën, geheel variabele vermogensregeling en een turbocompressor van de jongste generatie: alle benzine- en dieselmotoren uit het BMW EfficientDynamics motorengamma overtuigen met een krachtig acceleratievermogen – en verbluffen tegelijk met lage verbruiks- en emissiewaarden. Bijzonder dynamisch: de topmotorisering in de BMW 340i Sedan. Bijzonder emissiearm en zuinig: de BMW 320d EfficientDynamics Edition Sedan en de BMW 330e iPerformance Sedan met de eerste plug-in hybridemotor in een BMW 3 Serie.

BMW TWIN POWER TURBO BENZINEMOTOR.

De nieuwste generatie van de BMW TwinPower Turbo benzinemotoren overtuigt door dynamische prestaties en een uitstekende respons – ook bij lage motortoerentallen. Tegelijkertijd zijn ze efficiënter, met lagere emissies en betere performance dan hun voorgangers. De nieuwste brandstofinspuittingstechniek en de volledig variabele klepbediening inclusief dubbele VANOS, gecombineerd met de modernste turbotechnologie, vormen een mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van BMW EfficientDynamics. Het resultaat is een bijzonder efficiënte aandrijving, die het gerenommeerde vermogen van BMW motoren onderstreept. De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is meermaals onderscheiden met de Engine of the Year Award, en versterkt zo zijn wereldwijde reputatie wat betreft dynamische stroomvoorziening, extreem soepele draai-eigenschappen en indrukwekkende efficiency. De motoren uit de BMW EfficientDynamics familie onderscheiden zich door een zeer succesvol technologieconcept en worden vrijwel in alle benzineversies toegepast.

BMW TWIN POWER TURBO DIESELMOTOREN.

De nieuwste generatie BMW TwinPower Turbo dieselmotoren weerspiegelen de consequente toepassing van de kerngedachte van BMW EfficientDynamics: optimale waarden in zuinigheid, vermogensrendement en draai-eigenschappen combineren met een laag brandstofverbruik. Wat betreft hun efficiency en dynamiek zijn ze boven iedere twijfel verheven. Daarbij doen de innovatieve BMW TwinPower Turbo dieselmotoren hun werk met bijzonder lage emissie en weinig wrijving. Dat garandeert maximaal rijplezier. De dieselmotoren uit het BMW EfficientDynamics motorengamma met hun lichtgewicht aluminium constructie beschikken over turbocompressie met variabele turbinegeometrie. Common rail-inspuiting van de nieuwste generatie is verantwoordelijk voor de brandstofinspuiting.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.