DE BMW 3 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE

DE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.

VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

DE BMW 3 SERIE PLUG-IN HYBRIDE.VAAK ELEKTRISCH. ALTIJD BMW.

Leverbaar als Sedan en Touring vanaf

€ 53.577,00

Netto bijtelling vanaf

€ 354,00

Zodra de BMW 3 Serie Sedan de weg op gaat, laat hij alles achter zich: zowel conventies als verwachtingen. Dat geldt zeker voor de BMW 330e Sedan (ook leverbaar als Touring). Met een puur elektrische actieradius van 68 km staat de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride voor toekomstgerichte mobiliteit. De BMW TwinPower Turbo 4-cilinder-in-lijn benzinemotor, de zeer efficiënte eDrive technologie en de BMW EfficientDynamics technologieën zorgen voor meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

 • Autoconcept.

  Het innovatieve aandrijvingsconcept van de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen* bestaat uit de nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor, de uiterst efficiënte eDrive elektromotor en BMW EfficientDynamics technologieën. Samen produceren ze een systeemvermogen van maximaal 215 kW/292 pk1. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleratie en aanzienlijk lager brandstofverbruik. In cijfers uitgedrukt: een indrukwekkend koppel van 420 Nm bij een gemiddeld brandstofverbruik van 1,6 l/100 km. De BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen versnellen van 0 naar 100 km/u in 5,9 seconden en halen een topsnelheid van tot 230 km/u.1verbrandingsmotor van 135 kW (184 pk) + elektromotor van 83 kW (113 pk)

 • Actieradius en opladen.

  Nieuwe doelen stellen: met een puur elektrische actieradius van 68 km staan de BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen voor toekomstgerichte mobiliteit. De energie hiervoor wordt opgeslagen in de vloeistofgekoelde hoogvoltage-accu die eenvoudig en snel thuis via een normaal 230V stopcontact of met de BMW Wallbox uit het omvangrijke BMW Charging product- en service-aanbod kan worden opgeladen. Onderweg heeft u toegang tot het uitgebreide netwerk van CHARGE NOW laadstations.

 • Intelligent energiemanagement.

  Een van de essentiële componenten van het BMW eDrive concept is het intelligente energiemanagement. Dit systeem zorgt voor een optimaal samenspel van alle conventionele aandrijvingscomponenten met de elektromotor, om maximale efficiency te combineren met hoge rijdynamiek.

 • Rijprogramma's.

  Bij de eDrive aandrijving kunnen de rijprogramma's HYBRID, ELECTRIC en BATTERY CONTROL via eigen toetsen worden geselecteerd. Zo is de Plug-in Hybride BMW eenvoudig en snel af te stemmen op verschillende rijsituaties. Starten gebeurt altijd in rijprogramma HYBRID, dat een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor garandeert.

 • Connectivity.

  De laadstatus van de accu, de resterende actieradius of de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation: met de BMW Connected App kunnen de actuele verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride* altijd worden opgeroepen. Met de Remote functies kan bovendien het opladen worden geregeld en kan de efficiëntie van elke rit worden gemeten en dankzij nuttige tips voor een grotere actieradius worden geoptimaliseerd. Voor het perfecte klimaat kan de temperatuur in uw BMW heel eenvoudig vooraf worden ingesteld via de iDrive Controller of de BMW Connected App.

 • XtraBoost.

  In het rijprogramma XtraBoost ondersteunt de elektromotor de verbrandingsmotor met tot 30 kW (41 pk) extra vermogen. Daarbij reageert de aandrijving nog nauwkeuriger op het gaspedaal. De duidelijk waarneembare boost-functie resulteert in uitmuntende acceleratiekracht en zorgt zo voor een unieke, zeer sportieve rijbeleving.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW 330e Sedan Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

BMW eDRIVE ZONES

BMW eDrive Zones

Meer en meer steden stellen zogenoemde milieuzones in. Om emissievrij rijden in deze zones, en daarbuiten, zo veel mogelijk te promoten heeft BMW eDrive Zones ontwikkeld. Uw BMW Plug-in Hybride* herkent automatisch dat hij een eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDriveZone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen.

de bmw 3 serie sedan

MEER BMW 3 SERIE SEDAN.

Ontdek alles over de BMW 3 Serie Sedan. Naast Plug-in Hybride ook verkrijgbaar als Model Sport Line, Model Luxury Line en Model M Sport. Bovendien is er een groot aantal uitrustingsmogelijkheden op het gebied van design, rijdynamiek, bestuurderassistentie en connectivity mogelijk.
OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

OVER BMW PLUG-IN HYBRIDE.

In de nieuwste generatie Plug-in-Hybride modellen van BMW rijdt u elektrisch als het ú uitkomt. Bijvoorbeeld tijdens al uw woon-werkverkeer. Bepaalde modellen schakelen in een aantal grote steden zelfs automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus*. Zo rijdt u veel vaker elektrisch dan u misschien denkt. Maar altijd met het rijplezier waar BMW bekend om staat.

* eDrive Zones zijn beschikbaar op de Plug-in Hybride modellen van de BMW 3 Serie, de BMW 7 Serie en de BMW X5. En ook op de BMW 5 Serie vanaf productie juli 2020 en de BMW X3 vanaf maart 2021.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 330e Sedan is 1,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie is 30. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.