BMW 3 Serie Sedan aanschaffen

BMW 3 SERIE SEDAN. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW 3 SERIE SEDAN. VEELGESTELDE VRAGEN.

VRAAG EN ANTWOORD.

BMW 3 Serie Sedan. Veelgestelde vragen.VRAAG EN ANTWOORD.

Hier vindt u de meestgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Indien u op de hoogte wilt blijven over het laatste nieuws van dit nieuwe BMW model kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Lees meer
 • Wanneer komt de nieuwe BMW 3 Serie Sedan?

  De nieuwe BMW 3 Serie Sedan staat 09-03-2019 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan?

  De prijzen van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan zijn nog niet bekend. Deze worden eind november verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. De gedrukte brochure wordt begin februari 2019 verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 3 Serie Sedan te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt eind november verwacht. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 3 Serie Sedan te bestellen?

  De BMW 3 Serie Sedan is momenteel nog niet te bestellen. Naar verwachting zal dit vanaf eind november mogelijk zijn. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer komt de nieuwe BMW 3 Serie Touring?

  De nieuwe BMW 3 Serie Touring staat eind 2019 in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

ONLINE PREVIEW.

BMW 3 Serie Sedan Online Preview

ONLINE PREVIEW.

Op dit unieke platform onthullen we de nieuwe BMW 3 Serie in beeld en geluid. U kunt zelf bepalen wat u van de auto wilt zien en direct al uw vragen stellen aan de BMW Digitale Assistent. Wilt u bijvoorbeeld de achterlichten bekijken? Of ervaren hoe het nieuwe innovatieve display werkt? Wij laten het u graag zien.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.
Nieuwe BMW 3 Serie

Rijd als één van de eersten in de BMW 3 Serie.

Laat uw gegevens achter en uw dealer neemt binnenkort contact met u op.

Online Preview.

Ontdek alle highlights en stel al uw vragen over de BMW 3 Serie.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Sedan varieert tussen de 4,2 en 6,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 110 en 139 g/km. Data op basis van peildatum 01-10-2018.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.