DE BMW 3 SERIE TOURING. ALTIJD VERBONDEN.

ALLE MOGELIJKHEDEN, EN NIETS MINDER.

Optimaal comfort is in de BMW 3 Serie Touring een vanzelfsprekendheid. Met Services & Apps van BMW ConnectedDrive kunt u het zichzelf nog gemakkelijker maken. Door de auto bijvoorbeeld te veranderen in uw mobiele kantoor. Alles wat het internet te bieden heeft komt desgewenst rechtstreeks binnen in uw BMW 3 Serie Touring. In files raakt u niet eens verzeild. En mocht dat bij uitzondering wel het geval zijn, krijgt u snel en automatisch ondersteuning.

Lees meer

CONNECTED DRIVE SERVICES.

ConnectedDrive Services opent de poort naar de digitale wereld van BMW. Blijf op elk moment optimaal geïnformeerd, door onderweg gebruik te maken van apps in de auto zoals nieuws, weerbericht, ConnectedDrive Services dient als basispakket om andere digitale diensten te kunnen boeken.

 • BMW ConnectedDrive Store

  Met de BMW ConnectedDrive Store kunt u altijd en overal geheel volgens uw individuele behoeften services en apps samenstellen. U kunt de diensten ook na aanschaf van uw BMW selecteren en boeken. De beschikbare functieomvang van BMW ConnectedDrive Services & Apps kunt u direct in uw BMW, en op elk moment aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

  Het aanbod is te boeken in de BMW ConnectedDrive Store en speciaal ontwikkeld voor de behoeften en wensen van BMW rijders. Ook de looptijd van de individuele diensten kunt u zelf bepalen. Dit betekent dat u diensten ook eenvoudig voor een bepaalde periode kunt boeken, bijvoorbeeld alleen voor de vakantie.

  Toegang tot de BMW ConnectedDrive Store hebt u zowel onderweg rechtstreeks in uw BMW alsook via de 'My BMW ConnectedDrive' portal op internet. De nieuw geactiveerde diensten en apps zijn kort nadat u ze heeft geselecteerd en geboekt al in uw BMW beschikbaar. Verder biedt de BMW ConnectedDrive Store de klant de mogelijkheid om zich op elk moment te laten informeren over het voor hem actuele aanbod aan diensten en apps.

 • Apps

  De extra-uitrusting Apps is een platform dat comfortabel gebruik van geselecteerde smartphone apps in uw BMW mogelijk maakt. Om het complete aanbod in uw BMW beschikbaar te kunnen stellen ontwikkelt BMW niet alleen eigen apps zoals de BMW Connected App en de BMW M Laptimer App, maar werkt ook nauw samen met partners zoals Spotify, Napster, GoPro, Deezer en Audible zodat deze apps onderweg veilig in de auto gebruikt kunnen worden. Voor gebruik sluit u een compatibele smartphone met de snap-in adapter, een smartphone-USB-snoer of draadloos aan op uw BMW. Daarna kunt u heel comfortabel alle functies van de app bedienen via de iDrive Controller. BMW breidt het aanbod aan apps dat in uw BMW beschikbaar is voortdurend uit in nauwe samenwerking met diverse partners. Meer informatie hierover vindt u op www.bmw.com/apps.

 • Apple CarPlay® voorbereiding

  U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

EMERGENCY CALL.

EMERGENCY CALL.

Na een ongeval is snel handelen cruciaal. De Emergency Call (geavanceerde noodoproepfunctie) schakelt hulp in en kan in het ernstigste geval levensreddend zijn. Middels deze functie brengt de BMW een verbinding tot stand met speciaal opgeleide medewerkers van het BMW Callcenter, die u en uw passagiers telefonisch ondersteunen tot er hulp ter plaatse is, en geeft belangrijke informatie door aan de hulpverleners.

OFFICE-FUNCTIES.

BMW ConnectedDrive maakt van uw BMW 3 Serie Touring uw kantoor. Maak het uzelf gemakkelijk en richt uw kantoor direct in uw auto in. Met BMW ConnectedDrive kunt u e-mails ontvangen, lezen en beantwoorden, notities of berichten dicteren en verzenden (afhankelijk van type telefoon).

BMW Online Office.

 • BMW Online Office

  Met BMW Online Office kunt u de tijd in uw BMW nog efficiënter benutten. Zo kunt u uw e-mails voortaan veilig en comfortabel onderweg in de auto verwerken. Daarbij is niet alleen het Control Display beschikbaar voor het bewerken en versturen: BMW Online Office biedt namelijk ook de mogelijkheid om e-mails met de ‘Text-to-Speech’-functie voor te laten lezen.

  De mailbox van uw eigen e-mailadres kunt u daarvoor comfortabel vanaf uw pc thuis koppelen via het My BMW ConnectedDrive klanten-portal. Ook in de auto zelf kunt u onder BMW Online Office mailboxen aanmaken van geselecteerde e-mailproviders. Als er meerdere e-mailaccounts bij dezelfde provider zijn, worden deze helder in het menu weergegeven. Na configuratie ontvangt u uw e-mails zonder omwegen direct in uw BMW.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION.

Kostbare vakantietijd verliezen in de file? Met Real Time Traffic Information bereikt u sneller uw bestemming. Deze service kent de actuele verkeerssituatie vrijwel in real time en berekent automatisch alternatieve routes. De aanvullende functie Local Hazard Preview waarschuwt u bij slechte wegomstandigheden of ongevallen op uw route.

Real Time Traffic Information

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk en snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

Personal Assistant Service.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Beluister uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Online Entertainment streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM-kaart tot wel 30 miljoen songs van de BMW muziekpartners Deezer en Napster.

Online Entertainment.

REMOTE SERVICES.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar sta ik ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services heeft u via de BMW Connected App op afstand direct toegang tot uw BMW. Middels uw smartphone bedient u lichtsignalen, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.

Remote Services.

INTERNET.

Met de extra-uitrusting Internet heeft u via het hoge-resolutie Control Display van uw BMW 3 Serie Sedan toegang tot internet. Net als op de pc thuis heeft u alle online informatie tot uw beschikking met volledige UMTS-snelheid. Het invoeren van de URL gaat eenvoudig en comfortabel via de iDrive Controller of extra snel via uw eigen favorietenlijst.

Met de bij deze uitrusting horende data flatrate kunt u in het hele land (geen roaming) rechtstreeks vanuit uw BMW comfortabel surfen op het internet. Daarbij fungeert het Control Display als weergavescherm.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 4,5 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 189 g/km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.