BMW 3 Serie Touring, zijaanzicht rijdend voor huizen G21

THE 3

BMW 3 SERIE TOURING: MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Veelzijdigheid ontmoet sportiviteit en duurzaamheid in de Plug-in Hybrides van de BMW 3 Serie Touring. De BMW 320e voegt daar nog eens een aantrekkelijke prijs aan toe. En de BMW 330e telt er indrukwekkende prestaties bij op. Samen met een ongekende keuze in individuele uitrusting is de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride misschien wel de meest complete BMW ooit.

Lees meer
THE 3BMW 3 SERIE TOURING: MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

DE BMW 3 SERIE TOURING PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 3 Serie Touring modellen 320e, 320e xDrive, 330e en 330e xDrive met innovatieve hybride aandrijving.

Netto bijtelling vanaf

€ 329,- per maand

Operational Lease vanaf

€ 739,- per maand

Het beste van twee werelden: met de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride modellen BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive beleeft u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek. Ontdek de talloze voordelen van deze innovatieve hybride BMW modellen en lees meer over het aandrijvingsconcept, rijdynamiek, BMW Charging en handige digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

Plug-in Hybride BMW 3 Serie Touring 2021 G21 driekwart zijaanzicht opladend met model
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Touring 2021 G21 driekwart zijaanzicht aan BMW Wallbox met model

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 3 Serie Touring.

Perfect in harmonie: de 3 Serie Touring Plug-in Hybrides BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive combineren de elektrische aandrijving BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen ze voor een rijbeleving die maximale efficiëntie verbindt met maximaal rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus rijdt u lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos, of met opwindend veel trekkracht en genoeg reserve voor langere afstanden. Bij de BMW 320e xDrive en BMW 330e xDrive Touring zorgt bovendien de vierwielaandrijving – uniek voor Plug-in Hybrides in dit segment – voor optimale dynamiek en tractie. Een waardevolle bijdrage aan efficiënt rijplezier wordt geleverd door de zogenoemde recuperatie, waarbij de bewegingsenergie tijdens het remmen wordt omgezet in elektrische energie, die vervolgens in de accu wordt opgeslagen.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Touring 2021 G21 driekwart vooraanzicht rijdend op de weg

Aandrijfmodi van de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

Puur elektrisch en emissievrij op weg naar het werk, of krachtig en dynamisch met voldoende actieradius voor een weekendje weg – met de BMW 3 Serie Touring hybride modellen 320e, 320e xDrive, 330e en 330e xDrive is alles mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi, die voor elke situatie een optimaal samenspel van verbrandings- en elektromotor verzorgen, en beleef hoe fascinerend de vooruitstrevende technologie en de unieke rijbeleving zijn.
Ontdek BMW elektrisch rijden
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Touring 2021 G21 driekwart vooraanzicht ladend voor gebouw

Het opladen van de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 3 Serie Touring met hybride aandrijving. Naast de standaard laadkabel voor opladen aan een huishoudelijk stopcontact maakt de BMW Wallbox bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen mogelijk. De Wallbox van onze partner biedt aanvullende diensten voor intelligent laden. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de meegeleverde thuislaadkabel, waarmee u uw BMW Plug-in Hybride via verschillende adapters kunt opladen aan een huishoudelijk of industrieel stopcontact. Tot de uitrusting van de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride behoren behalve de standaard laadkabel ook de laadkabel voor openbaar opladen* en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden openbaar kunt laden. De laadduur (0 – 100%) van de BMW 3 Serie Touring modellen BMW 320e, BMW 320e xDrive, BMW 330e en BMW 330e xDrive bedraagt bij een laadvermogen van 3,7 kWh (BMW Wallbox, meegeleverde thuislaadkabel, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. *Aanbod per land verschillend.
Ontdek meer over opladen
Plug-in Hybride BMW 3 Serie Touring 2021 G21 close-up navigatiesysteem

Digitale services voor de BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

Haal het maximale uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale diensten die het dagelijks leven met uw BMW 3 Serie Touring 320e, 320e xDrive, 330e of 330e xDrive nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft ook gedetailleerde informatie, zoals welk laadstation vrij is, welke tarieven gelden en hoe u de laadtijd het beste kunt besteden bij voorzieningen in de buurt. Met de My BMW App heeft u altijd volledige transparantie over uw laadstatus en de recente laadprocessen. U krijgt bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale diensten, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integration, maken de dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 3 Serie Touring met Plug-in Hybride aandrijving.
Ontdek BMW elektrisch rijden

Uw nieuwe BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride.

BMW 3 Serie Sedan Plug-in Hybride

OOK GEWELDIG ALS SEDAN.

Met de introductie van de BMW 3 Serie Plug-in Hybride Sedan is elektrisch rijden met BMW bereikbaarder dan ooit.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW 3 Serie Touring Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in diverse steden.
Ontdek meer
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

BMW 3 SERIE TOURING MODELLEN.

Sportiviteit in zijn meest veelzijdige vorm.

Model Sport Line

In Model Sport Line ziet de BMW 3 Serie Touring er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier met bekleding in stof-Sensatec-combinatie Schwarz bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning.

BMW 3 Serie Touring, Model Sport Line G21

In Model Sport Line ziet de BMW 3 Serie Touring er nog dynamischer uit. Markante exterieur- en interieurdetails in hoogglans zwart zorgen voor een uiterst sportieve uitstraling. De sportstoelen voor bestuurder en voorpassagier met bekleding in stof-Sensatec-combinatie Schwarz bieden maximaal comfort en optimale ondersteuning.

  • Exterieur

  • Interieur

Model Luxury Line

In Model Luxury Line laat de BMW 3 Serie Touring zich van zijn meest elegante kant zien. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur een exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter compleet.

BMW 3 Serie Touring, Model Luxury Line G21

In Model Luxury Line laat de BMW 3 Serie Touring zich van zijn meest elegante kant zien. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur een exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter compleet.

  • Exterieur

  • Interieur

Model M Sport

Model M Sport verleent de BMW 3 Serie Touring een nog sportievere noot. Naast een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt Model M Sport nog meer rijplezier. Zo optimaliseren het M Sportonderstel, het M Sportremsysteem en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.