BMW TWINPOWER TURBO MOTOREN IN DE BMW 3 SERIE TOURING.

EEN KLASSE OP ZICH. IN ELKE VERMOGENSKLASSE.

De nieuwste inspuittechnologieën, geheel variabele vermogensregeling en een turbocompressor van de jongste generatie: alle benzine- en dieselmotoren uit het BMW EfficientDynamics motorengamma overtuigen met een krachtig acceleratievermogen – en verbluffen tegelijk met lage verbruiks- en emissiewaarden. Bijzonder dynamisch: de topmotorisering in de BMW 340i Touring. Bijzonder emissiearm en zuinig in verbruik: de BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition.

Lees meer

BMW TWIN POWER TURBO BENZINEMOTOREN.

De nieuwste generatie van de BMW TwinPower Turbo benzinemotoren overtuigt door dynamische prestaties en uitstekende respons – ook bij lage motortoerentallen. Tegelijk zijn ze efficiënter, met lagere emissies en betere performance dan hun voorgangers. De nieuwste brandstofinspuittingstechniek en de volledig variabele klepbediening inclusief dubbele VANOS, gecombineerd met de modernste turbotechnologie, vormen een mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van BMW EfficientDynamics. Het resultaat is een bijzonder efficiënte aandrijving, die het gerenommeerde vermogen van BMW motoren onderstreept. De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is meermaals onderscheiden met de Engine of the Year Award, en versterkt zo zijn wereldwijde reputatie wat betreft dynamische stroomvoorziening, extreem soepele draai-eigenschappen en indrukwekkende efficiency. De motoren uit de BMW EfficientDynamics familie onderscheiden zich door een zeer succesvol technologieconcept en worden vrijwel in alle benzineversies toegepast.

BMW TWIN POWER TURBO DIESELMOTOREN.

De nieuwste generatie BMW TwinPower Turbo dieselmotoren weerspiegelen de consequente toepassing van de kerngedachte van BMW EfficientDynamics: optimale waarden in zuinigheid, vermogensrendement en draai-eigenschappen combineren met laag brandstofverbruik. Wat betreft hun efficiency en dynamiek zijn ze boven iedere twijfel verheven. Daarbij doen de innovatieve BMW TwinPower Turbo dieselmotoren hun werk met bijzonder lage emissie en weinig wrijving. Dat garandeert maximaal rijplezier. De dieselmotoren in het BMW EfficientDynamics motorengamma met hun lichtgewicht aluminium constructie beschikken over turbocompressie met variabele turbinegeometrie. Common rail-inspuiting van de nieuwste generatie is verantwoordelijk voor de brandstofinspuiting.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 3 Serie nieuwsbrief.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen de 4,5 en 8,3 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 189 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.