BMW 3 Serie Touring aanschaffen

THE 3

DE 3 SERIE TOURING: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE 3DE 3 SERIE TOURING: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW 3 Serie Touring vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld
Nieuwe BMW 3 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 3 Serie Touring volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 3 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 3 Serie Touring zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 3 Serie Touring te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 3 Serie Touring volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 3 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 3 Serie Touring te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
BMW 3 Serie Sedanprijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 3 Serie Touring ontvangen? U kunt hier de informatie als PDF bestand downloaden. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

BMW SERVICE IN TIJDEN VAN CORONA.

BMW Service in tijden van corona.

BMW SERVICE IN TIJDEN VAN CORONA.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een bepaald BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 3 Serie Touring

TIJDELIJK AANBOD BMW 3 SERIE TOURING.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 3 Serie Touring.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Alle waarden met betrekking tot prestaties, verbruik en emissie zijn onder voorbehoud. Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 3 Serie Touring varieert tussen 4,3 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen 114 en 170 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.


    Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.