BMW 4 Serie Cabrio

BMW 4 SERIE CABRIO. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.

VERBONDEN +

BMW 4 SERIE CABRIO. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.

VERBONDEN +

BMW 4 SERIE CABRIO. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.VERBONDEN +

Terwijl u in uw BMW 4 Serie Cabrio geniet van een onvergetelijke rijbeleving, ondersteunen talrijke innovatieve en comfortabele technologieën u. Voor een moderne vorm van mobiliteit die u communicatie, informatie en entertainment van het hoogste niveau biedt.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

BMW Connected.

Ontdek de voordelen van BMW Connected.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

De Apple CarPlay® voorbereiding* maakt het mogelijk om draadloos en comfortabel geselecteerde functies van de iPhone® te gebruiken in de BMW. Daarmee kunnen smartphone content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps via de bedieningselementen van de BMW en spraaksturing bediend en weergegeven worden.

* Optioneel verkrijgbaar

Apple CarPlay®.

Ontdek de voordelen van Apple CarPlay®.

NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Het BMW navigatiesysteem Professional inclusief 8,8-inch LCD-kleurendisplay en radio BMW Professional met DVD-speler beschikt onder andere over een driedimensionale kaartweergave en 20 GB geheugen. Alle functies zijn intuïtief te bedienen met de iDrive Touch Controller. Kaarten-updates zijn drie jaar lang kosteloos* verkrijgbaar.

* De updates hebben uitsluitend betrekking op het kaartmateriaal voor Nederland.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display* projecteert relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. De in het Head-Up Display weergegeven informatie is afhankelijk van de gekozen uitrusting. Voor enkele weergaven is de aanschaf van andere extra-uitrustingen vereist, zoals de Speed Limit Info. De weergaven van het Head-Up Display zijn met een gepolariseerde zonnebril beperkt zichtbaar.

* Optioneel verkrijgbaar

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

Het multifunctionele instrumentenpaneel* met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 8,8 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

* Optioneel verkrijgbaar

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 430i Cabrio
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,0-6,6
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 162-154 

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.