BMW 4 Serie Coupé

BMW 4 SERIE COUPÉ. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.

VERBONDEN+

BMW 4 SERIE COUPÉ. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.

VERBONDEN+

BMW 4 SERIE COUPÉ. CONNECTIVITY EN ASSISTENTIE.VERBONDEN+

Tijdens het rijden in uw BMW 4 Serie Coupé ondersteunen talrijke innovatieve technologieën, die uw comfort aanzienlijk verhogen, u. Voor een moderne vorm van mobiliteit die u communicatie, informatie en entertainment van het hoogste niveau biedt – en nieuwe maatstaven vestigt.

Lees meer

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

BMW Connected

BMW Connected.

Ontdek de voordelen van BMW Connected.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

Lees meer

Apple CarPlay

Apple CarPlay®.

Ontdek de voordelen van Apple CarPlay®.

NAVIGATIESYSTEEM PROFESSIONAL.

Het BMW navigatiesysteem Professional inclusief 8,8-inch LCD-kleurendisplay en BMW radio Professional met DVD-speler beschikt onder andere over een USB-interface, driedimensionale kaartweergave en 20 GB geheugen. Alle functies zijn intuïtief te bedienen met de iDrive Touch Controller of via het touchscreen. Kaarten-updates voor Nederland zijn drie jaar lang kosteloos* verkrijgbaar.

* De updates hebben uitsluitend betrekking op het kaartmateriaal voor Nederland.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display* projecteert relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder zodat die zich optimaal kan concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven. De in het Head-Up Display weergegeven informatie is afhankelijk van de gekozen uitrusting. Voor enkele weergaven is de aanschaf van andere extra-uitrustingen vereist, zoals de Speed Limit Info. De weergaven van het Head-Up Display zijn met een gepolariseerde zonnebril beperkt zichtbaar.

* Optioneel verkrijgbaar

Lees meer

MULTIFUNCTIONEEL INSTRUMENTENPANEEL.

Het multifunctionele instrumentenpaneel met Black Panel-technologie en een schermdiagonaal van 10,25 inch zorgt voor een indrukwekkende visuele omlijsting van de rijbeleving. Drie verschillende weergaven en hun specifieke kenmerken, elk grafisch en in kleur aangepast, zijn herkenbaar in de instrumentencombinatie: ECO PRO, COMFORT en SPORT.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 4,6 en 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 121 en 174 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.