BMW 4 Serie Coupé

THE 4

DE BMW 4 COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

THE 4DE BMW 4 COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

ONBEZORGD RIJPLEZIER

BMW 4 Serie Coupé samenstellen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
BMW 4 Serie Coupé Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 4 Serie Coupé volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Coupé Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 4 Serie Coupé zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
BMW 4 Serie Coupé financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

DE GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe BMW leasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Bent u klaar voor de Gouden Wissel?
Nieuwe BMW 4 Serie Coupé prijslijst

BMW 4 SERIE COUPÉ PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 4 Serie Coupé? Download dan hier de prijslijst. 

UW BMW DEALER IS OPEN.

BMW service in tijden van corona.

En bereikbaarder dan ooit. Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp en een haal&breng service. Daarnaast hebben alle BMW Dealers de benodigde hygiëne maatregelen getroffen om u te kunnen ontvangen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

BMW 4 SERIE M PERFORMANCE PARTS.

BMW 4 SERIE M PERFORMANCE PARTS.

Met BMW M Performance is het mogelijk om uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé maximaal te personaliseren met een echt autosportkarakter. Een brede selectie van accessoires uit de categorieën aerodynamica, aandrijving, exterieurdesign, cockpit, onderstel en wielen staat tot uw beschikking.
Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 6,3 en 7,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 118 en 186 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.