BMW 4 Serie Coupé

BMW 4 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ADEMBENEMEND+

BMW 4 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ADEMBENEMEND+

BMW 4 SERIE COUPÉ. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.ADEMBENEMEND+

Al op het eerste gezicht laat de BMW 4 Serie Coupé zien hoe sportief hij is. Zijn dynamiek ervaart u zodra u het gaspedaal indrukt. Aangedreven door een van de krachtige motoren, naar keuze met achter- of vierwielaandrijving en met een perfecte gewichtsverdeling. Elke versnelling een genot. Elke bocht pure voorpret voor de volgende. En elke kilometer een fascinerende ervaring.

Het brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 4,6 en 7,7 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 121 en 179 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Lees meer

PURE DYNAMIEK.

Temperamentvolle sportiviteit en perfecte performance. De BMW 4 Serie Coupé brengt met het adaptieve M onderstel, de Variable Sport Steering en de 8-traps Steptronic transmissie de indrukwekkende dynamiek van zijn krachtige aandrijving overtuigend over op de weg. Ervaar grenzeloos rijplezier met de BMW 4 Serie Coupé.

KRACHTIGE MOTOREN.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwste generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor levert hij 240 kW (326 pk) bij een gemiddeld verbruik van slechts 7,4 tot 7,9 liter per 100 km.
Lees meer

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder benzinemotor van de nieuwste generatie garandeert maximaal rijplezier. Hij biedt al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling en een zeer directe respons, en imponeert bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
Lees meer

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwste generatie biedt dankzij uiterst geavanceerde technologieën, zoals een turbocompressor met variabele turbinegeometrie en common rail-inspuiting, zowel een hoog vermogen als voorbeeldig lage verbruikswaarden. Hij levert tussen de 190 kW (258 pk) en 230 kW (313 pk) en biedt een indrukwekkend maximaal koppel van 560 tot 630 Nm.
Lees meer

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder dieselmotoren van de nieuwste generatie bieden al vanaf lage toerentallen een duidelijk temperamentvollere krachtontwikkeling met een zeer directe respons en imponeren bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
Lees meer

8-TRAPS STEPTRONIC SPORT TRANSMISSIE.

De optionele 8-traps Steptronic Sport transmissie biedt een summum aan dynamiek, efficiency en rijcomfort. Korte schakeltijden verbeteren de acceleratiewaarden, de fijngevoelige onderlinge afstemming van de 8 versnellingen laat het schakelen comfortabel en nauwelijks merkbaar verlopen. Tegelijk wordt de motor in het toerentalgebied gehouden waarin hij optimaal zijn kracht kan ontvouwen en neemt het geluidsniveau af. De achtste versnelling verlaagt bij hogere snelheden het toerental van de motor, wat resulteert in lager verbruik en minder CO2-emissie.

SPORTIEVE RIJEIGENSCHAPPEN.

Een goed humeur met een druk op de knop? Dat biedt de BMW 4 Serie Coupé met de Driving Experience Control. Via het rijprogramma SPORT of (uitrustingsafhankelijk) SPORT+ activeert u met deze schakelaar bijvoorbeeld een straffere demperafstemming (i.c.m. adaptief M onderstel). De BMW reageert nog directer. De motor reageert nog directer. Ideaal voor nog wendbaardere handling bij dynamisch rijden. Met name in combinatie met het optionele adaptieve M onderstel, dat zich automatisch aanpast aan rijstijl en de toestand van het wegdek.

 • 50:50 gewichtsverdeling

  Een ideale gewichtsverdeling van 50:50 over voor- en achteras is een van de garanties voor hoge spoorstabiliteit, dynamische handling en nauwkeurige stuureigenschappen. Daarnaast zorgen een laag zwaartepunt van de auto evenals korte overhangen van de carrosserie voor een verdere verbetering van de rijeigenschappen.

 • Adaptief M onderstel

  Het adaptieve M onderstel wordt automatisch continu aangepast aan de toestand van het wegdek en de rijomstandigheden. Bovendien kan de bestuurder op elk moment de karakteristiek van het onderstel via de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die op dat moment zijn voorkeur geniet – van comfortabel tot bijzonder sportief met nadrukkelijk dynamische handling.

 • Variable Sport Steering

  De Variable Sport Steering inclusief Servotronic zorgt voor een direct en dynamisch rijgedrag met minder stuurbewegingen en minder krachtinspanning. Dit systeem reageert met een variabele stuuroverbrenging op de stuuruitslag. Dit verbetert de handling bij een sportieve rijstijl, en reduceert de noodzakelijke stuurbewegingen bij inparkeren en afslaan. Bij deze uitrusting inbegrepen is het aanvullende rijprogramma SPORT+.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 4 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. Dat is BMW EfficientDynamics. Dit pakket aan maatregelen omvat aandrijving, energiemanagement en het autoconcept als geheel. Voor een lager brandstofverbruik en minder CO2-emissie bij meer dynamiek en rijplezier. Standaard in elke BMW – uiteraard ook in de BMW 4 Serie Coupé.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 4 Serie Coupé varieert tussen de 4,6 en 7,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 121 en 174 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.