De BMW 530E Plug-in Hybride.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e voert beide benaderingen perfect uit en is zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld
BMW 530E eDrive Edition

DE BMW 530e eDRIVE EDITION.

Met het standaard High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. Het pakket telt talloze extra opties die bij elkaar opgeteld zorgen voor nog meer rijplezier.

AUTOCONCEPT.

AUTOCONCEPT.

De BMW 530e combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

Lees meer

AANDRIJVING.

AANDRIJVING.

Belangrijkste componenten van deze aandrijving zijn een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, een elektromotor met 70 kW (95 pk) en een hoogvoltage lithium-ion-accu met een capaciteit van 9,2 kWh. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 45 km, de elektrische topsnelheid bedraagt 140 km/h.

Lees meer

INTELLIGENT ENERGIEMANAGEMENT.

INTELLIGENT ENERGIEMANAGEMENT.

Met een anticiperende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiemanagement het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de hoogspanningsaccu.

Lees meer
Rijbeleving - BMW 5 Serie Sedan

RIJBELEVING.

RIJBELEVING.

De BMW 530e Sedan beschikt over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. Maar ook het persoonlijke rijgedrag speelt hierbij een belangrijke rol.

Lees meer

CONNECTIVITY.

De My BMW Remote App voor Plug-in Hybrides voor iOS en Android toont gedetailleerde informatie over de actuele status van uw BMW 530e Sedan – bijvoorbeeld de locatie van de auto, de laadstatus van de accu en de resterende actieradius. Het laadproces is op afstand bedienbaar via de weektimer.

COMFORTABEL OPLADEN - BMW 5 Serie Sedan

COMFORTABEL OPLADEN.

COMFORTABEL OPLADEN.

De BMW 530e kan met het meegeleverde laadsnoer via een conventioneel stopcontact of met een eveneens standaard snoer aan openbare laadpalen worden opgeladen. Het navigatiesysteem en de BMW Remote App informeren over de locatie en de beschikbaarheid van geschikte laadstations. De facturatie kan bijvoorbeeld verlopen via de CHARGE NOW pas van BMW.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,6 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 36 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.