De BMW 5 Serie Sedan. Design en uitrustingen.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

IN TOPVORM.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

IN TOPVORM.

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is dankzij zijn atletische design de concurrentie altijd een stap voor. En dat succes is geen toeval. Het zit namelijk niet alleen in de genen - succes is ook een uitdrukking van nauwkeurige aandacht voor detail.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. DESIGN EN UITRUSTINGEN.IN TOPVORM.

Sportief en stijlvol voor elke gelegenheid: de BMW 5 Serie Sedan is dankzij zijn atletische design de concurrentie altijd een stap voor. En dat succes is geen toeval. Het zit namelijk niet alleen in de genen - succes is ook een uitdrukking van nauwkeurige aandacht voor detail.

EXTERIEUR.

De BMW 5 Serie Sedan maakt al bij stilstand een krachtige indruk. Grille en koplampen sluiten in de zevende generatie van de sportiefste business-sedan ter wereld voor het eerst direct op elkaar aan. De naar achteren vloeiend aflopende daklijn verleent de gespierde carrosserie een elegant, coupé-achtig silhouet. En de brede achterzijde onderstreept de hoge prestatiegerichtheid van de BMW 5 Serie Sedan.

1
2
3
4

BOWERS & WILKINS DIAMOND SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System biedt een geluidskwaliteit van topklasse. De gerichte positionering van de luidsprekers biedt bestuurder en passagiers optimaal luistergenot. De twee diamond-tweeters zijn gemaakt van zuivere, synthetische diamant. Dit uitgesproken lichte en extreem stabiele materiaal is ideaal voor de weergave van hoogfrequente signalen.

BMW 5 Serie Sedan - meer kan altijd

MEER KAN ALTIJD.

MEER KAN ALTIJD.

Kies voor nog meer dynamiek, nog meer exclusiviteit, nog meer individualiteit. Met aantrekkelijke Lines, het M Sportpakket en vele andere uitrustingen verovert u uw plaats in de kopgroep.

SPORT LINE.

Dankzij designelementen in hoogglanzend zwart en exclusieve wielen zorgt de Sport Line voor een krachtige dosis dynamiek. Details zoals het verlichte opschrift 'Sport Line' op de dorpellijsten en perfect ondersteunende sportstoelen verlenen het interieur een extra dynamische uitstraling.

LUXURY LINE.

De designuitrusting Luxury Line verleent de BMW 5 Serie Sedan extra elegantie met zijn smaakvolle designelementen in hoogglanzend chroom en bijpassende wielen. In het interieur creëren highlights zoals de exclusieve lederen bekleding met contraststiksel en bies een bijzonder stijlvolle uitstraling, evenals de interieurlijsten in edelhoutuitvoering in combinatie met een accentlijst in Perlglanz Chrom. Het met Sensatec beklede dashboard zet de puntjes op de i.

M SPORTPAKKET.

Bij het M Sportpakket draait alles om de passie voor dynamiek. Machtige luchtinlaten maken van de voorbumper een ware blikvanger. De exclusieve interieurlijsten in Aluminium Rhombicle, sportstoelen en de BMW Individual hemelbekleding Anthrazit verlenen het interieur een atletische noot.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

De BMW Individual Collection biedt een veelzijdige keuze uit uitrustingsvarianten voor de veeleisende BMW bestuurder: houtsoorten met perfecte nerfpatronen die wereldwijd worden geselecteerd. Perfect en fascinerend soepel leder van de beste looierijen. Carrosseriekleuren die fascineren met hun schittering, lichtreflectie en effect. Aangeboden in kleurnuances die de tijdgeest bepalen in plaats van volgen. Alles om uw BMW deel van uw persoonlijkheid te laten worden.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Prepareer u voor alle aanstaande disciplines. Met de originele BMW accessoires rust u uw BMW 5 Serie Sedan geheel volgens uw wensen uit. Ontdek de wereld van de originele BMW accessoires.

 • Transport

  De moderne dakbox in zwart met zijpanelen in titaniumzilver heeft een inhoud van 520 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Doordat hij aan beide kanten open kan en aan elke kant een drievoudige centrale vergrendeling heeft, is hij eenvoudig te beladen en goed beschermd tegen diefstal.

  De waterafstotende, duurzame antislipmat met rondom een verhoogde rand beschermt de bagageruimte. De in Schwarz uitgevoerde mat past perfect, is voorzien van een hoogwaardige roestvrijstalen „5“ als inleg en kan eenvoudig worden uitgenomen.

 • Accessoires voor exterieur en interieur

  Lichtmetalen BMW wielen in 19 of 20 inch passen niet alleen optisch perfect bij het design van de auto, maar voldoen tegelijk ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met runflat-banden en beschikken over verhoogde humps, die ook in bochten voorkomen dat een drukloze band van het wiel loopt.

  De krachtige interieurvoorverwarming zorgt al voor vertrek voor een aangename interieurtemperatuur en voorkomt bevroren of beslagen ruiten. Deze is programmeerbaar via iDrive, of kan rechtstreeks bediend worden. Afhankelijk van de uitrusting is hij bovendien te activeren door een optioneel verkrijgbare BMW Display Key en een iPhone® app.

 • Informatie en communicatie

  De praktische universele houder is verstelbaar en wordt in de separaat verkrijgbare basisdrager van het Travel & Comfort System geplaatst. Hij houdt een groot aantal 7- of 11-inch tablets van Apple of Samsung met Travel & Comfort Tablet Safety Case veilig op hun plaats en is dankzij het 360° draaibare frame met hoekverstelling altijd instelbaar in de gewenste positie.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 520d Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,5-4,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119-109

  Getoond model: BMW 530i Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,5
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 136-126

  Getoond model: BMW 530d xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-5,0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-132

  Getoond model: BMW 540i Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,9-6,5
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-149

  Getoond model: BMW 540i xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,4-6,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 169-159

  Getoond model: BMW M550i xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1–8,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209–204

  Getoond model: BMW M550d xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,1-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-154

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.