BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau vogelperspectief

THE 5

BMW 5 SERIE SEDAN: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

Zakelijk, sportief en boordevol karakter. De BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride laat niets meer te wensen over. Elektrisch woon-werkverkeer gaat hand in hand met aansprekende prestaties en verre reizen. Zoals u van BMW gewend bent, staat het rijplezier op Eenzame hoogte. De CO2-emissie is daarentegen aanzienlijk lager. Naast het rijke aanbod aan uitrusting en systemen, heeft u keuze uit de bereikbare BMW 520e en de extra sportieve BMW 530e of 545e.

Lees meer
THE 5BMW 5 SERIE SEDAN: MODELLEN & UITRUSTINGEN.

DE BMW 5 SERIE SEDAN PLUG-IN HYBRIDE MODELLEN.

Ontdek de voordelen en technische highlights van de BMW 5 Serie Sedan modellen 520e, 530e, 530e xDrive en 545e xDrive met innovatieve hybride aandrijving.

Netto bijtelling vanaf

€ 397,- per maand

Operational Lease vanaf

€ 869,- per maand

Het beste van twee werelden: met de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride modellen BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive ervaart u duurzame mobiliteit en efficiënte rijdynamiek, ontdekt u de talrijke voordelen van deze innovatieve BMW Hybride modellen en ontdekt u meer over het aandrijvingsconcept, de rijdynamiek, BMW Charging en praktische digitale diensten van BMW ConnectedDrive.

BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 zijaanzicht opladen
BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 zijaanzicht aan BMW Wallbox

De Plug-in Hybride technologie van de BMW 5 Serie Sedan.

In perfecte harmonie: de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive combineren de elektrische aandrijvingstechnologie van BMW eDrive met een krachtige BMW verbrandingsmotor. Samen zorgen de twee aandrijfunits voor een rijbeleving die de hoogste efficiëntie combineert met het grootste rijplezier. Afhankelijk van de rijmodus lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos of met een machtig hoog koppel en voldoende reserves voor langere reizen. Bij de BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive zorgt de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving voor optimale dynamiek en tractie. De zogenaamde recuperatie levert een waardevolle bijdrage aan de efficiënte rijbeleving door tijdens het afremmen de bewegingsenergie om te zetten in elektrische energie om in de accu op te slaan.
Ontdek BMW elektrisch rijden
BMW 5 Serie Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht rijdend

Aandrijvingsmodi van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Volledig elektrisch en emissievrij op weg naar het werk of krachtig dynamisch en met genoeg actieradius een weekend weg – de BMW 5 Serie Sedan Hybride modellen 520e, 530e, 530e xDrive en 545e xDrive maken het allemaal mogelijk. Profiteer van intelligente rijmodi, die in iedere situatie zorgen voor een optimaal samenspel tussen verbrandings- en elektromotor – en beleef de fascinatie van toekomstgerichte technologie en een unieke rijbeleving.
Ontdek BMW elektrisch rijden
BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride G30 driekwart vooraanzicht opladen

Het opladen van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Thuis of onderweg: BMW Charging biedt op maat gemaakte oplossingen voor het opladen van uw BMW 5 Serie Sedan met Hybride aandrijving. Naast de standaard laadkabel voor opladen aan een huishoudelijk stopcontact maakt de BMW Wallbox bijzonder comfortabel, veilig en snel opladen mogelijk. De Wallbox van onze partner biedt aanvullende diensten voor intelligent laden. De installatieservice zorgt voor een probleemloze en correcte installatie van de Wallbox. Voor maximale flexibiliteit bij het thuis opladen is er de meegeleverde thuislaadkabel, waarmee u uw BMW Plug-in Hybride via verschillende adapters kunt opladen aan een huishoudelijk of industrieel stopcontact. Tot de uitrusting van de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybrid behoren behalve de standaard laadkabel ook de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card waarmee u tegen aantrekkelijke voorwaarden openbaar kunt laden*. De laadduur (0-100%) van de BMW 5 Serie Sedan modellen BMW 520e, BMW 530e, BMW 530e xDrive en BMW 545e xDrive bedraagt bij een laadvermogen van 3,7 kWh (BMW Wallbox, meegeleverde thuislaadkabel, openbare laadstations) ca. 3,6 uur en bij een laadvermogen van 2,3 kWh (huishoudelijk stopcontact) ca. 6,0 uur. *Aanbod per land verschillend.
Ontdek meer over opladen
Plug-in Hybride BMW 5 Serie Sedan G30 navigatiesysteem close-up

Digitale diensten voor de BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride.

Haal het meeste uit iedere meter van uw rit: BMW biedt innovatieve digitale diensten die het dagelijks leven met uw BMW 5 Serie Sedan 520e, 530e, 530e xDrive of 545e xDrive nog gemakkelijker en comfortabeler maken. BMW Connected Charging toont u doelgericht de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en geeft ook gedetailleerde informatie zoals welk laadstation vrij is, welke tarieven gelden en hoe u de laadtijd het beste kunt besteden bij voorzieningen in de buurt. Met de My BMW App heeft u altijd volledige transparantie over uw laadstatus en de recente laadprocessen. U krijgt bijvoorbeeld een pushbericht wanneer uw BMW volledig is opgeladen. Andere digitale diensten zoals de BMW Intelligent Personal Assistant of Smartphone Integration maken de dagelijkse mobiliteit nog gemakkelijker – voor ontspannen rijplezier in uw BMW 5 Serie Sedan met Plug-in Hybride aandrijving.
Ontdek BMW elektrisch rijden
BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride

OOK GEWELDIG ALS TOURING.

Soms komt alles samen. Ontdek ook de BMW 5 Serie Touring voor meer vermogen en volledig elektrisch woon-werkverkeer.

DE VOORDELEN VAN PLUG-IN HYBRIDE.

t

MINDER BELASTING. VOOR U EN HET KLIMAAT.

Hoe meer u elektrisch rijdt, hoe minder u uitstoot en hoe beter het is voor het milieu. Daar komt bij dat de overheid de BPM-tarieven baseert op de CO2-uitstoot van het voertuig, wat in het geval van een BMW Plug-in Hybride zeer gunstig uitpakt. Daarnaast betaalt u minder motorrijtuigenbelasting en geeft u minder uit aan brandstof. Zo bent u goed voor het klimaat én uw portemonnee.
t

SLIMME SYSTEMEN VOOR MEER RIJPLEZIER.

Iedere BMW Plug-in Hybride heeft zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor en schakelt zo efficiënt mogelijk tussen deze aandrijvingen. Daarbij wordt slim gebruik gemaakt van uw locatie- en navigatiegegevens. Natuurlijk kunt u ook handmatig schakelen tussen de verschillende modi. Het BMW eDrive aandrijvingsconcept zorgt voor extra indrukwekkende rijdynamiek.
w

EMISSIEVRIJ RIJDEN IN DE STAD.

Uw BMW 5 Serie Sedan Plug-in Hybride herkent dat hij een BMW eDrive Zone binnenrijdt en schakelt dan automatisch over op een emissievrije, volledig elektrische rijmodus. Bij ingeschakelde navigatie zal uw BMW zelfs de accu voorbereiden op de BMW eDrive Zone en indien nodig een laadstation in de omgeving aanbevelen. In Nederland zijn er eDrive Zones in diverse steden.
Ontdek meer
w

ELEKTRISCH RIJDEN ALS HET Ú UITKOMT.

In een BMW Plug-in Hybride rijdt u vaker elektrisch dan u denkt. Het volledig elektrische bereik is groot genoeg voor al uw woon-werkverkeer. Zo kiest u zelf de momenten waarop u elektrisch wilt rijden, én profiteert u van de extra actieradius en andere voordelen van een verbrandingsmotor.

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

Karaktervolle model- en uitrustingsvarianten van de BMW 5 Serie Sedan.

BMW 5 Serie Sedan

De BMW 5 Serie Sedan in Standaarduitvoering overtuigt al door zijn veelzijdigheid en talrijke functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

BMW 5 Serie Sedan 540i G30 Standaarduitvoering in Sophistograu

De BMW 5 Serie Sedan in Standaarduitvoering overtuigt al door zijn veelzijdigheid en talrijke functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

  • Exterieur

  • Interieur

Luxury Line

De Luxury Line toont de auto van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglans chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

BMW 5 Serie Sedan 520d xDrive G30 Luxury Line Berninagrau

De Luxury Line toont de auto van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglans chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de BMW 5 Serie Sedan een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

BMW 5 Serie Sedan 520d xDrive G30 M Sportpakket in Alpinweiß

Het M Sportpakket verleent de BMW 5 Serie Sedan een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

  • Exterieur

  • Interieur

ELEKTRISCH RIJDEN.

Wilt u meer weten over het toekomstgerichte concept voor elektrisch rijden van BMW en de persoonlijke voordelen en mogelijkheden voor u? Hier vindt u alle informatie over de thema's elektrisch rijden, Plug-in Hybrides, BMW i, opladen, actieradius en veel meer.

Lees meer

DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Aandrijvings- en onderstelcomponenten in één overzicht.

Meer kracht, meer controle. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Sedan laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 5 Serie Sedan G30 facelift

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor levert hij 245 kW (333 pk).
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 5 Serie Sedan G30 facelift

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder dieselmotoren van de nieuwe generatie bieden al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling met een zeer directe respons op het gaspedaal. Dankzij turbotechnologie met variabele turbinegeometrie en common-rail inspuiting imponeren ze bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
BMW xDrive BMW 5 Serie Sedan G30 facelift

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- of oversturen in bochten.
Integral Active Steering BMW 5 Serie Sedan G30 facelift driekwart achteraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
Adaptief onderstel BMW 5 Serie Sedan G30 facelift close-up start-/stopknop

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo het afrolcomfort van de auto te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort kunt u ook de instelling SPORT activeren, voor een sportieve dempingskarakteristiek van het systeem.
Adaptive Drive BMW 5 Serie Sedan G30 facelift close-up stuurwiel

Adaptive Drive.

De uitrusting Adaptive Drive combineert de actieve overhelstabilisatie Dynamic Drive en het adaptieve onderstel, voor een perfect op de rijsituatie afgestemde regeling van stabilisatoren en schokdempers. Dat zorgt voor uitstekend rijcomfort met nauwelijks waarneembare neiging tot overhellen en dat maakt bovendien hogere snelheden in bochten en kortere remwegen mogelijk.
Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Sedan G30 onderstel

Mild Hybrid technologie.

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.

DESIGN VAN DE BMW 5 SERIE SEDAN.

Design highlights voor exterieur en interieur.

De BMW 5 Serie Sedan overtuigt met zijn sportieve en moderne design. Uitrustingen als het BMW Laserlight aan de voorzijde, de trapeziumvormige uitlaateindstukken en de LED achterlichten accentueren het dynamische en vooruitstrevende karakter van de auto. In het interieur benadrukken features als de Ambiance verlichting en de van keramiekapplicaties voorziene bedieningselementen het comfort en de elegantie van de business-sedan.

BMW 5 Serie Sedan G30 facelift driekwart voorzijde
BMW nierengrille BMW 5 Serie Sedan G30 facelift Phytonicblau close-up voorzijde

BMW nierengrille.

De grote, eendelige BMW nierengrille zorgt als karakteristiek designkenmerk voor een zeer aanwezige en dynamische uitstraling van de BMW. De kleuruitvoering van de verticale spijlen en de omlijsting varieert per uitrustingsniveau.