De BMW 530E Plug-in Hybride.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.

ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

DE BMW 530e PLUG-IN HYBRIDE.ELEKTRISEREND ONCONVENTIONEEL.

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e iPerformance voert beide benaderingen perfect uit en is zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

Lees meer

AUTOCONCEPT.

AUTOCONCEPT.

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

Lees meer

AANDRIJVING.

AANDRIJVING.

Belangrijkste componenten van deze aandrijving zijn een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, een elektromotor met 70 kW (95 pk) en een hoogvoltage lithium-ion-accu met een capaciteit van 9,2 kWh. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 45 km, de elektrische topsnelheid bedraagt 140 km/h.

Lees meer

INTELLIGENT ENERGIEMANAGEMENT.

INTELLIGENT ENERGIEMANAGEMENT.

Met een anticiperende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiemanagement het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de hoogspanningsaccu.

Lees meer
Rijbeleving - BMW 5 Serie Sedan

RIJBELEVING.

RIJBELEVING.

De BMW 530e iPerformance Sedan beschikt over verschillende aandrijfmodi waarmee de bestuurder veel invloed heeft op het reële verbruik. Maar ook het persoonlijke rijgedrag speelt hierbij een belangrijke rol.

Lees meer

DESIGN.

De BMW 530e iPerformance Sedan maakt een zelfbewuste indruk in een onmiskenbaar zakelijk kostuum. Naar wens wordt zijn bijzondere aandrijving benadrukt door nierenspijlen in kenmerkend BMW i Blau, blauwe wielnaafkappen en een BMW i logo op de voorschermen. Een ander herkenningspunt: de eDrive opschriften achter de Hofmeister-knik en op de dorpellijsten.

CONNECTIVITY.

De My BMW Remote App voor Plug-in Hybrides voor iOS en Android toont gedetailleerde informatie over de actuele status van uw BMW 530e iPerformance Sedan – bijvoorbeeld de locatie van de auto, de laadstatus van de accu en de resterende actieradius. Het laadproces is op afstand bedienbaar via de weektimer.

COMFORTABEL OPLADEN - BMW 5 Serie Sedan

COMFORTABEL OPLADEN.

COMFORTABEL OPLADEN.

De BMW 530e iPerformance Sedan kan met het meegeleverde laadsnoer via een conventioneel stopcontact of met een eveneens standaard snoer aan openbare laadpalen worden opgeladen. Het navigatiesysteem en de BMW Remote App informeren over de locatie en de beschikbaarheid van geschikte laadstations. De facturatie kan bijvoorbeeld verlopen via de ChargeNow pas van BMW.

Lees meer

Met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

Lees meer

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 5 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 2,1 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 47 en 176 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.