De BMW M550i en M550d.

DE BMW M550i EN M550d.

ADRENALINE VOOR DE WEG.

DE BMW M550i EN M550d.

ADRENALINE VOOR DE WEG.

DE BMW M550i EN M550d.ADRENALINE VOOR DE WEG.

Zinnenprikkelend: met de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan stuwt u de prestatiedrang tot ongekende hoogten. Pure adrenaline. Sportief karakter wordt autosportkarakter. Omdat genoeg nooit genoeg is.

ATLETISCHE KRACHTCENTRALES.

ATLETISCHE KRACHTCENTRALES.

Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive schuilt pure power: de M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor speelt in alle aandrijvingsdisciplines een toonaangevende rol. Dat is te horen ook – zijn krachtige sound getuigt dankzij het M sportuitlaatsysteem van een door en door sportief DNA.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW M550d xDrive is in elk opzicht buitengewoon. De modernste technologieën, zoals trapsgewijze drukvulling met vier turbocompressoren en common rail-inspuiting zorgen met een maximaal koppel van 760 Nm voor indrukwekkende kracht in elke rijsituatie.

ALLES VOOR DE ULTIEME KICK.

ALLES VOOR DE ULTIEME KICK.

Het adaptieve M onderstel is 10 millimeter verlaagd, de besturing geoptimaliseerd, het M sportremsysteem afgesteld op maximale vertraging. Als dat nog niet voldoende kick geeft, is er als optie het adaptieve M onderstel Professional voor nog meer rijdynamiek: Wat rijbeleving betreft bepalen de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan de regels. Want degene die aan kop gaat, bepaalt het spel.

HARTSLAGVERSNELLER

Een aanblik waar adrenaline bij vrijkomt: behalve het M Aerodynamicapakket hebben de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan als prominente kenmerken vergrote luchtinlaten en bijzondere designaccenten in Cerium Grey. Deze exclusieve lak is ook toegepast in de markante omlijsting van de nierengrille, de aerodynamische spiegelkappen en de modelaanduiding. Afgerond wordt de zelfbewuste uitstraling met twee voor M Performance specifieke wieldesigns in 19 inch en 20 inch.

ATLETISCH TOT IN ELKE VEZEL.

Dorpellijsten met modelaanduiding, specifieke instrumenten met digitale modelaanduiding, met leder bekleed M stuur en details van het M Sportpakket: ook het interieur van de BMW M550i xDrive en de M550d xDrive is één en al expressie van atletisch karakter.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van stijl – met een progressief design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 5 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 520d Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,5-4,2
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119-109

  Getoond model: BMW 530i Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,5
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 136-126

  Getoond model: BMW 530d xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-5,0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-132

  Getoond model: BMW 540i Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,9-6,5
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-149

  Getoond model: BMW 540i xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,4-6,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 169-159

  Getoond model: BMW M550i xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1–8,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209–204

  Getoond model: BMW M550d xDrive Sedan
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,1-5,9
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-154

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.