De BMW M550i en M550d.

DE BMW M550i EN M550d.

ADRENALINE VOOR DE WEG.

DE BMW M550i EN M550d.

ADRENALINE VOOR DE WEG.

DE BMW M550i EN M550d.ADRENALINE VOOR DE WEG.

Zinnenprikkelend: met de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan stuwt u de prestatiedrang tot ongekende hoogten. Pure adrenaline. Sportief karakter wordt autosportkarakter. Omdat genoeg nooit genoeg is.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

ATLETISCHE KRACHTCENTRALES.

ATLETISCHE KRACHTCENTRALES.

Onder de motorkap van de BMW M550i xDrive schuilt pure power: de M Performance TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor speelt in alle aandrijvingsdisciplines een toonaangevende rol. Dat is te horen ook – zijn krachtige sound getuigt dankzij het M sportuitlaatsysteem van een door en door sportief DNA.

De M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor in de BMW M550d xDrive is in elk opzicht buitengewoon. De modernste technologieën, zoals trapsgewijze drukvulling met vier turbocompressoren en common rail-inspuiting zorgen met een maximaal koppel van 760 Nm voor indrukwekkende kracht in elke rijsituatie.

Lees meer

ALLES VOOR DE ULTIEME KICK.

ALLES VOOR DE ULTIEME KICK.

Het adaptieve M onderstel is 10 millimeter verlaagd, de besturing geoptimaliseerd, het M sportremsysteem afgesteld op maximale vertraging. Als dat nog niet voldoende kick geeft, is er als optie het adaptieve M onderstel Professional voor nog meer rijdynamiek: Wat rijbeleving betreft bepalen de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan de regels. Want degene die aan kop gaat, bepaalt het spel.

Lees meer

HARTSLAGVERSNELLER

Een aanblik waar adrenaline bij vrijkomt: behalve het M Aerodynamicapakket hebben de M Performance modellen van de BMW 5 Serie Sedan als prominente kenmerken vergrote luchtinlaten en bijzondere designaccenten in Cerium Grey. Deze exclusieve lak is ook toegepast in de markante omlijsting van de nierengrille, de aerodynamische spiegelkappen en de modelaanduiding. Afgerond wordt de zelfbewuste uitstraling met twee voor M Performance specifieke wieldesigns in 19 inch en 20 inch.

ATLETISCH TOT IN ELKE VEZEL.

Dorpellijsten met modelaanduiding, specifieke instrumenten met digitale modelaanduiding, met leder bekleed M stuur en details van het M Sportpakket: ook het interieur van de BMW M550i xDrive en de M550d xDrive is één en al expressie van atletisch karakter.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen maken indruk met een krachtig vermogen. Leveren maximale rijdynamiek, zonder afbreuk te doen aan het comfort. En getuigen ondanks alle sportiviteit van stijl – met een progressief design. BMW M Performance. Voor nog intenser rijplezier.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,6 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 36 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.