Nieuwe BMW 5 Serie kopen, leasen of financieren

UW NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.

ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

UW NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.

ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

UW NIEUWE BMW 5 SERIE SEDAN.ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 5 Serie Sedan te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 5 Serie kopen

Samenstellen.

Stel uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 5 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 5 Serie Sedan zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 5 Serie Sedan te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 5 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 5 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 5 Serie Sedan volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 5 Serie prijslijst en brochure

BMW 5 SERIE SEDAN BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 5 Serie Sedan via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

Voor BMW rijders.

Voor BMW rijders.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
Tijdelijk aanbod BMW 5 Serie Sedan

Tijdelijk aanbod BMW 5 Serie.

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW 5 Serie Sedan.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,6 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 36 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.