De BMW 5 Serie Sedan. Rijdynamiek en efficiency.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

HEROÏSCH DYNAMISCH.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

HEROÏSCH DYNAMISCH.

DE BMW 5 SERIE SEDAN. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.HEROÏSCH DYNAMISCH.

De BMW 5 Serie Sedan verlegt grenzen als het om dynamiek gaat. Krachtige motoren vertalen zijn sportieve uiterlijk op indrukwekkende wijze naar fascinerende prestaties. Maar behalve kracht bezit de BMW 5 Serie Sedan ook intelligentie. Progressieve technologieën maken hem tot een ware held en laten hem zijn dynamiek op efficiënte wijze benutten.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET RIJPROGRAMMA ADAPTIVE

De Driving Experience Control biedt u keuze uit het standaard geactiveerde rijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma Adaptive past het adaptieve onderstel de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

Lees meer

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

De BMW 5 Serie Sedan neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de onbetwiste kampioen in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Auto Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren.

Lees meer

BMW 520D EFFICIENTDYNAMICS EDITION.

De BMW 520d EfficientDynamics Edition Sedan met BMW TwinPower Turbo 2,0-liter 4-cilinder dieselmotor laat het hart van de liefhebber van maximale brandstofefficiency en krachtige rijprestaties sneller kloppen. Hij levert een vermogen van 140 kW (190 pk), waarmee de BMW in 7,5 seconden van 0 naar 100 km/h kan accelereren.

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

Dankzij lichte materialen zoals aluminium en de modernste magnesiumlegeringen is de zevende generatie van de BMW 5 Serie Sedan tot 100 kilo lichter dan zijn voorganger. De intelligente lichtgewicht constructie zorgt bovendien voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras en een laag zwaartepunt. Het resultaat: uiterst dynamische rijeigenschappen.

Lees meer

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

Het maatregelenpakket BMW EfficientDynamics is bij de BMW 5 Serie Sedan zichtbaar door een markant designicoon: de dubbele niervormige grille. Bij een geringe behoefte aan koelende lucht blijft automatisch een luchtklep binnen de Active Air Stream grille gesloten, wat resulteert in bijzonder lage cW-waarden tot wel 0,22 – uniek in deze klasse.

Lees meer
BMW 5 Serie Sedan, Mild Hybrid technologie

MILD HYBRID TECHNOLOGIE.

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. BMW EfficientDynamics heet de strategie die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te verhogen. Het maatregelenpakket omvat de aandrijving, het energiemanagement en het autoconcept als geheel.

Lees meer

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Sedan varieert tussen de 1,6 en 10 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 36 en 227 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.