De BMW 5 Serie Touring.

DE BMW 5 SERIE TOURING. BEDIENINGSCOMFORT.

PAST ZICH AAN UW PLANNEN AAN.

DE BMW 5 SERIE TOURING. BEDIENINGSCOMFORT.

PAST ZICH AAN UW PLANNEN AAN.

DE BMW 5 SERIE TOURING. BEDIENINGSCOMFORT.PAST ZICH AAN UW PLANNEN AAN.

Bedieningscomfort wordt bij de BMW 5 Serie Touring met een hoofdletter 'B' geschreven. Dankzij innovatieve techniek is de bagageruimte zeer comfortabel in en uit te laden en kan zijn volume van 570 liter zo nodig worden vergroot tot 1.700 liter. Op korte ritjes of op een lange zakenreis: u zult onder de indruk zijn van de manier waarop flexibiliteit, ruimtelijkheid en rijdynamiek elkaar perfect aanvullen.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

SEPARAAT TE OPENEN ACHTERRUIT.

De achterruit is via een druk op de knop van de autosleutel separaat te openen om eenvoudig bagagestukken in de BMW te leggen of eruit te nemen, zonder de bagageklep te hoeven openen. Bijzonder praktisch: bij het openen gaat het afdekrolscherm vanzelf omhoog en bij het handmatig sluiten van de achterruit dekt hij de bagageruimte automatisch weer af.

Lees meer

ACHTERBANKLEUNING, IN DE VERHOUDING 40:20:40 GEDEELD NEERKLAPBAAR.

De rugleuning, die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is, zorgt voor meer flexibiliteit bij het vervoeren van personen en bagage. Dankzij het doorlaadsysteem is er achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd. Door de gehele rugleuning van de achterbank neer te klappen neemt de bagageruimte van de BMW 5 Serie Touring toe van 570 tot 1.700 liter. Voor maximaal comfort is de achterbankleuning vanuit de bagageruimte op afstand ontgrendelbaar.

AUTOMATISCHE BAGAGEKLEPBEDIENING.

AUTOMATISCHE BAGAGEKLEPBEDIENING.

De automatische bagageklepbediening maakt comfortabel openen en sluiten van de bagageklep mogelijk met één druk op de voor de bestuurder goed bereikbare knop in de portierbekleding of de toets op de autosleutel. De bagageklep is bovendien zoals gebruikelijk via de greep aan de buitenzijde te openen en met één druk op de knop in de bagageklepbekleding te sluiten.

Lees meer

OPGEWASSEN TEGEN ELKE TAAK.

Het geoptimaliseerde laadconcept van de BMW 5 Serie Touring opent voor u een hele nieuwe wereld van mogelijkheden. Functionele features zoals de neerklapbare en deelbare achterbank, de opvouwbare bagageruimtevloer en tal van functionele opberg- en bevestigingsmogelijkheden bieden u maximale flexibiliteit – voor uw vrije tijd, gezinsuitstapjes en zakelijke ritten.

 • Bagageruimtepakket

  Het bagageruimtepakket breidt de functionaliteit van de bagageruimte uit met een vrijwel traploze hoekverstelling van de rugleuning inclusief Cargo-positie, bevestigingsrails links en rechts met twee verschuifbare bevestigingsogen, twee spanbanden met kunststof frame tegen de zijbekleding links en rechts alsmede een multifunctionele haak.

 • Doorlaadsysteem

  Het doorlaadsysteem bestaat uit een achterbankleuning die in de verhouding 40:20:40 gedeeld neerklapbaar is en zorgt voor meer flexibiliteit bij het vervoeren van personen en bagage. Zo is er bijvoorbeeld achterin royaal ruimte voor twee passagiers, terwijl tegelijkertijd lange voorwerpen zoals ski- en snowboardtassen kunnen worden vervoerd.

 • Bevestigingsogen

  In de bagageruimte bevinden zich vier stabiele en handige bevestigingsogen om uw bagage eenvoudig te kunnen vastzetten. Het wegglijden van grote voorwerpen kan zo effectief worden voorkomen. Hoeft de bagage niet te worden vastgezet, dan kan de bagageruimte dankzij de plat liggende bevestigingsogen over de hele breedte worden gebruikt.

Brandstofverbruik en CO₂-emissies

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 120 en 172g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.