De BMW 5 Serie Touring.

DE BMW 5 SERIE TOURING. ALTIJD VERBONDEN.

BETROUWBARE BUSINESS PARTNER.

DE BMW 5 SERIE TOURING. ALTIJD VERBONDEN.

BETROUWBARE BUSINESS PARTNER.

DE BMW 5 SERIE TOURING. ALTIJD VERBONDEN.BETROUWBARE BUSINESS PARTNER.

Om succesvol te zijn is een eersteklas uitrusting nodig. De vele Digital Services en assistentiesystemen van de BMW 5 Serie Touring garanderen dankzij de naadloze verbinding met de buitenwereld en hun intuïtieve bediening maximaal comfort, optimale veiligheid en hoogste productiviteit.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW CONNECTED.

BMW Connected maakt dagelijkse mobiliteit gemakkelijker. Informatie zoals adviezen voor de optimale vertrektijd is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch en dankzij BMW Connected Onboard ook toegankelijk in de auto zelf. Met Remote 3D View kunt u middels uw smartphone bovendien op afstand de omgeving van de geparkeerde BMW bekijken.

Lees meer

HET POTENTIEEL TEN VOLLE BENUTTEN.

 • Apple CarPlay® voorbereiding

  U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

 • PARK NOW

  PARK NOW is de innovatieve digitale parkeerservice van BMW Group en maakt het mogelijk per app zonder ticket of contant geld te parkeren langs de openbare weg of in de parkeergarage. De comfortabele start/stop-functie met facturering tot op de minuut nauwkeurig voorkomt parkeerboetes of te veel betalen.

 • Personal Assistant Service

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

BMW PERSONAL COPILOT.

Met de uitrusting BMW Personal Copilot heeft u uw ideale medewerker gevonden. U kunt hem zonder meer belangrijke maar monotone taken toevertrouwen. De extra-uitrusting Driving Assistant Plus maakt deels autonoom rijden mogelijk in situaties zoals files, langzaamrijdend verkeer of lange ritten. Ook bij het wisselen van rijstrook bent u in goede handen.

Lees meer

TELEFONIE MET WIRELESS CHARGING.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een Wi-Fi Hotspot voorbereiding.

WI-FI HOTSPOT.

Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ingebouwde SIM kaart. Zo kunnen u en uw medereizigers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten.

PARKEREN MET EEN TOVERSTAF.

PARKEREN MET EEN TOVERSTAF.

Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u de BMW via deze functie achterwaarts laten uitparkeren. U activeert de op afstand bediende parkeerfunctie buiten uw BMW met behulp van de BMW Display Key.

Lees meer

PARKING ASSISTANT PLUS MET 3D VIEW.

Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en ermee te manoeuvreren. Het omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View, PDC alsmede de Park Assistant met geleiding in lengterichting, die de auto volautomatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Zo kan de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht. In het display worden, afhankelijk van de gekozen extra-uitrusting, onder meer gegevens van de Driving Assistant Plus, de actuele snelheid, aanwijzingen van het navigatiesysteem, de Speed Limit Info met herkenning van inhaalverboden, alsmede telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

BMW TELESERVICE ACCIDENT CALL.

Sneller, eenvoudiger, comfortabeler: de innovatieve BMW Teleservice Accident Call biedt directe ondersteuning voor kleinere ongevallen bij lagere snelheid. Via sensoren detecteert uw BMW ongevallen bij lagere snelheden, geeft automatisch een waarschuwingsmelding in de iDrivemonitor en biedt de bestuurder een directe verbinding met BMW Ongevallenhulp. Met één klik op de iDrive Controller heeft de bestuurder direct verbinding met de specialisten van BMW Ongevallenhulp, die op afstand of ter plaatse ondersteuning verlenen op basis van de doorgestuurde, voertuigspecifieke informatie.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

UW INTELLIGENTE NETWERK ONDERWEG.

BMW ConnectedDrive staat voor de innovatieve interactie tussen bestuurder, auto en de omgeving. Geniet van meer comfort, meer entertainment en het rustgevende gevoel van veiligheid op alle wegen. Kortom: geniet van nog meer rijplezier.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂-emissies

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 120 en 172g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.