BMW 5 Serie Touring G31 facelift Sophistograu zijaanzicht

THE 5

BMW 5 SERIE TOURING: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

Pas de BMW 5 Serie Touring aan uw persoonlijke wensen aan. Daarvoor is een rijk aanbod aan aantrekkelijke designuitrustingen, motoren, features voor rijdynamiek, bestuurdersassistentiesystemen en digitale services leverbaar.

Lees meer
THE 5BMW 5 SERIE TOURING: MODELLEN EN UITRUSTINGEN

MODELLEN EN UITRUSTINGEN.

BMW 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring overtuigt met zijn standaarduitrusting door zijn veelzijdigheid en talrijke functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

BMW 5 Serie Touring 530i G31 Sophistograu

De BMW 5 Serie Touring overtuigt met zijn standaarduitrusting door zijn veelzijdigheid en talrijke functionele features die het comfort en de veiligheid verhogen.

Luxury Line

De Luxury Line toont de BMW 5 Serie Touring van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

BMW 5 Serie Touring 530i G31 Luxury Line in Mineralweiß

De Luxury Line toont de BMW 5 Serie Touring van zijn meest elegante kant. Verfijnde designelementen in hoogglanzend chroom verlenen het exterieur zijn exclusieve uitstraling. De stijlvolle aankleding wordt voortgezet in het interieur. Hier maken de fraaie lederen bekleding en hoogwaardige interieurlijsten het luxueuze karakter zicht- en tastbaar.

M Sportpakket

Het M Sportpakket verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

BMW 5 Serie Touring 530e G31 M Sportpakket Tansanitblau II metallic

Het M Sportpakket verleent de BMW een nog sportievere noot. Behalve een met vele details verfijnde uitstraling van exterieur en interieur biedt het M Sportpakket nog meer rijplezier. Zo optimaliseren bijvoorbeeld het M Sportonderstel en het M Aerodynamicapakket de rijdynamische eigenschappen merkbaar.

BMW 530e TOURING.

De innovatieve en efficiënte BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride.*

Uiterst progressief en zeer functioneel. De eerste BMW 5 Serie Touring Plug-in Hybride overtuigt met een combinatie van een krachtige benzinemotor, hoogvoltage-accu en een elektromotor met BMW eDrive technologie met krachtige prestaties bij een tegelijkertijd gereduceerd brandstofverbruik en lagere CO2 emissie. De intelligente laadassistent en het intelligente energiemanagement van BMW ConnectedDrive ondersteunen bij het opladen en het verlagen van het energieverbruik. Bovendien biedt BMW Connected Charging extra voordelen voor de bestuurder van de efficiënte, zakelijke Touring.

*De BMW 530e xDrive Touring is beschikbaar vanaf november 2020.

BMW 530e Plug-in Hybride G31 motor

BMW 530e.

De innovatieve Plug-in Hybride aandrijving combineert een efficiënte verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor. Dit resulteert in een bijzonder hoog systeemvermogen en biedt zowel het comfort van de grote actieradius van een verbrandingsmotor als de mogelijkheid om lokaal emissievrij te rijden.
Intelligent energiemanagement BMW 5 Serie Touring G31 facelift

Intelligent energiemanagement.

Een van de essentiële pijlers van het BMW eDrive concept is het intelligente energiemanagement. Dit systeem zorgt voor een optimaal samenspel van alle conventionele aandrijvingscomponenten met de elektromotor, om maximale efficiency te combineren met hoge rijdynamiek.
BMW Charging BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW Charging.

BMW Charging maakt het bestuurders van elektrische en hybride auto's gemakkelijk om openbare laadstations in binnen- en buitenland te vinden, te gebruiken en te betalen voor het gebruik. De laadstations van het almaar groeiende netwerk worden in het navigatiesysteem van de auto, via de app en online op de website weergegeven.
BMW 5 Serie Touring G31 facelift driekwart vooraanzicht in eDrive Zone

eDrive Zones.

BMW stelt zich iedere dag tot doel om een stap dichter bij de mobiliteit van morgen te komen. Met innovatieve digitale diensten als de BMW eDrive Zones en het bonusprogramma BMW Points, die al in de loop van 2020 beschikbaar komen, werken we aan innovatieve manieren om die te bereiken. Zo halen we nog meer uit iedere meter van uw efficiënte rit.
Connected Charging BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW Maps – Connected Charging.

Met de Services van Connected Charging haalt u het beste uit de elektrische actieradius van uw Plug-in Hybride model. Al bij de planning van uw rit wijst het systeem u doeltreffend op de dichtstbijzijnde openbare laadstations op uw route en informeert het u vooraf over bijvoorbeeld de beschikbaarheid en de aangeboden stroomsoorten.

ELEKTRISCH RIJDEN.

Wilt u meer weten over het toekomstgerichte concept voor elektrisch rijden van BMW en de persoonlijke voordelen en mogelijkheden voor u? Hier vindt u alle informatie over de thema's elektrisch rijden, Plug-in Hybrides, BMW i, opladen, actieradius en veel meer.

Lees meer

DE RIJDYNAMIEK EN EFFICIËNTIE VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

Aandrijvings- en onderstelcomponenten in één overzicht.

Alles ingesteld op rijplezier. Van de bijzonder zuinige 4-cilinder dieselmotor tot de toerengretige en koppelsterke 6-cilinder benzinemotor: de BMW 5 Serie Touring laat zich altijd van zijn sportieve kant zien. Met perfect op elkaar afgestemde aandrijf- en ondersteltechnologiën, zoals het adaptieve onderstel, de Integral Active Steering en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive, zijn optimale grip en maximaal rijplezier gegarandeerd.

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

Soepele kracht, zijdezachte draai-eigenschappen en een meeslepende sound kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de nieuwe generatie uit het BMW EfficientDynamics motorengamma. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll turbocompressor levert hij 245 kW (333 pk).
BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor BMW 5 Serie Touring G31 facelift

BMW TwinPower Turbo 4-cilinder dieselmotor.

De BMW TwinPower Turbo 2,0 liter 4-cilinder dieselmotoren van de nieuwe generatie bieden al vanaf lage toerentallen een temperamentvolle krachtontwikkeling met een zeer directe respons op het gaspedaal. Dankzij turbotechnologie met variabele turbinegeometrie en common-rail inspuiting imponeren ze bovendien met een gunstig verbruik en geringe emissie.
BMW xDrive BMW 5 Serie Touring G31 facelift

xDrive.

De intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel optimaal over voor- en achterwielen – voor extra tractie, rijdynamiek en rijveiligheid in elke situatie op de weg. Voor nog betere wendbaarheid voorkomt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- of oversturen in bochten.
Integral Active Steering BMW 5 Serie Touring G31 facelift driekwart vooraanzicht rijdend

Integral Active Steering.

De Integral Active Steering combineert een variabele stuuroverbrenging op de vooras met meesturende achterwielen. Doordat de achterwielen bij lagere snelheden tegengesteld aan de voorwielen sturen, biedt dit systeem extra wendbaarheid en dynamiek. Vanaf 60 tot 80 km/h sturen de achterwielen in dezelfde richting als de voorwielen, om de rijstabiliteit en het comfort te verhogen.
Adaptief onderstel BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up start-/stopknop

Adaptief onderstel.

Het adaptieve onderstel maakt het mogelijk om de karakteristiek van de schokdempers aan te passen aan de actuele rijsituatie, en zo het afrolcomfort van de auto te vergroten of juist de rijdynamiek te laten toenemen. Behalve de standaardinstelling COMFORT voor een hoge mate van rijcomfort kunt u ook de instelling SPORT activeren, voor een sportieve dempingskarakteristiek van het systeem.
Luchtvering met niveauregeling achter BMW 5 Serie Touring G31 facelift

Luchtvering met niveauregeling achter.

De luchtvering met niveauregeling achter garandeert onder alle beladingstoestanden een optimaal rijcomfort. De ook bij hoge belasting gelijk blijvende bodemvrijheid van de BMW draagt bovendien bij aan extra veiligheid tijdens het rijden.
Mild Hybrid technologie BMW 5 Serie Touring G31 facelift onderstel

Mild Hybrid technologie.

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.

DESIGN EN FUNCTIONALITEIT VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

Designuitrustingen voor exterieur en interieur.

Stijlvol richting de toekomst: moderne uitrustingen en designhighlights zoals het BMW Laserlight en de LED achterlichten onderstrepen het vooruitstrevende karakter van de BMW 5 Serie Touring. Het luxueuze en functionele interieur benadrukt met innovatieve technologieën en uitrusting zoals het 12,3 inch grote Control Display of de Ambiance verlichting het comfort en de elegantie van deze zakelijke Touring.

BMW 5 Serie Touring G31 facelift zijaanzicht stilstaand
Glazen panoramadak BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur

Glazen panoramadak.

Het glazen panoramadak biedt veel frisse lucht wanneer het is geopend en zorgt ook gesloten voor een aangenaam licht interieur. Met één druk op de knop of met de sleutel van de BMW is het panoramadak volledig automatisch te openen en te sluiten. Het is voorzien van een elektrische schuif-/kantelfunctie, zonwering en een windgeleider.
Trekhaak BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up

Trekhaak.

De trekhaak met elektrisch wegklapbare kogelkop is geschikt voor hoge aanhangergewichten tot 2.000 kg (i.c.m. af fabriek gemonteerde trekhaak). Ter stabilisering remt de aanhangerstabiliteitscontrole de trekkende auto automatisch af als de aanhanger begint te pendelen. Als de elektrisch wegklapbare kogelkop niet in gebruik is, is deze nauwelijks zichtbaar opgeborgen achter de bumper.
Bagageruimtepakket BMW 5 Serie Touring G31 facelift

Bagageruimtepakket.

Het bagageruimtepakket breidt de functionaliteit van de bagageruimte uit met een vrijwel traploze hoekverstelling van de rugleuning inclusief Cargo positie, bevestigingsrails links en rechts met twee verschuifbare bevestigingsogen, een spanband met kunststof frame aan de zijbekleding rechts alsmede een multifunctioneel haakje.
Aerodynamische BMW Individual wielen 1001 I BMW 5 Serie Touring G31 facelift

Aerodynamische BMW Individual wielen 1001 I.

Aerodynamische BMW Individual wielen 1001 I, uitgevoerd in Jet Black, 3D gepolijst, met bredere achterbanden en noodloopeigenschappen, voor 8 J x 20 inch met bandenmaat 245/35 R 20, achter 9 J x 20 inch met bandenmaat 275/30 R 20.
BMW nierengrille BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up voorzijde

BMW nierengrille.

De grote, eendelige BMW nierengrille zorgt als karakteristiek designkenmerk voor een zeer aanwezige en dynamische uitstraling van de BMW. De kleuruitvoering van de verticale spijlen en de omlijsting varieert per uitrustingsniveau.
BMW Laserlight BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up voorzijde

BMW Laserlight.

BMW Laserlight schijnt in de laser-grootlichtmodus met tot wel 650 meter bijna dubbel zo ver als conventionele koplampen. Door het betere zicht in het donker neemt de veiligheid aanzienlijk toe. Blauwe accenten en het opschrift 'BMW Laser' in de koplampunits wijzen op de zeer geavanceerde technologie en onderstrepen bovendien het sportieve karakter van de BMW.
LED achterlichten BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up achterzijde

Achterlichten met LED techniek.

De driedimensionale achterlichten in de voor BMW typerende L-vorm en met LED techniek zorgen ervoor dat de auto ook 's nachts direct is te herkennen als een BMW.
Zichtbare, trapeziumvormige uitlaateindpijp BMW 5 Serie Touring G31 facelift close-up achterzijde

Uitlaateindpijp, zichtbaar, trapeziumvormig, links en rechts.

Een zichtbare, trapeziumvormige uitlaateindpijp in chroom, zowel links- als rechtsachter.
BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift 2020 driekwart vooraanzicht stilstaand
BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift driekwart vooraanzicht stilstaand
Volleder BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift interieur cockpit
Volleder BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Volleder BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift interieur cockpit
Interieurlijsten BMW 5 Serie Touring G31 Individual G31 facelift interieur cockpit
Interieurlijsten BMW 5 Serie Touring G31 Individual G31 facelift 2020 interieur cockpit
Interieurlijsten BMW 5 Serie Touring Individual G31 facelift interieur cockpit

DE BMW INDIVIDUAL COLLECTIE VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

Functionaliteit ontmoet individualiteit. Met exclusieve en hoogwaardige BMW Individual uitrusting en de imposante BMW Individual aerodynamische wielen 1001 I krijgt de BMW 5 Serie Touring een nog unieker karakter. Met de elegante carrosseriekleuren Aventurinrot, Tansanitblau en Alvitgrau past u het sportieve exterieur volledig naar uw eigen voorkeuren aan. Tegelijkertijd geeft fijne vollederen bekleding in de kleuren Caramel, Tartufo of Rauchweiß het interieur iets speciaals.

DE TECHNOLOGIEËN VAN DE BMW 5 SERIE TOURING.

Digitale services en intelligente bestuurdersassistentiesystemen.

De BMW 5 Serie Touring staat altijd voor u klaar. Geavanceerde assistentiesystemen en connectiviteit zorgen voor maximale veiligheid en comfort, terwijl innovatieve zakelijke en entertainmentfuncties u informeren en entertainen. Met de slimme digitale services bent u onderweg altijd verbonden. Voor zorgeloze en ontspannen mobiliteit.

Informatiedisplay BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit
BMW Live Cockpit Professional BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Live Cockpit Professional.

De uitrusting BMW Live Cockpit Professional inclusief navigatiefunctie omvat een hoogwaardig weergave- en bedieningsconcept, bestaande uit een via aanraking bedienbaar, hoge-resolutie Touch Control Display van 12,3 inch en een volledig digitaal multifunctioneel instrumentenpaneel van eveneens 12,3 inch. Het bij deze uitrusting inbegrepen BMW Operating System 7 is onder meer via de iDrive Touch Controller te bedienen.
BMW Connected Pack Professional BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Connected Pack Professional.

Personal Assistant Service, Remote Services, BMW Maps, smartphone integratie incl. Apple CarPlay en Android Auto of toch In-Car Experiences? Waarom kiezen als dat helemaal niet hoeft? Met het BMW Connected Pack Professional krijgt u deze services van BMW ConnectedDrive.
BMW Maps BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Maps – Connected Navigation.

BMW Maps – Connected Navigation overtuigt met een zeer nauwkeurige geschatte aankomsttijd, extreem snelle routeberekening en een vereenvoudigde bestemmingsinvoer. Dat is mogelijk dankzij een vrije tekstinvoer. De op cloudgegevens gebaseerde dynamische routeberekening past automatisch het routeadvies aan op actuele verkeersomstandigheden.
Smartphone integratie BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Smartphone integratie.

U wilt in uw BMW de functies van uw smartphone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de smartphone integratie ondersteunt uw BMW Apple CarPlay en Android Auto via een draadloze verbinding. Daardoor kunt u in de auto comfortabel gebruikmaken van diverse apps.
Connected Music BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Connected Music.

Luister naar uw favoriete muziek, waar u ook bent. Klassiek op de snelweg, jazz in de spits en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en direct via de in de BMW geïntegreerde SIM kaart tot wel 30 miljoen songs via BMW muziekpartner Spotify.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur close-up portier

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Het Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System met twee diamond tweeters biedt op elke zitplaats in uw BMW een geluidskwaliteit van topklasse. Zestien gericht gepositioneerde luidsprekers zorgen voor een fascinerende geluidservaring. De luidsprekers zijn verlicht, waardoor de voortreffelijke geluidskwaliteit van het systeem ook visueel wordt onderstreept.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

“Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent is? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Hij kent u, leert steeds bij en biedt assistentie in uiteenlopende situaties. U kunt hem ook een persoonlijk activeringscommando geven. Hij kan u alles uitleggen over de auto en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
Remote Software Upgrade BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Remote Software Upgrade.

Uw BMW up-to-date houden met de nieuwste software? Met Remote Software Upgrade is de software van uw BMW altijd actueel. De upgrades worden 'over the air' geïnstalleerd, zoals u dat ook kent van een smartphone. Zo kunnen ook nieuwe functies in de BMW beschikbaar worden gemaakt.
Reversing Assistant BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Reversing Assistant (achteruitrijassistent).

De Reversing Assistant (achteruitrijassistent) slaat bij vooruitrijden met maximaal 35 km/h de laatste 50 meter van het gereden traject op, om deze desgewenst weer exact in omgekeerde richting achteruit te rijden. Daarbij wordt het sturen van u overgenomen en kunt u zich concentreren op gasgeven en remmen en het in de gaten houden van de omgeving van uw BMW.
Driving Assistant Professional BMW 5 Serie Touring G31 facelift interieur cockpit

Driving Assistant Professional.

De uitrusting Driving Assistant Professional biedt optimaal comfort en veiligheid in kritieke of monotone verkeerssituaties. Behalve de inhoud van de uitrusting Driving Assistant omvat het onder meer ook Steering & Lane Control Assistant met uitgebreide omvang, Lane Change Assistant en Emergency Stop Assistant en Lane Keeping Assistant met actieve bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen.

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 5,1 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 133 en 195 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.