De BMW M550d xDrive Touring.

DE BMW M550D XDRIVE TOURING.

STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

BMW MPerformance

DE BMW M550D XDRIVE TOURING.

STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

DE BMW M550D XDRIVE TOURING.STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

Design dat al adrenaline opwekt door ernaar te kijken. Kracht die direct tot in de tenen voelbaar is. Gecombineerd met absolute precisie en uitmuntende wendbaarheid voor een nieuwe definitie van rijbeleving. De BMW M550d xDrive Touring is een statement van absolute stijl, veelzijdigheid en gebalde kracht.

EINDELOZE POWER.

EINDELOZE POWER.

Met zijn superieure vermogen laat de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor in de BMW M550d xDrive Touring geen twijfel bestaan over wie het op de weg voor het zeggen heeft. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in elke situatie voor een optimale verdeling van de aandrijfkracht, terwijl de krachtige sound van het sportief afgestemde uitlaatsysteem gegarandeerd voor kippenvel zorgt.

100 PROCENT ADRENALINE.

100 PROCENT ADRENALINE.

Perfecte tractie en ultranauwkeurige respons: de buitengewone rijdynamiek van de BMW M550d xDrive Touring laat bij elke rit het hart sneller slaan. Een reden daarvoor is het 10 millimeter verlaagde M sportonderstel met een voor M Performance modellen specifieke afstemming.

Voor optimale controle en uitmuntende wendbaarheid zorgen bovendien de Integral Active Steering en het bijzonder krachtige M sportremsysteem. Maximale dynamiek is te combineren met gepersonaliseerde configuratie dankzij het adaptieve M onderstel Professional, dat desgewenst exclusief voor de BMW 5 Serie M Performance modellen verkrijgbaar is.

ONOVERTROFFEN EXPRESSIEF.

De BMW M550d xDrive Touring overtuigt met zijn krachtige design. Vergrote luchtinlaten, exclusieve details evenals het markante M Aerodynamicapakket belichamen de uitzonderlijk atletische uitstraling van dit M Performance model. Voor nog meer sportieve accenten zijn de omlijsting van de nierengrille, Air Breathers, buitenspiegelkappen en modelaanduiding uitgevoerd in de exclusieve M Performance kleur Cerium Grey. De wieldesigns in 19 inch en 20 inch zijn speciaal ontworpen voor de BMW 5 Serie M Performance modellen en maken de indrukwekkende verschijning compleet.

KRACHTIGE DETAILS.

Markante designaccenten verlenen het interieur van de BMW M550d xDrive Touring een stijlvolle uitstraling met sportieve ambities: van het hoogwaardige met leder beklede M stuur en de specifieke dorpellijsten met modelaanduiding tot het instrumentenpaneel met digitale modelaanduiding. Stuk voor stuk individuele stijlelementen in het interieur, die onderstrepen dat deze auto een klasse op zich vormt.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen staan voor sportiviteit en een enorme dosis adrenaline. Ze maken indruk met hun spannende design en uitzonderlijke vermogen. Verenigen precisie en wendbaarheid tot rijdynamiek van het hoogste niveau. En bieden daarbij vooral één ding: pure emotie. De M Performance modellen. Voor nog intenser rijplezier.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 530d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,7–5,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 149–139

  Getoond model: BMW M550d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,2*
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 163*

  * De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd.

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.