De BMW M550d xDrive Touring.

DE BMW M550d XDRIVE TOURING.

STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

BMW MPerformance

DE BMW M550d XDRIVE TOURING.

STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

DE BMW M550d XDRIVE TOURING.STATEMENT VAN PERFORMANCE, VEELZIJDIGHEID EN STIJL.

Design dat al adrenaline opwekt door ernaar te kijken. Kracht die direct tot in de tenen voelbaar is. Gecombineerd met absolute precisie en uitmuntende wendbaarheid voor een nieuwe definitie van rijbeleving. De BMW M550d xDrive Touring is een statement van absolute stijl, veelzijdigheid en gebalde kracht.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

EINDELOZE POWER.

EINDELOZE POWER.

Met zijn superieure vermogen laat de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder dieselmotor in de BMW M550d xDrive Touring geen twijfel bestaan over wie het op de weg voor het zeggen heeft. De intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive zorgt in elke situatie voor een optimale verdeling van de aandrijfkracht, terwijl de krachtige sound van het sportief afgestemde uitlaatsysteem gegarandeerd voor kippenvel zorgt.

Lees meer

100 PROCENT ADRENALINE.

100 PROCENT ADRENALINE.

Perfecte tractie en ultranauwkeurige respons: de buitengewone rijdynamiek van de BMW M550d xDrive Touring laat bij elke rit het hart sneller slaan. Een reden daarvoor is het 10 millimeter verlaagde M sportonderstel met een voor M Performance modellen specifieke afstemming.

Voor optimale controle en uitmuntende wendbaarheid zorgen bovendien de Integral Active Steering en het bijzonder krachtige M sportremsysteem. Maximale dynamiek is te combineren met gepersonaliseerde configuratie dankzij het adaptieve M onderstel Professional, dat desgewenst exclusief voor de BMW 5 Serie M Performance modellen verkrijgbaar is.

Lees meer

ONOVERTROFFEN EXPRESSIEF.

De BMW M550d xDrive Touring overtuigt met zijn krachtige design. Vergrote luchtinlaten, exclusieve details evenals het markante M Aerodynamicapakket belichamen de uitzonderlijk atletische uitstraling van dit M Performance model. Voor nog meer sportieve accenten zijn de omlijsting van de nierengrille, Air Breathers, buitenspiegelkappen en modelaanduiding uitgevoerd in de exclusieve M Performance kleur Cerium Grey. De wieldesigns in 19 inch en 20 inch zijn speciaal ontworpen voor de BMW 5 Serie M Performance modellen en maken de indrukwekkende verschijning compleet.

KRACHTIGE DETAILS.

Markante designaccenten verlenen het interieur van de BMW M550d xDrive Touring een stijlvolle uitstraling met sportieve ambities: van het hoogwaardige met leder beklede M stuur en de specifieke dorpellijsten met modelaanduiding tot het instrumentenpaneel met digitale modelaanduiding. Stuk voor stuk individuele stijlelementen in het interieur, die onderstrepen dat deze auto een klasse op zich vormt.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

NOG INTENSER RIJPLEZIER.

De M Performance modellen staan voor sportiviteit en een enorme dosis adrenaline. Ze maken indruk met hun spannende design en uitzonderlijke vermogen. Verenigen precisie en wendbaarheid tot rijdynamiek van het hoogste niveau. En bieden daarbij vooral één ding: pure emotie. De M Performance modellen. Voor nog intenser rijplezier.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂-emissies

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 120 en 172g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.