BMW 5 Serie Touring aanschaffen

THE 5

BMW 5 SERIE TOURING: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE 5BMW 5 SERIE TOURING: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW 5 Serie Touring vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW 5 Serie kopen

Samenstellen en prijzen

Stel uw nieuwe BMW 5 Serie Touring volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 5 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 5 Serie Touring zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 5 Serie Touring te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 5 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 5 Serie Touring te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 5 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 5 Serie Touring volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag

DE GOUDEN WISSEL.

Een nieuwe BMW leasen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto, ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Bent u klaar voor de Gouden Wissel?
BMW 5 Serie Touring prijslijst en brochure

BMW 5 SERIE TOURING BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW 5 Serie Touring via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

UW BMW DEALER IS OPEN.

BMW Service in tijden van corona.

UW BMW DEALER IS OPEN.

En bereikbaarder dan ooit. Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp en een haal&breng service. Daarnaast hebben alle BMW Dealers de benodigde hygiëne maatregelen getroffen om u te kunnen ontvangen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.
BMW i-READY

VRIJ OVERSTAPPEN NAAR ELEKTRISCH.

BMW biedt nu op Private en Operational Lease de i-Ready optie. Zo kunt u straks, na minimaal 24 maanden, boetevrij overstappen naar een elektrische of hybride BMW.

Brandstofverbruik en CO₂ emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 5,1 en 7,8 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 133 en 195 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.