De BMW 5 Serie Touring.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

In topvorm en technisch van het hoogste niveau – de BMW 5 Serie Touring biedt nu al het rijplezier van de toekomst. Een krachtige motor en een innovatieve lichtgewicht constructie versmelten met aerodynamische efficiency en intelligente techniek tot een dynamische eenheid die uniek is in deze klasse.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE RIJPROGRAMMA.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE RIJPROGRAMMA.

De Driving Experience Control biedt de bestuurder keuze uit het standaardrijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma ADAPTIVE past het adaptieve onderstel, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

Lees meer
    Motor BMW 5 Serie

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

De BMW 5 Serie Touring neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de beste in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren.

Lees meer

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

Dankzij lichte materialen zoals aluminium en de modernste magnesiumlegeringen is de vijfde generatie van de BMW 5 Serie Touring tot 100 kilo lichter dan zijn voorganger. De intelligente lichtgewicht constructie zorgt bovendien voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras en een laag zwaartepunt. Het resultaat: uiterst dynamische rijeigenschappen.

Lees meer

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

Het maatregelenpakket BMW EfficientDynamics is bij de BMW 5 Serie Touring onder meer herkenbaar aan een markant designicoon: de BMW nierengrille. Bij een geringe behoefte aan koelende lucht blijft automatisch een luchtklep binnen de Active Air Stream grille gesloten – dat verbetert de aerodynamica en is vrijwel uniek in deze klasse.

Lees meer
BMW 5 Serie Touring, Mild Hybrid technologie

MILD HYBRID TECHNOLOGIE.

De Mild Hybrid technologie dient voor de recuperatie van de kinetische energie die vrijkomt bij het remmen of uitrollen en ondersteunt de verbrandingsmotor bij acceleraties. Daardoor worden verbruik en emissie gereduceerd, terwijl de bestuurder tegelijkertijd geniet van meer dynamiek. Bovendien laat de Mild Hybrid technologie de Auto Start Stop functie nog sneller en comfortabeler werken.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. BMW EfficientDynamics heet de strategie die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te verhogen. Het maatregelenpakket omvat de aandrijving, het energiemanagement en het autoconcept als geheel.

Lees meer

Brandstofverbruik en CO₂-emissies

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 5 Serie Touring varieert tussen de 4,6 en 7,6 l/100 km en de gemiddelde CO2-emissie varieert tussen de 120 en 172g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.