De BMW 5 Serie Touring.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

DE BMW 5 SERIE TOURING. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.ATLETISCH. DYNAMISCH. EFFICIËNT.

In topvorm en technisch van het hoogste niveau – de BMW 5 Serie Touring biedt nu al het rijplezier van de toekomst. Een krachtige motor en een innovatieve lichtgewicht constructie versmelten met aerodynamische efficiency en intelligente techniek tot een dynamische eenheid die uniek is in deze klasse.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE RIJPROGRAMMA.

DRIVING EXPERIENCE CONTROL MET ADAPTIVE RIJPROGRAMMA.

De Driving Experience Control biedt de bestuurder keuze uit het standaardrijprogramma COMFORT, de op efficiëntie gerichte ECO PRO Modus en het rijprogramma SPORT, dat nog dynamischer rijden mogelijk maakt. Het nieuwe, interactieve rijprogramma ADAPTIVE past de Dynamic Damper Control, de besturing en de Steptronic transmissie voortdurend aan de actuele rijsituatie aan.

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

ONTWIKKELD OM BETER TE ZIJN.

De BMW 5 Serie Touring neemt geen genoegen met middelmatigheid. Daarom is het niet meer dan logisch dat hij wat betreft acceleratie en lage CO2-emissie de beste in zijn klasse is. Ook vanwege de Intelligent Start Stop functie die voor het eerst is geïntegreerd: de motor wordt alleen uitgeschakeld als de stilstand naar verwachting een bepaalde tijd gaat duren.

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

GEWICHT VERLIEZEN. DYNAMIEK WINNEN.

Dankzij lichte materialen zoals aluminium en de modernste magnesiumlegeringen is de vijfde generatie van de BMW 5 Serie Touring tot 100 kilo lichter dan zijn voorganger. De intelligente lichtgewicht constructie zorgt bovendien voor een ideaal gebalanceerde gewichtsverdeling tussen voor- en achteras en een laag zwaartepunt. Het resultaat: uiterst dynamische rijeigenschappen.

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

LUCHT GELEIDEN. WENDBAARHEID VERHOGEN.

Het maatregelenpakket BMW EfficientDynamics is bij de BMW 5 Serie Touring onder meer herkenbaar aan een markant designicoon: de BMW nierengrille. Bij een geringe behoefte aan koelende lucht blijft automatisch een luchtklep binnen de Active Air Stream grille gesloten – dat verbetert de aerodynamica en is vrijwel uniek in deze klasse.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. BMW EfficientDynamics heet de strategie die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te verhogen. Het maatregelenpakket omvat de aandrijving, het energiemanagement en het autoconcept als geheel.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 5 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Getoond model: BMW 530d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,7–5,3
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 149–139

  Getoond model: BMW M550d xDrive Touring
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,2*
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 163*

  * De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd.

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.