De BMW 6 Serie Cabrio

DE BMW 6 SERIE CABRIO. DESIGN.

OPEN INVITATIE VOOR PUUR RIJPLEZIER.

DE BMW 6 SERIE CABRIO. DESIGN.

OPEN INVITATIE VOOR PUUR RIJPLEZIER.

Zijn vormtaal is geïnspireerd door de belijning van sportieve motorjachten, naar boven open voor veel frisse lucht: De BMW 6 Serie Cabrio is een stijlvolle tweedeurs cabriolet, die een maritieme luchtigheid ademt. De cabriokap sluit harmonieus aan op de elegante schouderlijn. In de cockpit vindt u instrumenten in een sportief en ergonomisch design. Alle details zijn gericht op het bieden van ongeëvenaard rijplezier.

De BMW 6 Serie Cabrio. Design.OPEN INVITATIE VOOR PUUR RIJPLEZIER.

Zijn vormtaal is geïnspireerd door de belijning van sportieve motorjachten, naar boven open voor veel frisse lucht: De BMW 6 Serie Cabrio is een stijlvolle tweedeurs cabriolet, die een maritieme luchtigheid ademt. De cabriokap sluit harmonieus aan op de elegante schouderlijn. In de cockpit vindt u instrumenten in een sportief en ergonomisch design. Alle details zijn gericht op het bieden van ongeëvenaard rijplezier.

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW 6 SERIE CABRIO.

Elk detail van de BMW 6 Serie Cabrio weerspiegelt wendbaarheid, rijwind en prestatiegerichtheid. Samen met de standaard LED-koplampen en de dagrijverlichting boven de luchtinlaten vormt de krachtige, licht naar voren overhellende nierengrille een markant gezicht.

Van opzij bezien springen de nieuwe buitenspiegels met geïntegreerde knipperlichten en de grote wielbasis in het oog. De over de flanken lopende, naar de voorzijde gebogen taillelijn laat de BMW 6 Serie Cabrio optisch nog lager op het asfalt staan. Het lijnenspel doet denken aan het vloeiende design van een sportief motorjacht.

De achterzijde van de BMW 6 Serie Cabrio neemt de dynamiek van de voorzijde over met gespierde wielkuipen en een krachtige, solide stand op de weg. Hier wordt het aanzicht door de L-vormige achterlichten, de markante uitlaateindpijpen en de horizontale chroomlijst bepaald. Vooral bij geopende kap is al van veraf onmiskenbaar: hier ziet u de meest exclusieve Cabrio uit het BMW modelprogramma.

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN.

De adaptieve LED-koplampen met dim- en grootlichtfunctie van de BMW 6 Serie Cabrio worden gekenmerkt door een lichtverdeling die zich automatisch aan de rijsnelheid aanpast (dynamische verlichting van de rijbaan). Naast knipperlichten en dagrijverlichting in LED-techniek omvatten ze de functies adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling voor stad en autosnelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent) met automatische dimfunctie. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.

De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. De geïntegreerde hoekverlichting verbetert het zicht in de directe omgeving van de BMW en wordt ook bij stilstand automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de richtingaanwijzer of het verdraaien van het stuur. De adaptieve bochtverlichting zorgt zo ook in deze situaties voor optimale verlichting van de directe omgeving en verbetert daarmee de actieve rijveiligheid.

Met de functie BMW Selective Beam rijdt u permanent met grootlicht, wat optimaal zicht mogelijk maakt in het donker. Het systeem herkent vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer en voorkomt verblinding hiervan door het grootlicht zelfstandig traploos te regelen.

20-INCH LICHTMETALEN BMW WIELEN IN MULTISPAAK STYLING 616.

20-INCH LICHTMETALEN BMW WIELEN IN MULTISPAAK STYLING 616.

De 20-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 616 met bredere achterbanden en noodloopeigenschappen zetten niet alleen visueel een sportief accent. Dankzij hun hoge stijfheid en lagere gewicht zorgen ze namelijk ook voor voelbaar betere handling. Daarnaast garandeert het verfijnde patroon van dunne en dikke spaken optimale ventilatie van het remsysteem.

CABRIOKAP.

De volautomatische cabriokap overtuigt met zijn uitstekende thermische en akoestische isolatie. In gesloten toestand verleent hij de BMW een coupé-achtig silhouet. Dankzij de elektrisch verzinkbare en verwarmbare glazen achterruit is effectieve, tochtvrije ventilatie van het interieur mogelijk.

Behalve in zwart is de cabriokap nog in twee andere kleuren verkrijgbaar. Tot rijsnelheden van 40 km/h gaat de kap in 19 seconden open en in 24 seconden weer dicht.

Ook met gesloten kap wordt de sensatie van open rijden u niet geheel ontnomen. De vier zijruiten en de achterruit van de BMW 6 Serie Cabrio kunnen tegelijkertijd worden geopend, terwijl de kap gesloten blijft. Zo bent u beschut tegen de zon, zonder dat u de rijwind hoeft te missen.

INTERIEURDESIGN.

Elegant en sportief: het interieur van de BMW 6 Serie Cabrio zet het karakter van het exterieur consequent voort. Zacht Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang in Cognac/Schwarz, interieurlijsten in edelhoutuitvoering Fineline Braun en royaal bemeten oppervlakken versmelten bij het Design Pure Experience harmonieus tot een zeer ruimtelijk en hoogwaardig interieur.

Belangrijke informatie over de rit levert het hoge-resolutie Control Display, dat van een omlijsting in Galvanik is voorzien en vrijstaand op het dashboard is geplaatst. De elegante middenconsole in Black Panel-design springt in het oog. Transmissiehendel en iDrive Controller zijn naar wens uitgevoerd met applicaties in keramiek. Functionele opbergvakken en bekerhouders voorin en in de middenarmsteun achterin bieden tal van opbergmogelijkheden.

KLEUREN EN MATERIALEN.

Hoogwaardige materialen en hun zorgvuldige afwerking bepalen het exclusieve karakter van de BMW 6 Serie Cabrio. Maar ook de kleuren zijn bepalend voor het bijzondere karakter van deze auto. Voor het exterieur kunt u kiezen uit elf verschillende carrosseriekleuren – van het klassiek-elegante Glaciersilber metallic tot het nieuwe, sportieve Sonic Speed Blau metallic. Perfect afgestemd op het stijlvolle interieur, waarin het zachte Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang in Cognac/Schwarz of Elfenbeinweiß/Schwarz de zitplaatsen omhult en verfijnde interieurlijsten zoals de edelhoutuitvoering Fineline Braun de oppervlakken nog meer structuur verlenen.

Nog meer exclusiviteit biedt de BMW Individual Collection. Uitrustingsdetails zoals de BMW Individual interieurlijsten in edelhoutuitvoering of de BMW Individual vollederuitrusting Merino verfijnen het interieur van de BMW 6 Serie Cabrio. Voor de bijzondere uitstraling van het exterieur stelt BMW Individual elf extra lakkleuren beschikbaar – zowel mat als metallic.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid. Daarvoor zorgen twaalf luidsprekers met een vermogen van 1.000 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW 6 Serie Cabrio. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert een consistent geluid op elke zitplaats op. Er zijn twee settings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.