De BMW 6 Serie Cabrio

DE NIEUWE BMW 6 SERIE CABRIO.

EEN NIEUWE VORM VAN VRIJHEID.

DE NIEUWE BMW 6 SERIE CABRIO.

EEN NIEUWE VORM VAN VRIJHEID.

De nieuwe BMW 6 Serie Cabrio.EEN NIEUWE VORM VAN VRIJHEID.

Leverbaar vanaf

€ 113.472,00

Netto bijtelling vanaf

€ 840,00

De BMW 6 Serie Cabrio biedt zowel open als met de kap dicht een fascinerend niveau van comfort, dynamiek en efficiency. Daarvoor zorgen onder meer de BMW TwinPower Turbo motoren uit de BMW EfficientDynamics familie. De designvarianten Design Pure Experience en Design Pure Excellence en het M Sportpakket benadrukken naar wens de verschillende facetten van de BMW 6 Serie Cabrio. Onderweg wordt u begeleid door BMW ConnectedDrive innovaties zoals het BMW Head-Up Display, de Personal Assistant Service of Driving Assistant Plus. Met de vele beschikbare wielen, bijvoorbeeld de 20-inch lichtmetalen wielen in multispaak styling 616, verleent u uw BMW 6 Serie Cabrio naar keuze een sportief, elegant of juist extravagant accent.

ONTDEK DE BMW 6 SERIE CABRIO.

Design.

Elk detail van de BMW 6 Serie Cabrio weerspiegelt wendbaarheid, rijwind en prestatiegerichtheid. Samen met de standaard LED-koplampen en de dagrijverlichting boven de luchtinlaten vormt de krachtige, licht naar voren overhellende nierengrille een markant gezicht. Elegant en sportief: het interieur van de BMW 6 Serie Cabrio zet het karakter van het exterieur consequent voort. Zacht Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang in Cognac/Schwarz, interieurlijsten in edelhoutuitvoering Fineline Braun en royaal bemeten oppervlakken versmelten bij het Design Pure Experience harmonieus tot een zeer ruimtelijk en hoogwaardig interieur.
 Rijdynamiek en efficiency

Rijdynamiek en efficiency.

De koppelsterke motoren en uitgekiende ondersteltechnologieën zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen compromisloos rijplezier – vervolmaakt door de dynamische sound van het sportuitlaatsysteem. Het hoge niveau van dynamiek en rendement in de BMW 6 Serie Cabrio is het resultaat van BMW EfficientDynamics technologieën zoals de even krachtige als efficiënte BMW TwinPower Turbo motoren en de 8-traps Steptronic Sport transmissie.
 Uitrustingen

Uitrustingen.

De BMW 6 Serie Cabrio is uitgerust met alles wat u nodig heeft om zich rondom prettig te voelen. Daarnaast hebt u keuze uit diverse uitrustingspakketten waarmee u het karakter van uw BMW perfect kunt afstemmen op dat van uzelf: Design Pure Experience, Design Pure Excellence en het M Sportpakket. Met BMW Individual verleent u uw BMW 6 Serie Cabrio een nog persoonlijkere en exclusievere touch. En voor nog meer functionaliteit zorgt het programma van originele BMW accessoires.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.