DE BMW 6 SERIE CABRIO. TWIN POWER TURBO MOTOREN.

VEROVEREN UW HART STORMENDERHAND.

Lucht is een onmisbaar element voor een open tweezitter – ook onder de motorkap. Voor de BMW 6 Serie Cabrio zijn drie BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics leverbaar. Ze combineren de nieuwste injectiesystemen, een geheel variabele vermogensregeling en innovatieve turboladertechnologie. Met uitmuntende cijfers als resultaat – zowel bij performance als bij efficiency.

BMW TWIN POWER TURBO BENZINEMOTOREN.

De nieuwste generatie van de BMW TwinPower Turbo benzinemotoren overtuigt door dynamische prestaties en een uitmuntende reactiesnelheid – ook bij lage motortoerentallen. Tegelijk zijn ze efficiënter, met lagere emissies en betere prestaties dan hun voorgangers. De nieuwste brandstofinspuitingstechniek en de volledig variabele klepbediening inclusief dubbele VANOS, gecombineerd met de modernste turbotechnologie, vormen een mijlpaal in de ontwikkelingsstrategie van BMW EfficientDynamics. Het resultaat is een bijzonder efficiënte aandrijving, die de gerenommeerde performance van BMW motoren onderstreept. De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor is meermaals onderscheiden met de Engine of the Year Award, en versterkt zo zijn wereldwijde reputatie wat betreft dynamische stroomvoorziening, extreem soepele draai-eigenschappen en indrukwekkende efficiency. De motoren uit de serie BMW EfficientDynamics onderscheiden zich door een zeer succesvol technologieconcept en worden in vrijwel alle benzineversies toegepast.

BMW TWIN POWER TURBO DIESELMOTOREN.

De nieuwste generatie BMW TwinPower Turbo dieselmotoren weerspiegelt de consequente toepassing van de kerngedachte van BMW EfficientDynamics: optimale waarden in zuinigheid, vermogensrendement en draai-eigenschappen combineren met laag brandstofverbruik. Wat betreft hun efficiency en dynamiek zijn ze boven iedere twijfel verheven. Daarbij doen de innovatieve BMW TwinPower Turbo dieselmotoren hun werk met bijzonder lage emissie en weinig wrijving. Dat garandeert maximaal rijplezier. De dieselmotoren in het BMW EfficientDynamics motorengamma met hun lichtgewicht aluminium constructie beschikken over turbocompressie met variabele turbinegeometrie. Common rail-inspuiting van de nieuwste generatie is verantwoordelijk voor de brandstofinspuiting.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.