De BMW 6 Serie Coupé

DE BMW 6 SERIE COUPÉ. DESIGN.

PERFECTIE. VANUIT IEDER PERSPECTIEF.

DE BMW 6 SERIE COUPÉ. DESIGN.

PERFECTIE. VANUIT IEDER PERSPECTIEF.

Vloeiende lijnen domineren het exterieur. In het interieur creëren met zorg gekozen materialen een exclusieve ambiance. Het design van de BMW 6 Serie Coupé straalt vanuit ieder perspectief atletische sportiviteit en elegantie uit. Zijn meeslepende temperament wordt met een druk op de startknop voelbaar en via het met leder beklede sportstuur in toom gehouden. Een gecultiveerde sportwagen. De belofte van een bijzondere rijervaring. Die op de eerste meters al gestand wordt gedaan.

De BMW 6 Serie Coupé. Design.PERFECTIE. VANUIT IEDER PERSPECTIEF.

Vloeiende lijnen domineren het exterieur. In het interieur creëren met zorg gekozen materialen een exclusieve ambiance. Het design van de BMW 6 Serie Coupé straalt vanuit ieder perspectief atletische sportiviteit en elegantie uit. Zijn meeslepende temperament wordt met een druk op de startknop voelbaar en via het met leder beklede sportstuur in toom gehouden. Een gecultiveerde sportwagen. De belofte van een bijzondere rijervaring. Die op de eerste meters al gestand wordt gedaan.

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW 6 SERIE COUPÉ.

De BMW 6 Serie Coupé oogt gracieus en krachtig tegelijk. Heldere lijnen en zelfbewust gemodelleerde oppervlakken karakteriseren zijn exterieur. In combinatie met het M Sportpakket benadrukken volumineuze luchtinlaten en markante uitlaateindpijpen de sportiviteit van de BMW 6 Serie Coupé nog eens extra. De imposante nierengrille met glanzende spijlen en de scherpe blik van de LED-koplampen domineren de voorzijde. Brede wielkuipen en naar binnen toelopende achterlichten maken de achterzijde laag en gespierd. Samen versterken de genoemde details uw eerste indruk: een elegante sportcoupé, die uw hart sneller laat kloppen.

EEN NIEUW KARAKTER. DE KEUZE VAN KLEUREN EN MATERIALEN.

Kies voor een van de metallic carrosseriekleuren. Bijvoorbeeld Glaciersilber of het diepe Jatoba voor een elegant atletische uitstraling van uw BMW 6 Serie Coupé. Melbourne Rot of het nieuwe Sonic Speed Blue metallic creëren een extra sportief karakter.


Dezelfde veelzijdigheid kenmerkt ook het interieur van de BMW 6 Serie Coupé: tweekleurige combinaties van het zachte Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang, bijvoorbeeld in Elfenbeinweiß/Schwarz, drukken duidelijk hun stempel op het interieur. Gerichte accenten zetten bijvoorbeeld de edelhoutuitvoering Fineline Braun of de edelhoutuitvoering Pappel Maser Grau.


Maximale exclusiviteit biedt het aanbod van BMW Individual. Uitrustingsdetails zoals de interieurlijsten in Pianolack Schwarz of de BMW Individual vollederen bekleding Merino in kleuren zoals Platin of Champagner verfijnen het interieur – terwijl voor het exterieur elf extra carrosseriekleuren van BMW Individual leverbaar zijn.
 

  • De nieuwe carrosseriekleur Sonic Speed Blue metallic

    De nieuwe carrrosseriekleur Sonic Speed Blue metallic geeft het sportieve karakter van de BMW 6 Serie Coupé een nieuwe vorm. Met zijn dynamische kleur onderstreept hij de markante belijning van de auto en verleent er een bijzonder zelfverzekerde uitstraling aan.

  • De nieuwe 20-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 703 M Bicolor

    Uitgerust met de nieuwe 20-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 703 M Bicolor straalt de BMW 6 Serie Coupé een en al superioriteit uit. Het tweekleurige wieldesign met 5 tot hoogglans gepolijste dubbele spaken in Orbit Grey met matzwarte binnenvlakken geeft een unieke optische diepte die bijzonder dynamische accenten vestigt, zowel bij stilstand als rijdend. Het nieuwe lichtmetalen wiel is exclusief leverbaar in het M Sportpakket.

  • De interieurlijst Carbon Fibre

    De interieurlijst Carbon Fibre onderstreept perfect de sportieve genen van de BMW 6 Serie Coupé. De unieke uitstraling van het materiaal straalt purisme en geavanceerdheid uit. Tegelijk creëert het donkere oppervlak fascinerende lichteffecten en is bijzonder in harmonie met het zachte Exklusivleder Nappa. Bovendien onderscheidt het materiaal carbon zich door zijn enorme sterkte en uitzonderlijke lichtheid.

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN.

De adaptieve LED-koplampen met dim- en grootlichtfunctie van de BMW 6 Serie Coupé worden gekenmerkt door een lichtverdeling die zich automatisch aan de rijsnelheid aanpast (dynamische verlichting van de rijbaan). Naast knipperlichten en dagrijverlichting in LED-techniek omvatten ze de functies adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling voor stad en autosnelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent) met automatische dimfunctie. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.


De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. De geïntegreerde hoekverlichting verbetert het zicht in de directe omgeving van de BMW en wordt ook bij stilstand automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de richtingaanwijzer of het verdraaien van het stuur. De adaptieve bochtverlichting zorgt zo ook in deze situaties voor optimale verlichting van de directe omgeving en verbetert daarmee de actieve rijveiligheid.


Met de functie BMW Selective Beam rijdt u permanent met grootlicht, wat optimaal zicht mogelijk maakt in het donker. Het systeem herkent vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer en voorkomt verblinding hiervan door het grootlicht zelfstandig traploos te regelen.

INTERIEURDESIGN.

De op de bestuurder gerichte plaatsing van de belangrijkste instrumenten, displays en schakelaars staat garant voor de bij een sportcoupé onmisbare, absolute controle. Royale oppervlakken en sterk geaccentueerde lijnen zorgen in combinatie met detailrijk vormgegeven instrumenten en hoogwaardige materialen voor exclusieve zintuiglijke indrukken. Belangrijke informatie over de rit levert het hoge-resolutie Control Display, dat van een omlijsting in Galvanik is voorzien en vrijstaand op het dashboard van de BMW 6 Serie Coupé is geplaatst. Het scherm is ook bij fel daglicht goed afleesbaar. De middenconsole in fraai Black Panel-design versterkt de hoogwaardige uitstraling van het interieur. Transmissiehendel en iDrive Touch Controller zijn naar wens uitgevoerd met applicaties in keramiek.


Alle zitplaatsen zijn ruim bemeten en ergonomisch vormgegeven. Het dashboard, de middenconsole alsmede het bovenste deel van de portier- en zijpanelen zijn uitgevoerd in bijzonder hoogwaardig Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang en voorzien van contraststiksel. Voor individuele accenten zorgen de interieurlijsten in met zorg geselecteerde edelhoutuitvoeringen of koel aluminium.

BANG & OLUFSEN HIGH-END SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid. Daarvoor zorgen zestien luidsprekers met een vermogen van 1.200 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW 6 Serie Coupé. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert een consistent geluid op elke zitplaats op. Er zijn twee settings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan per post.