BMW 6 Serie Gran Coupé

DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ. DESIGN.

Maakt van iedere straat een rode loper.

DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ. DESIGN.

Maakt van iedere straat een rode loper.

Zijn perfectie maakt indruk, de tegenstellingen fascineren – samen resulteren deze eigenschappen in de bijzondere uitstraling van de BMW 6 Serie Gran Coupé. Moeiteloos overbrugt hij de schijnbare tegenstellingen van de autoconcepten sedan en sportcoupé. Zijn karakter is even luxueus als innovatief en even efficiënt als dynamisch. Zo ontstaat een unieke synthese van toonaangevend design, compromisloze sportiviteit en dynamische elegantie.

DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ. DESIGN.Maakt van iedere straat een rode loper.

Zijn perfectie maakt indruk, de tegenstellingen fascineren – samen resulteren deze eigenschappen in de bijzondere uitstraling van de BMW 6 Serie Gran Coupé. Moeiteloos overbrugt hij de schijnbare tegenstellingen van de autoconcepten sedan en sportcoupé. Zijn karakter is even luxueus als innovatief en even efficiënt als dynamisch. Zo ontstaat een unieke synthese van toonaangevend design, compromisloze sportiviteit en dynamische elegantie.

EXTERIEURDESIGN VAN DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ.

Een lange, karakteristieke lijn loopt van de voorzijde over de gestrekte motorkap, stijgt langs de voorruit en vloeit van het dak over in de krachtige achterzijde. Subtiel in de flanken aangebrachte taillelijnen onderstrepen met hun indrukwekkende licht- en schaduwspel de exclusieve en dynamische elegantie van de BMW 6 Serie Gran Coupé.

 

Verchroomde accenten zoals de uitlaateindpijpen, flankelementen en nierengrille zorgen voor een elegant en tegelijkertijd sportief verschijningsbeeld. Met name de spijlen in de nierengrille werden nauwkeurig gemodelleerd en in aantal gereduceerd. Hierdoor oogt de voorzijde met de grote luchtinlaten in de nieuw vormgegeven voorbumper nog krachtiger. De scherpe blik van de LED-koplampen is van veraf herkenbaar. In combinatie met nieuwe carrosseriekleuren, zoals het hier getoonde BMW Individual Frozen Brilliant White metallic, zorgen ze voor een indrukwekkend uiterlijk. 

Elegantie die fascineert.

Ervaar het design van de BMW 6 Serie Gran Coupé in deze video.

ADAPTIEVE LED-KOPLAMPEN.

De adaptieve LED-koplampen met dim- en grootlichtfunctie van de BMW 6 Serie Gran Coupé worden gekenmerkt door een lichtverdeling die zich automatisch aan de rijsnelheid aanpast (dynamische verlichting van de rijbaan). Naast knipperlichten en dagrijverlichting in LED-techniek omvatten ze de functies adaptieve bochtverlichting met variabele lichtverdeling voor stad en autosnelweg, hoekverlichting en BMW Selective Beam (antiverblindings-grootlichtassistent) met automatische dimfunctie. Zo garandeert dit systeem optimale verlichting van de rijbaan onder alle omstandigheden.

 

De beweegbare koplampen laten u in het donker ver de bocht in kijken zodra u instuurt. De geïntegreerde hoekverlichting verbetert het zicht in de directe omgeving van de BMW en wordt ook bij stilstand automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de richtingaanwijzer of het verdraaien van het stuur. De adaptieve bochtverlichting zorgt zo ook in deze situaties voor optimale verlichting van de directe omgeving en verbetert daarmee de actieve rijveiligheid.

 

Met de functie BMW Selective Beam rijdt u permanent met grootlicht, wat optimaal zicht mogelijk maakt in het donker. Het systeem herkent vooruitrijdend en tegemoetkomend verkeer en voorkomt verblinding hiervan door het grootlicht zelfstandig traploos te regelen.

20-INCH LICHTMETALEN BMW WIELEN IN MULTISPAAK STYLING 616.

20-INCH LICHTMETALEN BMW WIELEN IN MULTISPAAK STYLING 616.

De nieuwe 20-inch lichtmetalen BMW wielen in multispaak styling 616 met bredere achterbanden en noodloopeigenschappen zetten niet alleen visueel een sportief accent. Dankzij hun hoge stijfheid en lagere gewicht zorgen ze namelijk ook voor voelbaar betere handling. Daarnaast garandeert het verfijnde patroon van dunne en dikke spaken optimale ventilatie van het remsysteem.

INTERIEURDESIGN.

De BMW 6 Serie Gran Coupé streeft één doel na: sportieve elegantie nog exclusiever interpreteren. In het interieur komt dat het duidelijkst tot uiting. Langgerekte lijnen en gebogen vlakken creëren een verfijnd gevoel van ruimte. Optionele uitrustingsdetails zoals de BMW Individual interieurlijsten in edelhoutuitvoering Esche Maser Weiß of de BMW Individual vollederuitrusting Amarobraun benadrukken het exclusieve karakter van deze vierdeurs coupé.

 

Belangrijke informatie over de rit levert het hoge-resolutie Control Display, dat van een omlijsting in Galvanik is voorzien en vrijstaand op het dashboard is geplaatst. De fraai aansluitende oppervlakken zorgen voor een bijzonder hoogwaardige uitstraling. Op de middenconsole springen hoogglanzende oppervlakken in Black Panel-design in het oog.
Transmissiehendel en iDrive Touch Controller zijn uitgevoerd met applicaties in keramiek.

 

Achter in de BMW 6 Serie Gran Coupé nodigt de bank met twee optisch separate stoelen uit om te ontspannen. Wanneer de middenarmsteun omhoog wordt geklapt, ontstaat op kortere trajecten ruimte voor een derde persoon achterin. Een fraaie toevoeging zijn de uitrustingspakketten Design Pure Experience en Design Pure Excellence. Middels het eveneens nieuwe Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang in Cognac/Schwarz of Elfenbeinweiß/Schwarz en tal van andere details, kunt u naar wens het sportieve of juist het elegante karakter van de BMW 6 Serie Gran Coupé benadrukken.

KLEUREN EN MATERIALEN.

Terwijl de metallic-lakkleuren Glaciersilber en Jatoba zorgen voor een meer elegante uitstraling, benadrukken de metallic-lakken Melbourne Rot en het nieuwe Sonic Speed Blau het sportieve karakter van de BMW 6 Serie Gran Coupé.

In het interieur valt het nieuwe Exklusivleder Nappa met uitgebreide omvang in Elfenbeinweiß/Schwarz of Cognac/Schwarz op. Met fraaie contraststiksels en zwarte applicaties op leuning en zitting koppelen ze sportieve elegantie aan luxueuze esthetica. Een bijzonder exclusieve optie: de BMW Individual interieurlijsten in Pianolack Schwarz.

 

Nog meer keuze – zelfs een volledig uniek exemplaar is mogelijk – biedt de BMW Individual Collection. Zo hebt u voor het exterieur naast het hier getoonde BMW Individual Frozen Brilliant White metallic keuze uit nog tien andere lakkleuren – waarvan vijf in metallic. En het interieur van uw BMW 6 Serie Gran Coupé wordt nog exclusiever met het fijnste leder dat BMW kan bieden: BMW Individual leder Merino.

BANG & OLUFSEN HIGH END SURROUND SOUND SYSTEM.

Het Bang & Olufsen High End Surround Sound System met nieuwe Dirac Dimensions signaalverwerking creëert een levendige akoestiek, voor een voortreffelijk geluid. Daarvoor zorgen zestien luidsprekers met een vermogen van 1.200 watt, inclusief een automatisch omhoogschuivende centerspeaker in het dashboard van de BMW 6 Serie Gran Coupé. Deze speaker met Acoustic Lens Technology is er voor de middentonen en levert
een consistent geluid op elke zitplaats op. Er zijn twee settings om uit te kiezen: Studio voor een loepzuiver authentiek geluid en Expanded voor een gesimuleerde vergroting van de akoestische ruimte. De verlichting van de individuele luidsprekerroosters vervolmaakt de audiovisuele beleving.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.