BMW 6 Serie Gran Coupé

DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ.

Een nieuwe vorm van elegantie.

DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ.

Een nieuwe vorm van elegantie.

De BMW 6 Serie Gran Coupé.Een nieuwe vorm van elegantie.

Leverbaar vanaf

€ 105.406,00

Netto bijtelling vanaf

€ 780,00

Een langgerekt silhouet, geprononceerde wielkuipen en taillelijnen, verchroomde details – de BMW 6 Serie Gran Coupé laat zien wat hij in huis heeft: elegantie, exclusiviteit en temperament. De fraaie cockpit biedt uitzicht op zorgvuldig geselecteerde materialen, nauwkeurig verwerkt leder en ergonomisch perfect geplaatste instrumenten en displays. De exclusieve uitrustingen van BMW Individual maken van uw BMW 6 Serie Gran Coupé een uniek exemplaar. En de 4+1-zits configuratie van de BMW 6 Serie Gran Coupé biedt achterin aan maximaal drie personen een zitplaats – ideaal voor kortere trajecten. Zo kunnen vijf personen met volle teugen genieten van de krachtige aandrijving, die wordt verzorgd door de veelvuldig onderscheiden BMW TwinPower Turbo motoren uit de BMW EfficientDynamics familie. Omvangrijke camera- en assistentiesystemen bieden extra ondersteuning in iedere rijsituatie. Met als resultaat compromisloos rijplezier in een ruime, comfortabele en chique ambiance.

ONTDEK DE BMW 6 SERIE GRAN COUPÉ.

 Design

Design.

Een lange, karakteristieke lijn loopt van de voorzijde over de gestrekte motorkap, stijgt langs de voorruit en vloeit van het dak over in de krachtige achterzijde. Subtiel in de flanken aangebrachte taillelijnen onderstrepen met hun indrukwekkende licht- en schaduwspel de exclusieve en dynamische elegantie van de BMW 6 Serie Gran Coupé. De BMW 6 Serie Gran Coupé streeft één doel na: sportieve elegantie nog exclusiever interpreteren. In het interieur komt dat het duidelijkst tot uiting. Langgerekte lijnen en gebogen vlakken creëren een verfijnd gevoel van ruimte. Optionele uitrustingsdetails zoals de BMW Individual interieurlijsten in edelhoutuitvoering Esche Maser Weiß of de BMW Individual vollederuitrusting Amarobraun benadrukken het exclusieve karakter van deze vierdeurs coupé.
 Comfort

Comfort.

Terwijl de consequente centraalstelling van de bestuurder in de cockpit een volledige concentratie op de weg mogelijk maakt, fascineren de zitplaatsen achterin de BMW 6 Serie Gran Coupé met hun sportieve individuele karakter. De door hoogwaardige materialen bepaalde interieurvormgeving met een excellent luidsprekersysteem nodigt uit om hier te ontspannen. En de talrijke opbergmogelijkheden voor dranken en kleine voorwerpen scheppen de nodige ruimte voor eersteklas rijplezier.
 Uitrusting

Uitrusting.

Een stijlvolle verschijning: met de uitrustingspakketten Design Pure Experience, Design Pure Excellence en het M Sportpakket hebt u keuze uit drie exclusieve designvarianten. Nog meer exclusiviteit biedt het aanbod van BMW Individual. En originele BMW accessoires breiden de mogelijkheden nog verder uit met tal van praktische features.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.