De BMW 6 serie Gran Turismo. Altijd verbonden.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

Betrouwbare assistenten aan boord: BMW ConnectedDrive biedt een brede variatie aan intelligente diensten en producten die de rit in de BMW 6 Serie Gran Turismo nog comfortabeler en veiliger maken. De BMW Personal CoPilot maakt een bijzonder ontspannen rijstijl mogelijk. Het houdt op elk moment de verkeerssituatie in het oog en ondersteunt de bestuurder met innovatieve comfort- en assistentiesystemen.

Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 8,2 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

 • Bekijk video

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

Alles in het vizier: met de Driving Assistant Plus van BMW Personal CoPilot heeft u uw persoonlijke assistent altijd aan boord. Dit pakket intelligente assistentiesystemen biedt ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Serie Gran Turismo.

Lees meer
 • Bekijk video

PARKEERPLEZIER.

Met de intelligente assistentiesystemen van BMW Personal CoPilot en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive krijgt parkeren een nieuwe kwaliteit. Het is afgelopen met tijdrovend zoeken naar een vrije parkeerplaats, parkeerplekken die te krap zijn of lastig manoeuvreren in nauwe garages: ontspan en laat deze taken voortaan over aan uw BMW.

 • Parking Assistant Plus met 3D Surround View

  Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en ermee te manoeuvreren. Het omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active PDC en de Parking Assistant met geleiding in lengterichting, die de BMW volledig automatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

 • Remote Parking

  Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u hem via deze functie achterwaarts laten uitparkeren. U activeert de op afstand bediende inparkeerfunctie buiten uw BMW met behulp van de standaard meegeleverde BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent, die al voor het rijden in uw behoeften voorziet. Maak via smartphone, compatibele smartwatch of Google Assistant een verbinding met uw BMW, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te arriveren.

 • Remote 3D View

  Houd altijd zicht op de omgeving van uw BMW, zodat u zeker weet dat alles in orde is. Met Remote Services en Remote 3D View kunt u via de BMW Connected App vanuit elk perspectief een blik werpen op de omgeving van uw auto, portieren vergrendelen of de claxon activeren.

 • BMW Connected Onboard

  Wat is mijn volgende reisbestemming, hoe is het verkeer op de route en hoe is het weer ter plaatse? Al deze informatie van uw BMW Connected App wordt met Connected Onboard overzichtelijk gepresenteerd. Het is uw gepersonaliseerde commandocentrale in de auto, waarmee u ook de functie Share Live Trip Status of Control my Home (nog niet beschikbaar voor Nederland) kunt bedienen.

BMW CONNECTED DRIVE DIENSTEN.

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt een ruime keuze aan praktische BMW ConnectedDrive diensten. Intelligente technologieën en services die de verbinding vormen tussen de bestuurder en de wereld om hem heen, hem tijdens de rit nuttige ondersteuning bieden en zo voor nog meer veiligheid zorgen.

 • Personal Assistant Service

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en is u met één druk op de knop van dienst bij alle vragen en wensen. Bijvoorbeeld een reservering in een restaurant, hotel of bioscoop. Zelfs ermee betalen is mogelijk. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft, de Personal Assistant Service staat voor u klaar.

 • WiFi Hotspot

  Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De WiFi Hotspot brengt u met LTE snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ingebouwde SIM kaart. Zo kunnen u en uw medereizigers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten.

 • Telefonie met Wireless Charging

  De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WiFi Hotspot voorbereiding.

 • BMW Display Key

  Met de BMW Display Key kunt u via het geïntegreerde touch display de actuele status van uw BMW bekijken en diverse functies oproepen. Zo kunnen autofuncties zoals de als optie leverbare interieurvoorverwarming met de sleutel worden bediend.

 • BMW Head-Up Display

  Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in uw directe gezichtsveld op de voorruit zodat u zich optimaal kunt concentreren op de weg en het verkeer. Zo worden uitrustingsafhankelijk onder meer de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

   

 • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 7,8 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.