De BMW 6 serie Gran Turismo. Altijd verbonden.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

Betrouwbare assistenten aan boord: BMW ConnectedDrive biedt een brede variatie aan intelligente diensten en producten die de rit in de BMW 6 Serie Gran Turismo nog comfortabeler en veiliger maken. De BMW Personal CoPilot maakt een bijzonder ontspannen rijstijl mogelijk. Het houdt op elk moment de verkeerssituatie in het oog en ondersteunt de bestuurder met innovatieve comfort- en assistentiesystemen.

Lees meer

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

Alles in het vizier: met de Driving Assistant Plus van BMW Personal CoPilot heeft u uw persoonlijke assistent altijd aan boord. Dit pakket intelligente assistentiesystemen biedt ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Serie Gran Turismo.

Lees meer

PARKEERPLEZIER.

Met de intelligente assistentiesystemen van BMW Personal CoPilot en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive krijgt parkeren een nieuwe kwaliteit. Het is afgelopen met tijdrovend zoeken naar een vrije parkeerplaats, parkeerplekken die te krap zijn of lastig manoeuvreren in nauwe garages: ontspan en laat deze taken voortaan over aan uw BMW.

 • Parking Assistant Plus met 3D Surround View

  Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en ermee te manoeuvreren. Het omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active PDC en de Parking Assistant met geleiding in lengterichting, die de BMW volledig automatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

 • Remote Parking

  Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u hem via deze functie achterwaarts laten uitparkeren. U activeert de op afstand bediende inparkeerfunctie buiten uw BMW met behulp van de standaard meegeleverde BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt en u helpt op tijd en ontspannen uw bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via smartphone en smartwatch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

 • Remote 3D View

  Met Remote 3D View kunt u via uw smartphone op afstand de omgeving van de geparkeerde BMW bekijken. De functie is oproepbaar via de BMW Connected App (voor iOS). Zo kunt u ook op afstand de omgeving van de BMW in 3D laten weergeven.

 • BMW Connected Onboard

  Met BMW Connected Onboard houdt u zicht op mobiliteitgerelateerde gegevens. Op het gepersonaliseerde beeldscherm wordt informatie getoond zoals de volgende bestemmingen en de persoonlijke mobiliteitsagenda. Het is mogelijk om deze gegevens over te nemen in het navigatiesysteem van uw BMW en met slechts een muisklik te starten, zodat de volgende bestemming kan worden bereikt.

BMW CONNECTED DRIVE DIENSTEN.

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt een ruime keuze aan praktische BMW ConnectedDrive diensten. Intelligente technologieën en services die de verbinding vormen tussen de bestuurder en de wereld om hem heen, hem tijdens de rit nuttige ondersteuning bieden en zo voor nog meer veiligheid zorgen.

 • Personal Assistant Service

  Via de Personal Assistant Service krijgt u met één druk op de knop contact met een medewerker van het BMW Callcenter. Die zoekt voor u bijvoorbeeld een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek en stuurt de betreffende adresgegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW.

 • WLAN Hotspot

  De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Deze loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief van Vodafone.

 • Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid

  De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB-aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

 • BMW Display Key

  Met de BMW Display Key kunt u de actuele status van uw BMW bekijken en via het geïntegreerde Touch Display diverse functies bedienen. Zo kan bijvoorbeeld de optionele interieurvoorverwarming met de sleutel worden bediend.

 • BMW Head-Up Display

  Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Zo kan de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht. Zo worden onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 8,2 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 127 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.