De BMW 6 serie Gran Turismo. Altijd verbonden.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.

EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. ALTIJD VERBONDEN.EEN WERELD VOL MOGELIJKHEDEN.

Betrouwbare assistenten aan boord: BMW ConnectedDrive biedt een brede variatie aan intelligente diensten en producten die de rit in de BMW 6 Serie Gran Turismo nog comfortabeler en veiliger maken. De BMW Personal CoPilot maakt een bijzonder ontspannen rijstijl mogelijk. Het houdt op elk moment de verkeerssituatie in het oog en ondersteunt de bestuurder met innovatieve comfort- en assistentiesystemen.

Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 8,2 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

 • Bekijk video

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente assistentiesystemen van BMW.

Alles in het vizier: met de Driving Assistant Plus van BMW Personal CoPilot heeft u uw persoonlijke assistent altijd aan boord. Dit pakket intelligente assistentiesystemen biedt ondersteuning bij het rijden in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Serie Gran Turismo.

Lees meer
 • Bekijk video

PARKEERPLEZIER.

Met de intelligente assistentiesystemen van BMW Personal CoPilot en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive krijgt parkeren een nieuwe kwaliteit. Het is afgelopen met tijdrovend zoeken naar een vrije parkeerplaats, parkeerplekken die te krap zijn of lastig manoeuvreren in nauwe garages: ontspan en laat deze taken voortaan over aan uw BMW.

 • Parking Assistant Plus met 3D Surround View

  Het uitrustingspakket Parking Assistant Plus maakt het eenvoudiger om de BMW te parkeren en ermee te manoeuvreren. Het omvat Surround View inclusief Top View, Remote 3D View alsmede een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active PDC en de Parking Assistant met geleiding in lengterichting, die de BMW volledig automatisch parallel aan of haaks op de rijbaan parkeert.

 • Remote Parking

  Met de functie Remote Parking heeft u de mogelijkheid om eerst comfortabel uit te stappen en daarna uw BMW voorwaarts te laten inparkeren in een smalle parkeerplek of garage. Ook kunt u hem via deze functie achterwaarts laten uitparkeren. U activeert de op afstand bediende inparkeerfunctie buiten uw BMW met behulp van de standaard meegeleverde BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

Connect met uw BMW. De BMW Connected app is uw digitale mobiliteitsassistent die zich om uw behoeften bekommert tijdens uw reis. Krijg toegang tot uw auto via uw smartphone of smartwatch, stuur bestemmingen naar uw navigatiesysteem of ontvang herinneringen voor afspraken zodat u daar op tijd aankomt.

 • Remote 3D View

  Met Remote 3D View kunt u via uw smartphone op afstand de omgeving van de geparkeerde BMW bekijken. De functie is oproepbaar via de BMW Connected App (voor iOS). Zo kunt u ook op afstand de omgeving van de BMW in 3D laten weergeven.

 • BMW Connected Onboard

  Wat is mijn volgende reisbestemming, hoe is het verkeer langs de route en hoe is het weer ter plaatse? Al deze informatie van uw BMW Connected App wordt met Connected Onboard overzichtelijk gepresenteerd. Het is uw gepersonaliseerde commandocentrale in de auto, waarmee u ook de functie Share Live Trip Status kunt bedienen.

BMW CONNECTED DRIVE DIENSTEN.

De BMW 6 Serie Gran Turismo biedt een ruime keuze aan praktische BMW ConnectedDrive diensten. Intelligente technologieën en services die de verbinding vormen tussen de bestuurder en de wereld om hem heen, hem tijdens de rit nuttige ondersteuning bieden en zo voor nog meer veiligheid zorgen.

 • Personal Assistant Service

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Personal Assistant Service staat onderweg voor u klaar en geeft antwoord op deze en andere vragen met één druk op de knop – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig heeft.

 • WLAN Hotspot

  Neem via uw tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw favoriete serie op uw smartphone. De Hotspot brengt u met LTE-snelheid (beschikbaarheid netwerkafhankelijk) online via de in de BMW ingebouwde SIM-kaart. Zo kunnen u en uw medereizigers tegelijk surfen op maximaal tien eindapparaten.

 • Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid

  De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock met draadloze oplaadfunctie en extra USB-aansluitingen. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

 • BMW Display Key

  Met de BMW Display Key kunt u de actuele status van uw BMW bekijken en via het geïntegreerde Touch Display diverse functies bedienen. Zo kan bijvoorbeeld de optionele interieurvoorverwarming met de sleutel worden bediend.

 • BMW Head-Up Display

  Het full-colour BMW Head-Up Display projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder op de voorruit. Zo kan de aandacht continu optimaal op de weg en het verkeer worden gericht. Zo worden onder meer (uitrustingsafhankelijk) de actuele snelheid, aanwijzingen van de navigatie, de Speed Limit Info met weergave van inhaalverboden en telefoon- en entertainmentlijsten weergegeven.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

 • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 7,8 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.