De BMW 6 serie Gran Turismo. Design en uitrustingen.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

Het moderne design van de BMW 6 Serie Gran Turismo oogst bewonderende blikken met zijn heldere belijning. Achter deze vloeiende vormtaal gaat een al even luxueus als functioneel comfortconcept schuil. Gebouwd om aan de hoogste eisen te voldoen. Een ideale reisgenoot die elegantie combineert met sportiviteit.

Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 8,2 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

* Het afgebeelde model kan afwijken van het actuele model.

Lees meer

HELDERE EN KRACHTIGE UITSTRALING.

Dankzij het slanke design en de uniek gevormde lichtbuisjes van de adaptieve LED-koplampen krijgt de voorzijde van de BMW 6 Serie Gran Turismo een brede en krachtige uitstraling. De lage, L-vormige achterlichten volgen de contouren van de LED-verlichtingselementen in drie dimensies en zorgen voor een dynamische afsluiting.

Meer over het lichtconcept.

* Het getoonde model kan afwijken van het huidige model.

Lees meer

AMBIANCE MET FEELGOOD FACTOR.

Het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. De in elf kleuren varieerbare ambianceverlichting omlijst elke rit met de passende verlichting. Voor een fris klimaat in het interieur zorgt het Ambient Air pakket. En het grote glazen panoramadak met een oppervlak van bijna een vierkante meter creëert een bijzonder gevoel van ruimte voor de inzittenden.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Voor het weekend of een lange reis: originele BMW accessoires bieden voor elke behoefte de passende oplossing – en een unieke reeks producten om de BMW 6 Serie Gran Turismo individueel mee uit te rusten.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

     

  • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 7,8 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.