De BMW 6 serie Gran Turismo. Design en uitrustingen.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.

ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. DESIGN EN UITRUSTINGEN.ESTHETIEK DIE BEWEEGT.

Het moderne design van de BMW 6 Serie Gran Turismo oogst bewonderende blikken met zijn heldere belijning. Achter deze vloeiende vormtaal gaat een al even luxueus als functioneel comfortconcept schuil. Gebouwd om aan de hoogste eisen te voldoen. Een ideale reisgenoot die elegantie combineert met sportiviteit.

HELDERE EN KRACHTIGE UITSTRALING.

Dankzij het slanke design en de uniek gevormde lichtbuisjes van de adaptieve LED-koplampen krijgt de voorzijde van de BMW 6 Serie Gran Turismo een brede en krachtige uitstraling. De lage, L-vormige achterlichten volgen de contouren van de LED-verlichtingselementen in drie dimensies en zorgen voor een dynamische afsluiting.

Meer over het lichtconcept.

AMBIANCE MET FEELGOOD FACTOR.

Het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. De in elf kleuren varieerbare ambianceverlichting omlijst elke rit met de passende verlichting. Voor een fris klimaat in het interieur zorgt het Ambient Air pakket. En het grote glazen panoramadak met een oppervlak van bijna een vierkante meter creëert een bijzonder gevoel van ruimte voor de inzittenden.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Voor het weekend of een lange reis: originele BMW accessoires bieden voor elke behoefte de passende oplossing – en een unieke reeks producten om de BMW 6 Serie Gran Turismo individueel mee uit te rusten.

RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW 6 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 640i xDrive Gran Turismo
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,2-7,7
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 187–177

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.