De BMW 6 serie Gran Turismo. Rijdynamiek en efficiency.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RYDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RYDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RYDYNAMIEK EN EFFICIENCY.WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

Op elke rit voorbereid: de BMW 6 Serie Gran Turismo is een meester in automobiele veelzijdigheid. Hij verenigt uiterst efficiënte motoren met intelligente maatregelen op het gebied van aerodynamica en lichtgewicht constructie tot een beleving van pure rijdynamiek. Tegelijk zorgen innovatieve ondersteltechnologieën zoals Executive Drive voor superieur rijcomfort in elke situatie. Wat uw plannen ook zijn – de BMW 6 Serie Gran Turismo is altijd de ideale reisgenoot.

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De combinatie van esthetiek, ruimte en comfort maakt de BMW 6 Serie Gran Turismo tot een meester in stijlvol rijden over lange afstanden. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen – en voor indrukwekkende wendbaarheid bij elke snelheid.

TOONBEELD VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

TOONBEELD VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo zijn ware krachtcentrales en een bron van puur rijplezier. Uitgerust met de modernste technologie bieden ze een enorm vermogenspotentieel gekoppeld aan toerengretigheid en soepele draai-eigenschappen. Innovatieve maatregelen van BMW EfficientDynamics zorgen bovendien voor efficiënte topwaarden bij CO2-emissie en brandstofverbruik.

Een overzicht van de technische gegevens:

AERODYNAMICA IN ZIJN MOOISTE VORM.

AERODYNAMICA IN ZIJN MOOISTE VORM.

Het silhouet van de BMW 6 Serie Gran Turismo heeft een sportieve elegantie die de bijzondere aerodynamica direct zichtbaar maakt – merkbaar wordt deze in de rijeigenschappen, akoestiek en efficiency. Hiervoor zorgt onder andere de actieve achterspoiler, die vanaf 120 km/h automatisch uitschuift. Het resultaat: minder luchtweerstand en duidelijk verbeterde tractie.

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight staat voor een intelligente lichtgewicht constructie die in belangrijke mate bijdraagt aan hoge rijdynamiek en meer efficiency, en aan de stabiliteit van de auto. Een laag gewicht is de basis voor maximale rijdynamiek en een voorbeeldige efficiency. Voor veel onderdelen worden in gewicht geoptimaliseerde materialen zoals hoogvast staal, aluminium of magnesium toegepast.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. BMW EfficientDynamics heet de strategie die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te verhogen. Het maatregelenpakket omvat de aandrijving, het energiemanagement en het autoconcept als geheel.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW 640i xDrive Gran Turismo
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,2-7,7
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 187–177

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.