De BMW 6 serie Gran Turismo. Rijdynamiek en efficiency.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.

WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

DE BMW 6 SERIE GRAN TURISMO. RIJDYNAMIEK EN EFFICIENCY.WANNEER DE WEG HET DOEL WORDT.

Op elke rit voorbereid: de BMW 6 Serie Gran Turismo is een meester in automobiele veelzijdigheid. Hij verenigt uiterst efficiënte motoren met intelligente maatregelen op het gebied van aerodynamica en lichtgewicht constructie tot een beleving van pure rijdynamiek. Tegelijk zorgen innovatieve ondersteltechnologieën zoals Executive Drive voor superieur rijcomfort in elke situatie. Wat uw plannen ook zijn – de BMW 6 Serie Gran Turismo is altijd de ideale reisgenoot.

Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 8,2 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 187 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

 • Bekijk video

REISGENOOT MET STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De combinatie van esthetiek, ruimte en comfort maakt de BMW 6 Serie Gran Turismo tot een meester in stijlvol rijden over lange afstanden. Actieve ondersteltechnologieën zorgen voor optimale rijeigenschappen – en voor indrukwekkende wendbaarheid bij elke snelheid.

Lees meer
 • Bekijk video

TOONBEELD VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

TOONBEELD VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo.

De motoren van de BMW 6 Serie Gran Turismo zijn ware krachtcentrales en een bron van puur rijplezier. Uitgerust met de modernste technologie bieden ze een enorm vermogenspotentieel gekoppeld aan toerengretigheid en soepele draai-eigenschappen. Innovatieve maatregelen van BMW EfficientDynamics zorgen bovendien voor efficiënte topwaarden bij CO2-emissie en brandstofverbruik.

Lees meer

Een overzicht van de technische gegevens:

AERODYNAMICA IN ZIJN MOOISTE VORM.

AERODYNAMICA IN ZIJN MOOISTE VORM.

Het silhouet van de BMW 6 Serie Gran Turismo heeft een sportieve elegantie die de bijzondere aerodynamica direct zichtbaar maakt – merkbaar wordt deze in de rijeigenschappen, akoestiek en efficiency. Hiervoor zorgt onder andere de actieve achterspoiler, die vanaf 120 km/h automatisch uitschuift. Het resultaat: minder luchtweerstand en duidelijk verbeterde tractie.

Lees meer

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight staat voor een intelligente lichtgewicht constructie die in belangrijke mate bijdraagt aan hoge rijdynamiek en meer efficiency, en aan de stabiliteit van de auto. Een laag gewicht is de basis voor maximale rijdynamiek en een voorbeeldige efficiency. Voor veel onderdelen worden in gewicht geoptimaliseerde materialen zoals hoogvast staal, aluminium of magnesium toegepast.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier. BMW EfficientDynamics heet de strategie die erop is gericht brandstofverbruik en CO2-emissie te minimaliseren en tegelijkertijd dynamiek en rijplezier te verhogen. Het maatregelenpakket omvat de aandrijving, het energiemanagement en het autoconcept als geheel.

Lees meer

CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

   

 • Het brandstofverbruik van de BMW 6 Serie Gran Turismo varieert tussen de 4,8 en 7,8 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen de 127 en 177 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.