BMW 7 Serie Sedan aanschaffen

BMW 7 SERIE SEDAN VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG EN ANTWOORD

BMW 7 SERIE SEDAN VEELGESTELDE VRAGEN

VRAAG EN ANTWOORD

BMW 7 Serie Sedan Veelgestelde vragenVRAAG EN ANTWOORD

Hier vindt u de meestgestelde vragen en antwoorden over de nieuwe BMW 7 Serie Sedan. Indien u op de hoogte wilt blijven over het laatste nieuws van dit nieuwe BMW model kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Lees meer
 • Wanneer komt de nieuwe BMW 7 Serie Sedan?

  De nieuwe BMW 7 Serie Sedan staat per 30 maart in de showroom. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat zijn de prijzen van de nieuwe BMW 7 Serie Sedan?

  De pijzen van de nieuwe BMW 7 Serie zijn bekend. U kunt hier de prijslijst downloaden

 • Wanneer is de brochure van de nieuwe BMW 7 Serie Sedan beschikbaar?

  Er is op dit moment nog geen brochure beschikbaar. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 7 Serie Sedan te configureren?

  Er is op dit moment nog geen configurator beschikbaar. De volledige configurator wordt binnenkort verwacht. Tot die tijd kunt u alvast de mogelijkheden in de Visualiser ontdekken. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wanneer is de nieuwe BMW 7 Serie Sedan te bestellen?

  De BMW 7 Serie Sedan is binnenkort te bestellen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

 • Wat is de levertijd van de nieuwe BMW 7 Serie Sedan?

  De eerste klantorders worden geproduceerd in april. Informeer bij uw BMW dealer voor de actuele levertijd.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld u aan voor de BMW 7 Serie nieuwsbrief.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 7 Serie Sedan varieert tussen de 2,1 en 12,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 48 en 285 g/km. Data op basis van peildatum 03-2019.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.