DE BMW 7 SERIE. ALTIJD VERBONDEN.

EEN PIONIER. MET DE HELE WERELD AAN BOORD.

Communicatie, informatie en entertainment – met Services & Apps van BMW ConnectedDrive ervaart u mobiliteit in een geheel nieuwe dimensie. Zo kunt u bijvoorbeeld uw BMW 7 Serie met uw smartphone al voorverwarmen voordat u instapt of de Personal Assistant Service gebruiken als persoonlijke reisgids voor onderweg.

Lees meer

CONNECTED DRIVE SERVICES.

De uitrusting ConnectedDrive Services vormt de basis voor het gebruik van de persoonlijke digitale mobiliteitsassistent BMW Connected in de auto, evenals van de intelligente diensten van BMW ConnectedDrive, die u onderweg voorzien van een uitgebreid informatie-, entertainment- en serviceaanbod.

Dit omvat ook BMW Online, dat toegang verschaft tot actuele, op uw locatie gebaseerde informatie zoals weer en nieuws, evenals een online zoekfunctie powered by Google™ of Office-functies. Daarnaast kunt u services en features zoals parkeerinformatie, reis- en hotelgids in het ConnectedDrive menu zonder uw smartphone direct in uw BMW gebruiken.
Eveneens geïntegreerd is het comfortabele en onbeperkte gebruik van geselecteerde smartphone apps. De uitrusting ConnectedDrive Services biedt bovendien toegang tot de BMW ConnectedDrive Store, waar services en apps op elk moment eenvoudig te activeren, verlengen en geheel volgens uw individuele behoeften samen te stellen zijn. ConnectedDrive Services omvat daarnaast nog tal van andere opties, waardoor elke rit een belevenis wordt.

  • BMW ConnectedDrive portal

    In de BMW ConnectedDrive portal kunt u persoonlijke gegevens en instellingen beheren, die nodig of handig zijn voor gebruik van de diensten van BMW ConnectedDrive in uw BMW 7 Serie, in diverse apps en via het BMW ConnectedDrive Callcenter. In de geïntegreerde BMW ConnectedDrive Store kunt u geheel volgens uw individuele behoeften services en apps voor specifieke modellen samenstellen. In een separaat menugedeelte van de BMW ConnectedDrive portal vindt u nuttige informatie over de actuele status van uw BMW 7, bijvoorbeeld over kilometerstand, resterende actieradius, de status van portieren, kleppen en ramen, de actuele servicebehoefte of meldingen van de Check-Control. Bovendien wordt de actuele positie van uw BMW getoond, het weer op die locatie en de technische gegevens van uw auto. In het besturingsgedeelte kunt u de Remote Services activeren en bedienen. Zo kunt u het interieur van uw BMW voor een bepaalde vertrektijd al op de gewenste temperatuur laten brengen, het bestuurdersportier ver- en ontgrendelen of de claxon of het lichtsignaal activeren. Op een kaart worden de positie van uw BMW en de actuele verkeerssituatie aangegeven. Speciale bestemmingen kunnen gezocht en naar uw BMW verzonden worden. Design en bedieningsconcept van het menu zijn georiënteerd op het Control Display van uw BMW en op de BMW Connected apps en zijn tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik op smartphone en tablet.

  • Apple CarPlay® voorbereiding

    Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®. Smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps kunnen op de gebruikelijke wijze worden weergegeven en bediend – via de bedieningselementen van de BMW. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via touch-invoer, de iDrive Controller of via spraaksturing. Apple CarPlay® heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna worden verlengd via de BMW ConnectedDrive Store.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Alle relevante diensten zijn via de app ook buiten de BMW op elk gewenst moment beschikbaar op een iPhone of Apple Watch.

Bestemmingen die zijn gevonden via andere toepassingen zoals Yelp, Apple Maps, Google Maps of via internet kunnen eenvoudig en comfortabel worden overgenomen in BMW Connected en overgedragen naar het navigatiesysteem van de BMW, indien aanwezig. Meetings die in de iPhone Agenda zijn opgeslagen worden inclusief adres en de gewenste aankomsttijd automatisch overgenomen in de BMW Connected mobiliteitsagenda. Afhankelijk van de actuele locatie en de verkeerssituatie berekent BMW Connected de verwachte aankomsttijd, informeert u tijdig en geeft na aankomst aan hoe u te voet de bestemming kunt bereiken. Als onvoorziene verkeersproblemen leiden tot vertraging of als er in de rechtstreekse omgeving van de bestemming geen parkeerplaats vrij is, kunt u via BMW Connected vanuit de BMW de wachtende personen per sms informeren over de verwachte aankomsttijd. De telefoon hoeft u daarvoor niet aan te raken. Bovendien onthoudt BMW Connected regelmatig gekozen bestemmingen en voegt deze automatisch toe aan de mobiliteitsagenda.

De BMW Connected App is te downloaden via de Apple App Store.

PERSONAL ASSISTANT SERVICE.

Onderweg alle door u gewenste praktische informatie en tips opvragen en ontvangen – de Personal Assistant Service van BMW ConnectedDrive maakt het mogelijk. Via deze comfortabele dienst komt u met één druk op de knop in contact met een medewerker van het BMW Callcenter, die onderweg als personal assistant voor u klaarstaat. Of u nu een bepaald restaurant, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een nachtapotheek zoekt – de medewerker van het BMW Callcenter vindt het adres en stuurt de betreffende gegevens op verzoek direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW. Onafhankelijk van uw mobiele telefoon is de Personal Assistant Service in binnen- en buitenland, 24 uur per dag, zeven dagen per week en zonder verdere kosten beschikbaar.

REAL TIME TRAFFIC INFORMATION (RTTI).

Met de Real Time Traffic Information (RTTI) beschikt u onderweg in de BMW op elk moment over actuele verkeersinformatie. Nauwkeurige gegevens over locatie en duur van de verkeershinder worden nagenoeg in real time weergegeven om te informeren over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, secundaire wegen en de belangrijkste verkeersaders in steden. Intelligente adviezen over efficiënte omleidingen helpen u om zo snel en efficiënt mogelijk uw bestemming te bereiken. Als databronnen fungeren o.a. geanonimiseerde bewegingsprofielen uit GPS-gegevens van voertuigvloten, smartphone apps en politiemeldingen, maar ook terugkerende verkeerspatronen zoals forensenverkeer. Met de functie Hazard Warning worden aanvullende, door de BMW voertuigvloot verzamelde gevaarmeldingen overgedragen naar de BMW.

De verkeerssituatie wordt gevisualiseerd door de wegen in groen, geel, oranje of rood weer te geven. Voorwaarden voor gebruik van de Real Time Traffic Information (RTTI) zijn de uitrustingen ConnectedDrive Services en navigatiesysteem Professional.

EMERGENCY CALL.

De Emergency Call – een in iedere BMW standaard aanwezige functie – verleent 24 uur per dag snel en gericht hulp in noodsituaties. Gespecialiseerde medewerkers van het BMW Callcenter staan altijd klaar in uw eigen taal, ook in het buitenland. Het systeem activeert een automatische noodoproep in geval van een ongeval waarbij bijvoorbeeld de airbags zijn opgeblazen of waarbij de gordelspanners in werking zijn gesteld. Via een geïntegreerde SIM-kaart – dus onafhankelijk van uw eigen mobiele telefoon – worden voor de hulpdiensten relevante gegevens, zoals de exacte autopositie, informatie over de ernst van het ongeval en het letselrisico van de inzittenden, verzonden naar het BMW Callcenter. Van daaruit wordt de dichtstbijzijnde hulpcentrale direct geïnformeerd en krijgt u telefonische assistentie tot de hulpverleners ter plaatse zijn. De noodoproep kan ook handmatig worden geactiveerd, bijvoorbeeld om andere verkeersdeelnemers te helpen.

BMW TELESERVICE ACCIDENT CALL.

Sneller, eenvoudiger, comfortabeler: de innovatieve BMW Teleservice Accident Call biedt professionele ondersteuning voor kleinere ongevallen bij lagere snelheid. Via sensoren detecteert uw BMW ongevallen bij lagere snelheden, geeft automatisch een waarschuwingsmelding in de iDrive monitor en biedt de bestuurder een directe verbinding met BMW Ongevallenhulp. Met één klik op de iDrive Controller heeft de bestuurder direct verbinding met de specialisten van BMW Ongevallenhulp, die professionele ondersteuning verlenen op basis van de informatie die de BMW heeft doorgestuurd met betrekking tot het ongeval.

REMOTE SERVICES.

Met Remote Services en de BMW Connected App (beschikbaar in de Apple App Store) kunnen diverse functies van uw BMW op afstand worden bediend, zoals het ver- en ontgrendelen van de portieren.
Bovendien biedt de app net als de BMW ConnectedDrive portal de mogelijkheid om informatie met betrekking tot uw BMW op te vragen, zoals de actieradius of de status van ramen en portieren. Daarmee bent u ook op afstand steeds volledig geïnformeerd over uw BMW en heeft u alle informatie gemakkelijk en overzichtelijk bij de hand.
Het informatieaanbod wordt gecompleteerd met weergave van de actuele locatie van uw BMW. Voor gebruik van de functies is een eenmalige activering van de Remote Services in de BMW ConnectedDrive portal vereist op www.bmw-connecteddrive.nl.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Het juiste nummer voor elke situatie, elke weg en elke stemming: met Online Entertainment heeft u in uw BMW direct en onbeperkt toegang tot miljoenen muzieknummers – zonder omwegen via andere apparaten zoals uw smartphone. Hier vindt u het juiste nummer voor elke smaak. Elk nummer of album van een artiest dat u in de auto afspeelt, wordt automatisch gedownload naar de harde schijf die in uw BMW is ingebouwd. De garantie voor muziekgenot zonder storende onderbrekingen.
Met het aanbod van Online Entertainment kunt u bij een van de BMW muziekpartners zoals Napster een eenjarig flatrate-account openen en hier zonder extra kosten gebruik van maken in maar liefst zes Europese landen: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Nederland. Hiervoor zijn de extra-uitrustingen ConnectedDrive Services en navigatiesysteem Professional vereist. De hier getoonde afbeeldingen zijn onder voorbehoud.

WLAN HOTSPOT.

WLAN HOTSPOT

WLAN HOTSPOT.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WLAN Hotspot met LTE-standaard, die tegen betaling verbinding met het internet mogelijk maakt. Zo kan in de BMW met geschikte eindapparaten op het internet worden gesurft en content opgeroepen, e-mails bewerkt en muziek en video's gestreamd. Daarmee kunt u ook onderweg genieten van een fascinerende internetervaring met maximale LTE-standaard.

 

Daarvoor kunnen diverse eindapparaten zoals laptops, tablets en mobiele telefoons van diverse fabrikanten worden gebruikt. In totaal kunt u tien eindapparaten tegelijkertijd met de WLAN Hotspot verbinden.

 

De verbinding loopt via de vast in de BMW ingebouwde SIM-kaart en een bijbehorend betaaltarief voor de service HotSpot Drive van Telekom. Wanneer er geen LTE-netwerk beschikbaar is schakelt het systeem automatisch over op andere beschikbare standaards.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Meld u aan voor de BMW 7 Serie nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂-EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het brandstofverbruik van de BMW 7 Serie varieert tussen de 5,3 en 6,4 l/100 km en de CO₂-emissie varieert tussen de 139 en 169 g/km. Data op basis van peildatum 01-06-2018.