BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

THE 8

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

€ 111.431

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel

Aandrijving

THE 8

BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

€ 111.431

Leverbaar vanaf

Benzine Diesel

Aandrijving

THE 8BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN.

Er zijn verschillende manieren om een nieuwe BMW 8 Serie te rijden. Naast de auto kopen is het ook mogelijk om deze te financieren of te leasen. Voor zorgeloos rijplezier biedt BMW ook onderhoudscontracten aan en originele accessoires. U ontdekt alle mogelijkheden op deze pagina.

Lees meer
Nieuwe BMW 1 Serie kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW 8 Serie volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW 1 Serie financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW 8 Serie te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW 8 Serie zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW 1 Serie te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 1 Serie Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW 8 Serie volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW 8 Serie prijslijst en brochure

BMW 8 GRAN COUPÉ SERIE PRIJSLIJST.

Wilt u meer informatie over de prijzen van de BMW 8 Serie download dan hier de prijslijst. 

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Gran Coupé varieert tussen de 6,9 en 11,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 181 en 264 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.