BMW i3

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.

Voor individuele elektromobiliteit.

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.

Voor individuele elektromobiliteit.

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.Voor individuele elektromobiliteit.

BMW Financial Services biedt uitgebreide keuze aan financiële diensten voor de BMW i3 die het BMW i mobiliteitsconcept optimaal aanvullen. Het BMW Financial Services Electrify Program omvat aantrekkelijke complete pakketten voor financiering, leasing, verzekering, autogerelateerde services en mobiliteitsdiensten. BMW Add-on Mobility is de optimale oplossing voor uitgebreide mobiliteitsbehoeften en biedt toegang tot de volledige BMW vloot voor wanneer langere afstanden afgelegd moeten worden.

BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

Het BMW Financial Services Electrify Program is optimaal afgestemd op BMW i rijders en hun behoeften op het gebied van mobiliteit. Het omvat aantrekkelijke pakketten voor financiering, leasing, verzekering, autogerelateerde services en mobiliteitsdiensten. Houd er rekening mee dat het aanbod van BMW Financial Services en BMW Add-on Mobility van land tot land kan verschillen.

DE BMW i AGENT IN DE VERKOOPORGANISATIE.

De BMW i Agent is de ruggengraat van de verkoop van BMW i: het verkoopnetwerk is gebaseerd op geselecteerde dealers met uitgebreide kennis van elektromobiliteit en BMW i. Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Of heeft u al besloten een BMW i aan te schaffen? Onze experts staan voor u klaar en adviseren u graag.

Extra bouwstenen van het BMW i netwerk zijn onze BMW i Brand Stores in 's werelds grootste steden, zoals Tokio, Parijs en Brussel, waar u onze nieuwste modellen vindt.

HET BMW i ONLINE TEAM.

Het moderne leven is niet langer gebonden aan vaste locaties. Meer dan ooit is er vraag naar maximale flexibiliteit. Het Online Team van BMW i is een van de verkoopkanalen van de toekomst dat nu al aan deze verwachting voldoet. Het is perfect toegerust voor de behoeften van de vooruitstrevende BMW i klant. Gedegen opgeleide productexperts staan telefonisch, per e-mail of zelfs per live chat voor u klaar.

DE BMW i ONLINE STORE.

BMW i biedt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Online Store, waar u met enkele muiskliks uw persoonlijke BMW i kunt kopen. Configureer de BMW i van uw dromen – op elk moment, waar u maar wilt – en stuur uw gegevens rechtstreeks naar BMW i. Onze Online Store is 24 uur per dag geopend. Na ontvangst van uw individuele configuratie neemt een van onze productexperts contact met u op om u verder van advies te voorzien en eventuele vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW i nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 13,6-13,1
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 300–290
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14-13
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9-11,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,6
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 235-225
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,3
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 280
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 12,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,7
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 220
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd. De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat.

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Waarden op basis van de ECE-testcyclus.

  De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, met name de persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, gebruik van verwarming/airconditioning en preconditioning.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.