BMW i3

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.

 BMW i3

Voor individuele elektromobiliteit.

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.

Voor individuele elektromobiliteit.

FINANCIAL SERVICES OP MAAT.Voor individuele elektromobiliteit.

BMW Financial Services biedt uitgebreide keuze aan financiële diensten voor de BMW i3 die het BMW i mobiliteitsconcept optimaal aanvullen. Het BMW Financial Services Electrify Program omvat aantrekkelijke complete pakketten voor financiering, leasing, verzekering, autogerelateerde services en mobiliteitsdiensten. BMW Add-on Mobility is de optimale oplossing voor uitgebreide mobiliteitsbehoeften en biedt toegang tot de volledige BMW vloot voor wanneer langere afstanden afgelegd moeten worden.

BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAM.

Het BMW Financial Services Electrify Program is optimaal afgestemd op BMW i rijders en hun behoeften op het gebied van mobiliteit. Het omvat aantrekkelijke pakketten voor financiering, leasing, verzekering, autogerelateerde services en mobiliteitsdiensten. Houd er rekening mee dat het aanbod van BMW Financial Services en BMW Add-on Mobility van land tot land kan verschillen.

DE BMW i AGENT IN DE VERKOOPORGANISATIE.

De BMW i Agent is de ruggengraat van de verkoop van BMW i: het verkoopnetwerk is gebaseerd op geselecteerde dealers met uitgebreide kennis van elektromobiliteit en BMW i. Bent u nieuwsgierig naar onze producten? Of heeft u al besloten een BMW i aan te schaffen? Onze experts staan voor u klaar en adviseren u graag.

Extra bouwstenen van het BMW i netwerk zijn onze BMW i Brand Stores in 's werelds grootste steden, zoals Tokio, Parijs en Brussel, waar u onze nieuwste modellen vindt.

HET BMW i ONLINE TEAM.

Het moderne leven is niet langer gebonden aan vaste locaties. Meer dan ooit is er vraag naar maximale flexibiliteit. Het Online Team van BMW i is een van de verkoopkanalen van de toekomst dat nu al aan deze verwachting voldoet. Het is perfect toegerust voor de behoeften van de vooruitstrevende BMW i klant. Gedegen opgeleide productexperts staan telefonisch, per e-mail of zelfs per live chat voor u klaar.

DE BMW i ONLINE STORE.

BMW i biedt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Online Store, waar u met enkele muiskliks uw persoonlijke BMW i kunt kopen. Configureer de BMW i van uw dromen – op elk moment, waar u maar wilt – en stuur uw gegevens rechtstreeks naar BMW i. Onze Online Store is 24 uur per dag geopend. Na ontvangst van uw individuele configuratie neemt een van onze productexperts contact met u op om u verder van advies te voorzien en eventuele vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW i3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 0 en 0,7 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 11,5 en 14,3 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 0 en 14 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.