BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.

Sneller verder rijden. Boordevol energie.

DE NIEUWE BMW i3. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.

Sneller verder rijden. Boordevol energie.

DE NIEUWE BMW i3. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.Sneller verder rijden. Boordevol energie.

De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. Bij een snellaadstation laadt zijn hoogvoltage-accu in slechts 39 minuten op om een actieradius tot 200 kilometer in de praktijk te bereiken. Zijn intelligente energiemanagement maakt hem flexibel en uiterst efficiënt - zowel in het stadsverkeer als op lange ritten.

VAKANTIE OF ZAKENREIS?

Vakantie of zakenreis

VAKANTIE OF ZAKENREIS?

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met BMW Add-on Mobility kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor.

 

Al onze Add-on Mobility auto’s zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

OVERAL SNEL EN EENVOUDIG OPLADEN.

Opladen was nog nooit zo gemakkelijk: de intelligente oplaadmogelijkheden van de BMW i3 maken flexibiliteit en comfort van het hoogste niveau mogelijk. Met digitale services plant u het laadproces nog overzichtelijker dan eerst - ongeacht of u thuis oplaadt of onderweg.

 

Met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

 • Thuis opladen

  Wanneer de accureserves van uw BMW i3 dreigen op te raken, kunt u de auto snel en comfortabel opladen met de BMW i Wallbox, de BMW i Wallbox Plus en de BMW i Wallbox Connect. Afhankelijk van de uitvoering laadt u daarmee uw BMW i3 in minder dan drie uur voor 80% op. Dit is mogelijk door het driefasen laadvermogen van de nieuwe BMW i Wallbox tot 22 kW voor de BMW i3 (94 Ah). Onze Installatieservice komt graag de Wallbox voor u monteren.

  Bovendien heeft u de mogelijkheid groene stroom en zelf opgewekte zonne-energie te gebruiken – voor snel en nog duurzamer laden.

 • BMW Digital Charging Service

  Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Aangesloten op de BMW i Wallbox stuurt DCS het laadproces zelfstandig en regelt het laadvermogen. Nog duurzamer laadt u met zelf opgewekte energie uit uw eigen installatie voor zonne-energie en de BMW i Wallbox Connect. Daarmee wordt uw auto alleen opgeladen bij voldoende zonlicht. Met BMW Connected is DCS heel eenvoudig te bedienen via uw mobiele eindapparaat.

 • Onderweg opladen

  Er zijn talloze redenen om met uw BMW i3 onderweg te zijn – en net zoveel mogelijkheden om hem onderweg op te laden. Het praktische hiervan: met de BMW i3 kunt u zowel openbare laadstations met wisselstroom (AC) als met gelijkstroom (DC) gebruiken. Niet alleen geeft u dat meer flexibiliteit, u kunt er ook uw auto zo snel mogelijk mee opladen. Want bij een openbaar DC-laadstation wordt de energie met dezelfde stroomsterkte rechtstreeks overgedragen naar de hoogvoltage accu van de auto. Zo kunt u de BMW i3 binnen 39 minuten voor 80% opladen. Als er geen DC-station beschikbaar is kunt u de BMW i3 ook opladen bij een AC-oplaadstation: in nog geen drie uur tot 80%. Dat betekent dat openbare AC-stations met name geschikt zijn voor efficiënt opladen gedurende de nacht of als de auto langere tijd geparkeerd staat.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 13,6-13,1
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 300–290
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14-13
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9-11,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,6
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 235-225
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,3
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 280
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 12,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,7
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 220
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd. De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat.

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Waarden op basis van de ECE-testcyclus.

  De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, met name de persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, gebruik van verwarming/airconditioning en preconditioning.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.