BMW i3

DE BMW i3 EN i3s. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.

BMW i3

Sneller verder rijden. Met veel plezier en nul emissie.

DE BMW i3 EN i3s. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.

DE BMW i3 EN i3s. ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.Sneller verder rijden. Met veel plezier en nul emissie.

De BMW i3 heeft alles in huis om de uitdagingen van moderne mobiliteit het hoofd te bieden - en deze in stilte te overtreffen. Bij een snellaadstation kan zijn hoogvoltage-accu in ca. 45 minuten voor 80% worden opgeladen. Zijn intelligente energiemanagement maakt hem flexibel en uiterst efficiënt - zowel in het stadsverkeer als op lange ritten.

Lees meer
BMW i
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

STERKER. LANGER. VERDER.

Verder komen was nog nooit zo gemakkelijk: de vergrote reële actieradius van de BMW i3 bedraagt maar liefst 310 km*. De nieuwe krachtige accu voorziet de elektromotor nu van nog meer energie - en geeft -nog meer elektrisch rijplezier.

VAKANTIE OF ZAKENREIS?

Vakantie of zakenreis

VAKANTIE OF ZAKENREIS?

Wanneer u op vakantie gaat of een (buitenlandse) zakenreis maakt, kan een auto met brandstofmotor praktischer zijn. Met een BMW vakantieauto kunt u uw BMW i3 tijdelijk omruilen voor een BMW of MINI met brandstofmotor.

 

Al onze vakantieauto's zijn uitgerust met navigatie, airconditioning, audio en Bluetooth telefoonvoorbereiding. Bovendien zijn alle auto’s all-risk verzekerd met een ongevallen inzittenden verzekering. En in de winterperiode zijn de auto’s voorzien van winterbanden.

OVERAL SNEL EN EENVOUDIG OPLADEN.

Opladen was nog nooit zo gemakkelijk: de intelligente oplaadmogelijkheden van de BMW i3 maken flexibiliteit en comfort van het hoogste niveau mogelijk. Met digitale services plant u het laadproces nog overzichtelijker dan eerst - ongeacht of u thuis oplaadt of onderweg.

 

Met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

 • Thuis opladen

  Uw BMW i3 kunt u thuis met de BMW i Wallbox en de BMW i Wallbox Connect veilig, snel en comfortabel in ca. drie uur tot 80% opladen. Dit is mogelijk door het driefasen laadvermogen van de nieuwe BMW i Wallbox van tot 11 kW voor de BMW i3 (94 Ah). Met de BMW i Installatieservice wordt de montage van uw BMW i Wallbox* uitgevoerd door gekwalificeerde elektromonteurs. Bovendien heeft u de mogelijkheid groene stroom en zelf opgewekte zonne-energie te gebruiken – voor nog duurzamer laden.

  * De Wallbox maakt een laadvermogen mogelijk van tot 22 kW.

 • BMW Digital Charging Service: intelligent opladen

  Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Aangesloten op de BMW i Wallbox stuurt DCS het laadproces zelfstandig en regelt het laadvermogen. Nog duurzamer laadt u met zelf opgewekte energie uit uw eigen installatie voor zonne-energie en de BMW i Wallbox Connect. Daarmee wordt uw auto alleen opgeladen bij voldoende zonlicht. Met BMW Connected is DCS heel eenvoudig te bedienen via uw mobiele eindapparaat.

 • Onderweg opladen

  Er zijn talloze redenen om met uw BMW i3 onderweg te zijn – en net zoveel mogelijkheden om hem onderweg op te laden. Het praktische hiervan: met de BMW i3 kunt u zowel openbare laadstations met wisselstroom (AC) als met gelijkstroom (DC) gebruiken. Niet alleen geeft u dat meer flexibiliteit, u kunt er ook uw auto zo snel mogelijk mee opladen. Want bij een openbaar DC laadstation wordt de energie met dezelfde stroomsterkte rechtstreeks overgedragen naar de hoogvoltage accu van de auto. Zo kunt u de BMW i3 binnen ca. 45 minuten voor 80% opladen. Als er geen DC station beschikbaar is, kunt u de BMW i3 ook opladen bij een AC oplaadstation: in ca. drie uur tot 80%. Dat betekent dat openbare AC stations met name geschikt zijn voor efficiënt opladen gedurende de nacht of als de auto langere tijd geparkeerd staat.

CONNECTIVITY EN ASSISTENTIESYSTEMEN.

Stroomverbruik.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.