BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

BMW i3

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

Niets missen als u onderweg bent. Altijd up-to-date blijven. Dat is precies wat de BMW i3 biedt met talrijke digitale diensten en bestuurderassistentiesystemen. Geen wonder, want binnen zijn segment is hij nog altijd de auto met de beste verbindingen. En daarmee staat hij als geen ander voor ontspannen mobiliteit, comfort en veiligheid.

BMW i

BMW CONNECTED VERBINDT UW DAGELIJKS LEVEN MET ELEKTRISEREND RIJPLEZIER.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt en u helpt op tijd en ontspannen uw bestemmingen te bereiken. Relevante mobiliteitsinformatie, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via een compatibele smartphone of compatibele smartwatch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto. Ook de BMW Remote functies zijn verkrijgbaar als onderdeel van BMW Connected.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ is een uitbreiding van de beproefde mobiliteitsassistent BMW Connected, die uw mobiliteit nog eenvoudiger maakt, helpt om tijd te besparen en u ontspannen op uw bestemming brengt.

  BMW Connected+ is de digitale brug tussen smartphone en uw BMW i3. De '+' staat daarbij voor een nieuw uitbreidingsniveau van de personalisering van de diensten en de naadloze integratie van de digitale mobiele assistent in de BWW i3.

  Zo kunt u thuis al ontspannen uw intelligente routeplanning beginnen, krijgt u snel toegang tot voetgangersnavigatie en kunt u uw rijstatus live delen met vrienden, terwijl u zicht houddt op alle mobiliteitgerelateerde gegevens via BMW Connected Onboard. Daarnaast kunt u uw smarthome op elk moment bedienen vanuit de BMW i3.

 • De flexibele back-end: Open Mobility Cloud

  Basis voor de gepersonaliseerde services rondom BMW Connected is de Open Mobility Cloud. De flexibele architectuur hiervan is gebouwd op de geïntegreerde tools en de technologie van Microsoft Cloud en het Azure dataplatform. Dit krachtige systeem is in staat om data en informatie uit de meest uiteenlopende bronnen te verwerken en beschikbaar te stellen. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk ook in de toekomst aanvullende digitale touchpoints zoals nieuwe eindapparaten (aanvullende smartphones, smartwatches etc.) of nieuwe partnerservices te integreren en te schalen. Een nieuwe feature is dat met BMW Connected+ ook de auto met de Open Mobility Cloud wordt verbonden en zo zelf een digitaal touchpoint wordt. Op die manier zijn de digitale diensten nog sneller en dynamischer in de auto integreerbaar.

HET PLEZIER VAN OPLADEN.

Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

U kunt vertrouwen op de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW i3. Deze hebben automatisch en betrouwbaar een oplossing voor situaties zoals file, langzaamrijdend verkeer of inparkeren. Veiligheid en comfort met de meest geavanceerde technologieën - zodat u zich volledig kunt concentreren op het rijden.

 • Driving Assistant Plus

  De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het pakket omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Speed Limit Info, de met camera werkende Active Cruise Control inclusief Stop & Go-functie evenals de Traffic Jam Assistant.

 • Parking Assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren op parallel aan de rijbaan liggende parkeerplekken. Passende parkeerplekken worden weergegeven en zijn te selecteren via het Control Display. Zodra de bestuurder de richtingaanwijzer heeft geactiveerd en de PDC-toets ingedrukt houdt, neemt het systeem het schakelen, sturen, gas geven en remmen over en parkeert de BMW volautomatisch in.

UW TOEGEVOEGDE MOBILITEIT.

CHARGE NOW.

ChargeNow maakt eenvoudig toegang mogelijk tot 's werelds grootste netwerk van openbare laadstations. Nog niet beschikbaar in Nederland.

DRIVE NOW.

DriveNow is de Car-Sharing Service van BMW i, MINI en Sixt. Klanten kunnen flexibel een auto huren wanneer en waar ze die nodig hebben. Nog niet beschikbaar in Nederland.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW i3 nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 0 en 0,7 l/100 km, het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (94 Ah) varieert tussen de 11,5 en 14,3 kWh/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 0 en 14 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.