BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

BMW i3

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

Niets missen als u onderweg bent. Altijd up-to-date blijven. Dat is precies wat de BMW i3 biedt met talrijke digitale diensten en bestuurderassistentiesystemen. Geen wonder, want binnen zijn segment is hij nog altijd de auto met de beste connectiviteit. En daarmee staat hij als geen ander voor ontspannen mobiliteit, comfort en veiligheid.

Lees meer
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW CONNECTED VERBINDT UW DAGELIJKS LEVEN MET ELEKTRISEREND RIJPLEZIER.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent, die u al voor vertrek van dienst is. Maak via smartphone, compatibele smartwatch of Google Assistant een verbinding met uw BMW, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te arriveren.

 • BMW Connected+

  Met BMW Connected+ worden uw BMW en uw smartphone één. Gebruik de gepersonaliseerde functies van de BMW Connected App zowel in uw BMW als daarbuiten. Deel reisgegevens met vrienden, laat u tot op de laatste meter naar uw bestemming navigeren vanaf de geparkeerde BMW, of bedien uw Smart Home functies vanuit de auto (functie nog niet beschikbaar voor Nederland).

 • De flexibele back-end: Open Mobility Cloud

  Basis voor de gepersonaliseerde services rondom BMW Connected is de Open Mobility Cloud. De flexibele architectuur hiervan is gebouwd op de geïntegreerde tools en de technologie van Microsoft Cloud en het Azure dataplatform. Dit krachtige systeem is in staat om data en informatie uit de meest uiteenlopende bronnen te verwerken en beschikbaar te stellen. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk ook in de toekomst aanvullende digitale touchpoints zoals nieuwe eindapparaten (aanvullende smartphones, smartwatches etc.) of nieuwe partnerservices te integreren en te schalen. Een nieuwe feature is dat met BMW Connected+ ook de auto met de Open Mobility Cloud wordt verbonden en zo zelf een digitaal touchpoint wordt. Op die manier zijn de digitale diensten nog sneller en dynamischer in de auto integreerbaar.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

“Alexa, zet theezakjes op mijn boodschappenlijst.” “Alexa, speel een nummer van Pink af.” Met de Amazon Alexa Car Integration kunt u Amazons spraakassistent achter het stuur net zo comfortabel gebruiken als u van thuis gewend bent. De antwoorden van Alexa worden bovendien als visuele feedback in het Control Display van uw BMW getoond.

Deze service is nog niet beschikbaar in Nederland.

* Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo’s zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of gelieerde bedrijven.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

“Heb ik het licht en de airconditioning uitgeschakeld?” Met Control my Home hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, want u kunt direct via het Control Display van uw BMW de belangrijkste Smart Home functies bedienen. Bovendien krijgt u hier een overzicht van de belangrijkste informatie over uw verbonden thuisapparatuur.

De looptijd bedraagt drie jaar.

 

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

BMW Connected App routebegeleiding

MASTERPLANNER.

Wat is de volgende bestemming? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

Lees meer
eDrive Remote Services

STARTKLAAR.

Heb ik mijn auto afgesloten, en waar staat deze ook al weer precies geparkeerd? Met de Remote Services kunt u op afstand diverse functies van uw BMW bedienen via de BMW Connected App. Via uw smartphone bedient u het lichtsignaal, regelt u de interieurtemperatuur of vergrendelt u uw BMW, waar u ook bent.

Lees meer
Share Live Trip Status

CONTACT HOUDEN.

Met 'Share live trip status' kunt u uw aankomsttijd en uw actuele locatie tijdens de rit veilig delen met vrienden en familie. De ontvanger kan via een link naar een website zien wat de bestemming van de BMW is en waar deze zich op dat moment bevindt.

Lees meer

HET PLEZIER VAN OPLADEN.

Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

U kunt vertrouwen op de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW i3. Deze hebben automatisch en betrouwbaar een oplossing voor situaties zoals file, langzaamrijdend verkeer of inparkeren. Veiligheid en comfort met de meest geavanceerde technologieën – zodat u zich volledig kunt concentreren op het rijden.

 • Driving Assistant Plus

  De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het pakket omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Speed Limit Info, de met camera werkende Active Cruise Control inclusief Stop & Go-functie evenals de Traffic Jam Assistant.

 • Parking Assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren op parallel aan de rijbaan liggende parkeerplekken. Passende parkeerplekken worden weergegeven en zijn te selecteren via het Control Display. Zodra de bestuurder de richtingaanwijzer heeft geactiveerd en de PDC-toets ingedrukt houdt, neemt het systeem het schakelen, sturen, gas geven en remmen over en parkeert de BMW volautomatisch in.

UW MEERWAARDE IN MOBILITEIT: YOUR NOW

De BMW Group en Daimler AG bundelen hun mobiliteitsdiensten en bieden hiermee als nieuwe wereldwijde speler duurzame stedelijke mobiliteit voor klanten. De samenwerking omvat vijf joint-ventures: REACH NOW voor multimodale diensten, CHARGE NOW voor opladen, FREE NOW voor taxiritten, PARK NOW voor parkeren en SHARE NOW voor autodelen.

Stroomverbruik.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

 • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.