BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

BMW i3

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

Niets missen als u onderweg bent. Altijd up-to-date blijven. Dat is precies wat de BMW i3 biedt met talrijke digitale diensten en bestuurderassistentiesystemen. Geen wonder, want binnen zijn segment is hij nog altijd de auto met de beste verbindingen. En daarmee staat hij als geen ander voor ontspannen mobiliteit, comfort en veiligheid.

Lees meer
BMW i
 • Vind uw dealer
 • Brochure en prijslijst aanvragen
 • Proefrit aanvragen
 • Configurator en prijzen
 • Contact
 • Word teruggebeld

BMW CONNECTED VERBINDT UW DAGELIJKS LEVEN MET ELEKTRISEREND RIJPLEZIER.

Maak verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich voor en tijdens de rit bekommert om uw behoeften. Met smartphone of compatible smartwatch heeft u toegang tot uw BMW, stuurt u bestemmingen naar het navigatiesysteem, of laat u zich herinneren aan afspraken, om stipt op tijd te zijn.

 • BMW Connected+

  Met BMW Connected+ worden uw BMW en uw smartphone één. Gebruik de gepersonaliseerde functies van de BMW Connected App zowel in uw BMW als daarbuiten. Deel reisgegevens met vrienden of laat u tot op de laatste meter naar uw bestemming navigeren vanuit de auto. De looptijd bedraagt een jaar.

 • De flexibele back-end: Open Mobility Cloud

  Basis voor de gepersonaliseerde services rondom BMW Connected is de Open Mobility Cloud. De flexibele architectuur hiervan is gebouwd op de geïntegreerde tools en de technologie van Microsoft Cloud en het Azure dataplatform. Dit krachtige systeem is in staat om data en informatie uit de meest uiteenlopende bronnen te verwerken en beschikbaar te stellen. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk ook in de toekomst aanvullende digitale touchpoints zoals nieuwe eindapparaten (aanvullende smartphones, smartwatches etc.) of nieuwe partnerservices te integreren en te schalen. Een nieuwe feature is dat met BMW Connected+ ook de auto met de Open Mobility Cloud wordt verbonden en zo zelf een digitaal touchpoint wordt. Op die manier zijn de digitale diensten nog sneller en dynamischer in de auto integreerbaar.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

"Alexa, zet thee op de boodschappenlijst" of "Alexa, laat een nummer van Pink horen". Met de Amazon Alexa Car Integration kunt u de spraakassistent naadloos in uw BMW gebruiken, zoals u van thuis gewend bent. De antwoorden van Alexa worden bovendien als visuele feedback in het Control Display van uw BMW getoond.

Deze service is nog niet beschikbaar in Nederland.

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

BMW Connected App routebegeleiding

MASTERPLANNER.

Waarheen voert de volgende rit? Zoek binnen de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en stuur deze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u heeft plaatsgenomen in de auto en deze via Bluetooth heeft gekoppeld aan uw smartphone, kunt u met één klik de routebegeleiding starten.

Lees meer
eDrive Remote Services

STARTKLAAR.

Is de laadstatus voldoende voor een ritje naar de stad, vind ik ter plekke een laadpaal? Met eDrive Remote Services kunt u dat comfortabel via de BMW Connected App op uw smartphone controleren. Bovendien kunt u op afstand de temperatuur regelen, de auto afsluiten of zo nodig het lichtsignaal bedienen. De looptijd bedraagt drie jaar.

Lees meer
Share Live Trip Status

CONTACT HOUDEN.

Met Share Live Trip Status hoeft niemand meer te vragen hoe laat u thuis bent. Rechtstreeks vanuit de BMW of via de Connected App informeert u geselecteerde personen over uw exacte locatie, bestemming en aankomsttijd. Ontvangers kunnen de gegevens van uw rit live volgen. De looptijd bedraagt een jaar.

Lees meer

HET PLEZIER VAN OPLADEN.

Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

U kunt vertrouwen op de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW i3. Deze hebben automatisch en betrouwbaar een oplossing voor situaties zoals file, langzaamrijdend verkeer of inparkeren. Veiligheid en comfort met de meest geavanceerde technologieën - zodat u zich volledig kunt concentreren op het rijden.

 • Driving Assistant Plus

  De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het pakket omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Speed Limit Info, de met camera werkende Active Cruise Control inclusief Stop & Go-functie evenals de Traffic Jam Assistant.

 • Parking Assistant

  De Parking Assistant assisteert bij het inparkeren op parallel aan de rijbaan liggende parkeerplekken. Passende parkeerplekken worden weergegeven en zijn te selecteren via het Control Display. Zodra de bestuurder de richtingaanwijzer heeft geactiveerd en de PDC-toets ingedrukt houdt, neemt het systeem het schakelen, sturen, gas geven en remmen over en parkeert de BMW volautomatisch in.

UW MEERWAARDE IN MOBILITEIT: YOUR NOW

De BMW Group en Daimler AG bundelen hun mobiliteitsdiensten en bieden hiermee als nieuwe wereldwijde speler duurzame stedelijke mobiliteit voor klanten. De samenwerking omvat vijf joint-ventures: REACH NOW voor multimodale diensten, CHARGE NOW voor opladen, FREE NOW voor taxiritten, PARK NOW voor parkeren en SHARE NOW voor autodelen.

Brandstofverbruik en CO₂-emissie.

 • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14,0 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-02-2019.