BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.

Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

DE NIEUWE BMW i3. CONNECTIVITY EN BESTUURDERASSISTENTIESYSTEMEN.Ondersteunt uw mobiliteit. Via nieuwe wegen en op alle kanalen.

Niets missen als u onderweg bent. Altijd up-to-date blijven. Dat is precies wat de BMW i3 biedt met talrijke digitale diensten en bestuurderassistentiesystemen. Geen wonder, want binnen zijn segment is hij nog altijd de auto met de beste verbindingen. En daarmee staat hij als geen ander voor ontspannen mobiliteit, comfort en veiligheid.

BMW i

BMW CONNECTED VERBINDT UW DAGELIJKS LEVEN MET ELEKTRISEREND RIJPLEZIER.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker voor u maakt en u helpt op tijd en ontspannen uw bestemmingen te bereiken. Relevante mobiliteitsinformatie, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via een compatibele smartphone of compatibele smartwatch en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto. Ook de BMW Remote functies zijn verkrijgbaar als onderdeel van BMW Connected.

 • BMW Connected+

  BMW Connected+ is een uitbreiding van de beproefde mobiliteitsassistent BMW Connected, die uw mobiliteit nog eenvoudiger maakt, helpt om tijd te besparen en u ontspannen op uw bestemming brengt.

  BMW Connected+ is de digitale brug tussen smartphone en uw BMW i3. De '+' staat daarbij voor een nieuw uitbreidingsniveau van de personalisering van de diensten en de naadloze integratie van de digitale mobiele assistent in de BWW i3.

  Zo kunt u thuis al ontspannen uw intelligente routeplanning beginnen, krijgt u snel toegang tot voetgangersnavigatie en kunt u uw rijstatus live delen met vrienden, terwijl u zicht houddt op alle mobiliteitgerelateerde gegevens via BMW Connected Onboard. Daarnaast kunt u uw smarthome op elk moment bedienen vanuit de BMW i3.

 • De flexibele back-end: Open Mobility Cloud

  Basis voor de gepersonaliseerde services rondom BMW Connected is de Open Mobility Cloud. De flexibele architectuur hiervan is gebouwd op de geïntegreerde tools en de technologie van Microsoft Cloud en het Azure dataplatform. Dit krachtige systeem is in staat om data en informatie uit de meest uiteenlopende bronnen te verwerken en beschikbaar te stellen. De flexibiliteit van het platform maakt het mogelijk ook in de toekomst aanvullende digitale touchpoints zoals nieuwe eindapparaten (aanvullende smartphones, smartwatches etc.) of nieuwe partnerservices te integreren en te schalen. Een nieuwe feature is dat met BMW Connected+ ook de auto met de Open Mobility Cloud wordt verbonden en zo zelf een digitaal touchpoint wordt. Op die manier zijn de digitale diensten nog sneller en dynamischer in de auto integreerbaar.

HET PLEZIER VAN OPLADEN.

Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiëntste periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

BESTUURDERSASSISTENTIE MET COMFORTGARANTIE.

U kunt vertrouwen op de bestuurdersassistentiesystemen van de BMW i3. Deze hebben automatisch en betrouwbaar een oplossing voor situaties zoals file, langzaamrijdend verkeer of inparkeren. Veiligheid en comfort met de meest geavanceerde technologieën - zodat u zich volledig kunt concentreren op het rijden.

 • Driving Assistant Plus

  De uitrusting Driving Assistant Plus zorgt voor aanzienlijk meer veiligheid en comfort. Het pakket omvat de Collision & Pedestrian Warning met City-remfunctie, de Speed Limit Info, de met camera werkende Active Cruise Control inclusief Stop & Go-functie evenals de Traffic Jam Assistant.

 • Parkeerassistentiepakket

  Met het parkeerassistentiepakket wordt inparkeren kinderspel. Het systeem combineert de Parking Assistant met Park Distance Control (PDC) en een achteruitrijcamera, die u comfortabel ondersteunen. Op verzoek regelt de assistent zelfs de gehele parkeermanoeuvre volautomatisch.

UW TOEGEVOEGDE MOBILITEIT.

CHARGE NOW.

ChargeNow maakt eenvoudig toegang mogelijk tot 's werelds grootste netwerk van openbare laadstations. Nog niet beschikbaar in Nederland.

DRIVE NOW.

DriveNow is de Car-Sharing Service van BMW i, MINI en Sixt. Klanten kunnen flexibel een auto huren wanneer en waar ze die nodig hebben. Nog niet beschikbaar in Nederland.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW i nieuwsbrief.

Stel uw BMW samen.

Configureer de BMW van uw dromen.

Brochure en prijslijst.

Vraag vrijblijvend een brochure en prijslijst aan.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 13,6-13,1
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 300–290
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14-13
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 11,9-11,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,6
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 235-225
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,3
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 280
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 200

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (94 Ah) met Range Extender:
  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 14
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 12,5
  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 0,7
  Actieradius elektrisch in g/km (gemiddeld): 220
  Elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 180
  Totale elektrische actieradius in de praktijk in km: tot 330

  De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd. De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat.

  De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn afhankelijk van de gekozen uitrusting, bijvoorbeeld bredere wielen/banden. Waarden op basis van de ECE-testcyclus.

  De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, met name de persoonlijke rijstijl, routecondities, buitentemperatuur, gebruik van verwarming/airconditioning en preconditioning.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De laadsnelheid is afhankelijk van thuissituatie en het voertuig. Om met de optimale snelheid te laden dient het huis te beschikken over een 3 fase aansluiting van 3x16 Ampere die vrij en veilig beschikbaar is. Tevens dient de auto voorzien te zijn van een snellaadpakket. Zonder snellaadpakket is de maximale laadsnelheid 1x16 Ampere en dient rekening gehouden te worden met een verdrievoudiging van de laadtijd.