BMW i3

DE NIEUWE BMW i3. DESIGN.

BMW i3

Visionair vanuit elk perspectief.

DE NIEUWE BMW i3. DESIGN.

DE NIEUWE BMW i3. DESIGN.Visionair vanuit elk perspectief.

De BMW i3 volgt geen trend; hij geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Uitgerust met een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit.

Lees meer
  • Vind uw dealer
  • Brochure en prijslijst aanvragen
  • Proefrit aanvragen
  • Configurator en prijzen
  • Contact
  • Word teruggebeld

TIJDGEEST, IN EEN MODERNE INTERPRETATIE.

Sportief exterieur

RONDOM DYNAMISCH.

Het exterieur van de BMW i3 straalt al op het eerste gezicht sportiviteit uit. Korte overhangen en in twee kleuren uitgevoerde oppervlakken staan model voor de moderne vormgeving. Het optionele Sportpakket brengt dit met talrijke details duidelijk tot uiting. Bijvoorbeeld met 20 inch lichtmetalen wielen in Jetblack of Bicolor en met de grotere spoorbreedte om zelfbewuste sportiviteit op indrukwekkende wijze op de weg te brengen. Het 10 millimeter verlaagde sportonderstel en Aeroflap-dorpels maken de dynamische uitstraling compleet.

Lees meer
Gevoel van ruimte

MET INGEBOUWDE VRIJE RUIMTE.

Het unieke gevoel van ruimte van de BMW i3 wordt voelbaar met één blik op de geopende 'coach doors'. De open, uitnodigende constructie maakt het instappen en beladen eenvoudig en comfortabel - zonder de veiligheid uit het oog te verliezen, omdat de gesloten portieren de beschermende functie van de B-stijl overnemen.

Lees meer
Voorzijde

FASCINEREND OP HET EERSTE GEZICHT.

De BMW i3 straalt een en al dynamiek uit. De standaard, U-vormige LED koplampen flankeren het symbool van het merk: de gesloten nierengrille. Daaronder geeft de bumper met grote design-richtingaanwijzers de voorzijde optisch extra breedte en verleent hem daarmee een zeer krachtige uitdrukking

Lees meer
Achterzijde

OP EN TOP SPORTIVITEIT.

De diffusorachtige achterbumper meet 40 millimeter en domineert de breedte van de achterzijde. Op de glazen bagageklep bevinden zich de opschriften 'eDrive' en 'i3' die zo ver mogelijk naar buiten zijn geplaatst en de sportieve en stabiele uitstraling nog eens extra onderstrepen. Kleuraccenten in BMW i Blau in het logo contrasteren met de karakteristieke Black Belt en leggen extra nadruk op de sportiviteit.

Lees meer
A-stijl en lijst in mat chroom

HET GROOTSTE EFFECT ZIT 'M IN DE DETAILS.

Geraffineerde accenten maken elke verschijning compleet. De BMW i3 laat dit zien in de puurste vorm. Voorbeelden van deze verfijnde details zijn de A-stijl en de dakstijlen in hoogglans zwart met een lijst in mat chroom. Ze benadrukken het innovatieve design van de auto en verlenen hem een zekere elegantie.

Lees meer
Koplampen

STRALENDE AANWEZIGHEID.

Van de dagrijverlichting tot de knipperlichten en het dim- en grootlicht: alle functies van de koplampen maken gebruik van energiezuinige LED technologie. De LED koplampen zelf zijn voorzien van automatische lichthoogteverstelling en verbeteren de veiligheid in het donker en bij slechte weersomstandigheden dankzij voortreffelijke verlichting en een op daglicht lijkende lichtkleur.

De als optie leverbare LED koplampen met uitgebreide functionaliteit omvatten een matrixmodule met dimlicht, grootlicht en hoekverlichting.

Lees meer
Achterlichten

VERANDER DE NACHT IN DE DAG.

De LED achterlichten in het voor BMW i kenmerkende U-Shape design omvatten achterlicht, remlicht en knipperlicht. Deze lichten zorgen ook bij slecht zicht voor een goede zichtbaarheid en lopen vanaf de flanken van de carrosserie tot in de glazen bagageklep. Achteruitrijlicht, mistachterlicht en reflectoren zijn in de bumper geïntegreerd.

Lees meer
Carbon dak

WENDBAARDER DOOR LICHT TE ZIJN.

Het carbon dak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie van BMW bij aan een vermindering van het totaalgewicht en verlaagt het zwaartepunt van de auto. Dat leidt zowel tot een verbetering van wendbaarheid en dynamiek in bochten, als tot betere acceleratie- en remwaarden.

Lees meer
Sport Pack

DYNAMIEK VAN ONDERAF.

Het Sport Pack onderstreept de dynamiek van de BMW i3. Het bestaat uit 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaakstyling uitgevoerd in Bicolor of optioneel Jetblack, met bredere achterbanden, een sportonderstel met een verlaging van 10 millimeter, verbrede wielkuipen en Aeroflap dorpels in hoogglans zwart.

Lees meer

UNIEK KARAKTER MET VEEL FACETTEN.

Individualiteit laat zich op veel manieren uitdrukken. Bijvoorbeeld met de moderne kleurenwereld van de BMW i3, die zes heldere carrosseriekleuren omvat. Bijvoorbeeld stijlvol Imperialblau en krachtig Melbourne Rot, beide met accent in Frozen Grey metallic. Voor het eerst leverbaar is de chique kleur Jucarobeige. De bijpassende lichtmetalen wielen in 19 of 20 inch in verschillende designs versterken de progressieve uitstraling.

BLIKSEMSNEL. EN GELADEN MET EMOTIE.

   

ACTIERADIUS, OPLADEN EN EFFICIENCY.

Stroomverbruik.

  • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.