BMW i
BMW i3 aanschaffen

THE i3

DE BMW i3: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW i3 vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
THE i3DE BMW i3: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW i3 kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW i3 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW i3 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW i3 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i3 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i3 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW i3 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i3 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW i3 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

NU € 4.000,- SUBSIDIE OP DE BMW i3.

BMW Subsidie

Subsidie elektrische auto’s

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt €4.000,- subsidie bij voor elektrische auto’s tot €45.000,-. Koopt u dus een BMW i3, dan ontvangt u van de overheid €4.000,- terug. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.
BMW Private lease

Private Lease

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 normaal vanaf €529,- per maand*. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar steltvoor elektrische voertuigen kunt u dit bedrag met €83,-** per maand verlagen. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij. Bereken uw Private Lease tarief in onze calculator. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.
Vraag een offerte aan
Private Finance

Private Finance

Als u een BMW i3 financiert met BMW Private Finance kunt u eenmalig €4.000,-** subsidie van de Rijksoverheid ontvangen. Hiermee kunt u het te betalen maandbedrag verlagen. Als u de subsidie bijvoorbeeld als extra aanbetaling gebruikt, dan loopt uw voordeel op tot €92,- Bereken uw maandbedrag in onze calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw BMW dealer. Het jaarbudget voor 2020 is reeds besteed. Voor meer informatie zie de website van de Rijksoverheid.
Bereken uw maandbedrag
BMW Service in tijden van Corona.

U BENT WELKOM BIJ UW BMW DEALER.

Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een BMW dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp. Daarnaast zijn alle BMW dealers open voor uw bezoek en is het mogelijk een proefrit in te plannen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.
BMW i3 prijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW i3 via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

REKENVOORBEELD.***

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 42.411,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 14.602,75 (25% + € 4.000,- subsidie)
Totale kredietbedrag: € 27.808,25 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99%
Termijnbedrag: € 340,22
Totale door u te betalen bedrag: € 32.234,89
Vaste debetrente voet: 4,99%

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

**U dient de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP)zelf aan te vragen bij de RVO. Het subsidiebedrag wordt rechtstreeks aan u betaald door de RVO. Voor de voorwaarden en procedure verwijzen we u graag naar de website van de overheid. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde maandbedragen. De subsidie geldt tot een maximale voertuigwaarde van € 45.000,-. Opties kunnen invloed hebben op de voertuigwaarde.

***Financieren nieuwe BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2020.

Financieren BMW occasion: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2020.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand april 2020.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.

BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.

Lees meer

Brandstoverbruik en CO₂-emissie.

  • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 15,3 en 16,5 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-07-2021.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.