BMW i
BMW i3 aanschaffen

THE i3

DE BMW i3: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

THE i3DE BMW i3: ONTDEK DE ACTUELE PRIJZEN EN MOGELIJKHEDEN

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW i3 vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer

ONBEZORGD RIJPLEZIER.

Nieuwe BMW i3 kopen

Samenstellen en prijzen.

Stel uw nieuwe BMW i3 volledig zelf samen in de BMW configurator. Ontdek alle mogelijkheden, zoals pakketten, opties, kleuren en meer.
Nu configureren
Nieuwe BMW i3 Operational Lease

Operational Lease.

Uw BMW i3 zakelijk leasen met BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i3 te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i3 Private Lease

Private Lease.

Met BMW Private Lease betaalt u een vast bedrag waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW i3 volledig zelf samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometer.
Bereken uw maandbedrag
Nieuwe BMW i3 financieren

Financieren.

Door uw nieuwe BMW i3 te financieren spreidt u de aanschafprijs (of een gedeelte daarvan) en betaalt u het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug.
Bereken uw maandbedrag

NU € 4.000,- SUBSIDIE OP DE BMW i3.

BMW Subsidie

Subsidie elektrische auto’s

De overheid stimuleert elektrisch rijden voor particulieren al met het schrappen van de wegenbelasting en bpm. En daar komt nu € 4.000,- subsidie elektrische auto’s tot € 45.000,-. Koopt u dus nu een BMW i3 – bijvoorbeeld een Corporate Executive van € 42.411,- dan ontvangt u van de overheid € 4.000,-terug. Na aanschaf van uw BMW i3 vraagt u zelf de subsidie aan. Dat kan vanaf 1 juli en is dan met terugwerkende kracht van toepassing.
Lees meer op Overheid.nl
BMW Private lease

Private Lease

Met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW i3 normaal vanaf € 509,- per maand[1]. Met de subsidie die de Rijksoverheid beschikbaar steltvoor elektrische voertuigen kunt u dit bedrag met € 83,-[2] per maand verlagen. Een nieuwe BMW i3 kost u na aftrek van de subsidie slechts € 426,- per maand. Alleen uw laadkosten komen daar nog bij. Bereken uw Private Lease tarief in onze calculator. De subsidie is in de calculator nog niet verrekend.
Vraag een offerte aan
Private Finance

Private Finance

Als u een BMW i3 financiert met BMW Private Finance ontvangt u eenmalig € 4.000,- [2] subsidie van de Rijksoverheid. Hiermee kunt u het te betalen maandbedrag verlagen. Als u de subsidie bijvoorbeeld als extra aanbetaling gebruikt, dan loopt uw voordeel op tot € 92,- door het bijkomende rentevoordeel. In plaats van € 432,-[3] betaalt u slechts € 340,- per maand. Een andere looptijd kiezen is ook mogelijk. Bereken uw maandbedrag in onze calculator en vraag vrijblijvend een offerte aan bij uw BMW dealer.
Bereken uw maandbedrag
BMW i3 prijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Wilt u meer informatie van de BMW i3 via de post ontvangen? Vraag de brochure en prijslijst hier aan. Of download de prijslijst als PDF. Telefonisch aanvragen kan ook: bel gratis 0800-0992234.

UW BMW DEALER IS OPEN.

BMW Service in tijden van corona.

UW BMW DEALER IS OPEN.

En bereikbaarder dan ooit. Juist in deze ongewone tijd vinden wij goede service extra belangrijk. Mocht u contact willen met een dealer of meer willen weten over een specifiek BMW model, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden; van Facetime video tot WhatsApp en een haal&breng service. Daarnaast hebben alle BMW Dealers de benodigde hygiëne maatregelen getroffen om u te kunnen ontvangen. Ontdek wat onze dealers u kunnen bieden en hoe we dat doen.

REKENVOORBEELD. [3]

REKENVOORBEELD.

REKENVOORBEELD. [3]

Contante waarde (aanschafprijs): € 42.411,00
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 14.602,75 (25% + € 4.000,- subsidie)
Totale kredietbedrag: € 27.808,25 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kosten percentage: 4,99%
Termijnbedrag: € 340,22
Totale door u te betalen bedrag: € 32.234,89
Vaste debetrente voet: 4,99%

Voor BMW rijders.

VOOR BMW RIJDERS.

Ontdek alle Originele BMW Accessoires, onderhoudscontracten en andere services voor u als BMW rijder.

Stroomverbruik.

  • Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.