BMW i5 eDrive40 Touring

SHOP THE LOOK

BMW i5 eDrive40 Touring

BMW i5 Touring Konfigurieren

THE NEW

i5

BMW i

DE EERSTE BMW i5 TOURING.

100% ELEKTRISCH.

 Price

BMW i5 eDrive40 Touring: Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 19,2 - 16,5; E-actieradius, WLTP in km: 485 - 560

 

VOLLEDIG ELEKTRISCH VOOR GROTE PLANNEN.

Met de nieuwe BMW i5 Touring bereikt u uw bestemmingen volledig elektrisch. En neemt u alles comfortabel mee, want hij heeft genoeg ruimte voor elke uitdaging. Ontdek alle varianten van de nieuwe BMW i5 Touring, het optieaanbod, technische gegevens en ook de diverse lease- en financieringsmogelijkheden.

TECHNISCHE GEGEVENS

UITVOERINGEN.

   BMW i5 eDrive40 Touring
   BMW i5 eDrive40 Touring

   Vermogen

   250 kW (340 pk)

   Acceleratie 0-100 km/h

   6,1 s

   Topsnelheid

   193 km/h

   Actieradius (max.)[1]

   560 km

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]: Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 19,2 - 16,5; E-actieradius, WLTP in km: 485 - 560

    

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

   DE BMW i5 M SPORT EDITION.

   De BMW i5 eDrive40 Touring is nu tijdelijk leverbaar als M Sport Edition vanaf € 79.999,-*. Met de M Sport Edition wordt het krachtige en sportieve design van de BMW i5 Touring extra benadrukt door het M Sportpakket en een BMW metallic exterieurkleur**. Ander hoogtepunt is de Driving Assistant Plus die de standaard geleverde Driving Assistant verder uitbreidt. Er is maar één ding dat we niet hebben toegepast bij het samenstellen van de M Sport Edition en dat is bescheidenheid.

    

   BMW i5 eDrive40 M Sport Edition:

   01 - M Sport exterieurpakket

   02 - BMW metallic exterieurkleur**

   03 - M Sport onderstel

   04 - 19 inch lichtmetalen wielen Dubbelspaak (styling 935 M)

   05 - M Sport interieur in Veganza/Alcantara

   06 - Active Cruise Control met Stop & Go functie

   07 - Steering & Lane Control Assist 

   * Exclusief BMW Service Inclusief contract

   ** Reguliere BMW metallic exterieurkleuren uit het aanbod, raadpleeg de prijslijst van de BMW 5 Serie Sedan en Touring voor alle details.

   DE BMW i5 BUSINESS EDITION.

   De BMW i5 eDrive40 Touring is nu tijdelijk leverbaar als Business Edition* vanaf € 72.047,-**. De Business Edition is royaal uitgerust met de meest geavanceerde, intelligente en sportieve opties.

    

   BMW i5 eDrive40 Business Edition:

   01 - 19 inch lichtmetalen wielen Triplex (styling 933) in Silber

   02 - Sportstoelen

   03 - Bekleding in Veganza

   04 - Driving en Parking Assistant  

   05 - BMW Live Cockpit Plus met Curved Display 

   06 - BMW Sound system met 6 speakers

   * Exclusief BMW Service Inclusive contract.

   ** € 72.047,- is de fiscale waarde. Consumentenadviesprijs vanaf € 73.382,-

   BMW FINANCIAL SERVICES

   OPERATIONAL LEASE VANAF €979,-

   BMW Operational Lease is de meest zorgeloze manier om zakelijk een nieuwe BMW i5 Touring te rijden. In het leasetarief is vrijwel alles inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Zo weet u gedurende de looptijd van het leasecontract exact waar u aan toe bent.

   Het getoonde tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Vraag een offerte aan voor een persoonlijk aanbod.

   BMW i5 eDrive40 Touring

   GROTE BAGAGERUIMTE.
   HOGE ACTIERADIUS.

   De nieuwe BMW i5 eDrive40 Touring brengt u volledig elektrisch naar uw bestemming. Het ruime interieur maakt zelfs lange reizen comfortabel. Dankzij de 570 - 1700 l inhoud bagageruimte kunt u zelfs grote bagage gemakkelijk kwijt. En met de sportieve 250 kW (340 PK) en digitale highlights zoals de BMW Curved Display wordt elke rit een nieuwe, enerverende ervaring. Ontdek de nieuwe BMW i5 Touring in de configurator.

   BMW i5 eDrive40 Touring[1]:  Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 19,2 - 16,5; E-actieradius, WLTP in km: 485 - 560

   [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

   SAMENSTELLEN

   UW NIEUWE BMW i5 TOURING.

    InfoI content placeholder

    ACTIERADIUS & OPLADEN

    ELEKTRISCH RIJDEN IN DE NIEUWE BMW i5 TOURING.

    ZORGELOOS ONDERWEG: RIJDEN EN OPLADEN MET DE BMW i5 TOURING.

    Meer informatie

    Voorbeeldroute

    toon andere voorbeeldroutes
     stop(s)

     Benodigde laadstops

     Dat is het aantal laadstops dat u waarschijnlijk tijdens uw reis moet maken. 

     Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek. 

     Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

     Op welke aannames is deze berekening gebaseerd?

     De voorbeeldroutes geven een indicatie van de verwachte reistijd inclusief benodigde laadstops bij een laadstatus van 100% bij vertrek. Er is uitgegaan van beschikbare laadstations en de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen. De weergegeven laadstops en -tijd zijn erop gebaseerd dat u de laadstop begint met minstens 10% resterende acculading.

      

     Ook belangrijk om te weten: het laadvermogen is afhankelijk van de acculading, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C nadat eerder gereden is en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag.

     h

     Totale laadduur

     De tijd die het opladen tijdens uw gehele reis in totaal waarschijnlijk zal kosten. Hierbij is uitsluitend rekening gehouden met echt bestaande laadstations (stand: 25-04-2023) met zo klein mogelijke omwegen en een laadstatus van 100% bij vertrek.

      

     Daarnaast hebben snellaadstations de voorkeur, omdat u daar het maximale laadvermogen van uw BMW kunt benutten.

     h

     Totale reistijd incl. opladen

     De aangegeven reistijd bestaat uit de geschatte rijtijd plus de laadtijd, als het nodig is om onderweg laadstops te maken.

      

     Daarbij wordt uitgegaan van de snelste route zonder verkeersopstoppingen of andere vertragingen.

     De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

      

     Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

     Meer informatie

     Laadtijden van

     Openbaar opladen

     Snellaadstation (HPC)

     Bij een snellaadstation (bijv. van het IONITY-netwerk) kunt u uw BMW i5 Touring bijzonder snel opladen. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een aanzienlijk hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met het maximale laadvermogen van uw BMW. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations (HPC) binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     Snellaadstation (max. 50 kW)

     Wanneer u onderweg snel verder wilt, is een snellaadstation heel handig. Doordat hier gelijkstroom (DC) aanwezig is, is er ten opzichte van wisselstroom (AC, zoals bij een huishoudelijk stopcontact) een hoger laadvermogen beschikbaar. Daarmee zijn snellaadstations ideaal voor onderweg opladen. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 10 naar 80% op te laden met tot 50 kW laadvermogen. Binnen dat bereik laadt de accu het snelste op en wordt die ook het minst belast. Op de kaart staan alle snellaadstations met max. 50 kW binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     AC laadstation

     Bijna overal zijn openbare laadstations met wisselstroom (AC) te vinden. Deze zijn vooral geschikt om regelmatig voor langere tijd op te laden – bijvoorbeeld 's nachts of terwijl u aan het werk bent. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een maximaal laadvermogen van 22 kW. Dit laadvermogen is afhankelijk van de uitrusting van uw BMW. Kijk op de kaart voor alle laadstations met wisselstroom binnen het BMW Charging netwerk. (Stand: 22-03-2023)

     Thuis opladen

     Wallbox/Flexible Fast Charger

     Thuis kunt u uw BMW i5 Touring comfortabel opladen met een Wallbox of met de noodlader voor thuis (2,3 kW). Voor beide wordt wisselstroom (AC) gebruikt. De BMW Wallbox heeft afhankelijk van het type en de uitrusting een maximaal laadvermogen van 22 kW, de Flexible Fast Charger maximaal 11 kW. In het overzicht ziet u de minimaal benodigde tijd om de accu van 0 naar 100% op te laden met een laadvermogen van 11 kW.

     De laadprestaties zijn afhankelijk van de laadstatus, omgevingstemperatuur, uw rijprofiel en het gebruik van extra stroomverbruikers en van het gekozen model zelf. De oplaadtijden gelden voor een omgevingstemperatuur van 23°C, nadat eerder gereden is, en kunnen afwijken naargelang het gebruik en het rijgedrag. De getoonde waarden zijn voorbeeldwaarden voor de standaarduitvoering van het gekozen model. Voor andere uitrustingsvarianten van de auto kunnen de waarden afwijken.

      

     Met de My BMW App kunt u de actieradius en de laadtoestand altijd en overal in de gaten houden. Ook geoptimaliseerde laadroutes plant u eenvoudig en stuurt u zo door naar uw BMW. Download de app nu en ervaar hem in de demomodus.

     LAADMOGELIJKHEDEN.

     Duurzaamheid BMW i5 eDrive40 Touring

     DUURZAAMHEID.

     Als wereldwijd opererend bedrijf ziet de BMW Group zichzelf als een belangrijk onderdeel van de samenleving en neemt verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Lees meer over het principe van de circulaire economie en onze maatregelen om CO₂ te verminderen en hulpbronnen te sparen.

     INTERIEURDESIGN

     ONVERGETELIJK UITERLIJK, PRAKTISCH ONTWERP.

     Veel ruimte voor uw plannen. U kunt golftassen, koffers of zelfs fietsen meenemen in de ruime bagageruimte. Praktische vakken, oogjes en haken vereenvoudigen het inladen.

     PREMIUM OP ALLE PLAATSEN.

     EXTERIEURDESIGN

     ZICHTBAAR PROGRESSIEF. OVERDAG EN 'S NACHTS.

     TECHNOLOGIEËN

     EEN SLIMME COPILOOT.

     Hulp om in the juiste lijn te blijven en afstand the houden.

     De Driving Assistant Professional helpt uw BMW tot 210 km/h binnen de juiste rijstrook en op voldoende afstand van uw voorganger te blijven. Vooral in fileverkeer is dat een uitkomst. Indien nodig remt uw BMW af tot stilstand en versnelt vervolgens zelfstandig weer zodra de weg vrij is.

     Uw BMW parkeert voor u in.

     Parkeren, zonder dat u in uw BMW zit. De Parking Assistant Professional parkeert uw BMW automatisch in en uit. U doet de maximaal 200 m lange manoeuvre één keer voor en slaat deze op.

     Zie meer dan alleen wat voor u ligt.

     Moeiteloos naar uw bestemming. Het BMW Head-up display projecteert navigatie- en andere aanwijzingen in uw directe blikveld. Augmented View geeft in live videobeelden op het Touch Control Display en in het instrumentenpaneel de routebegeleiding weer.

     Meer dan alleen een sleutel.

     Gebruik met de BMW Digital Key Plus uw smartphone als autosleutel en deel hem met tot 5 personen. Zodra u uw BMW nadert ontgrendelt deze automatisch, begeleid door een lichtenscenering. Afhankelijk van het gekozen persoonlijke profiel past het interieur zich aan op uw voorkeuren.

      BMW i5 Touring financiering en lease

     LEASEN EN FINANCIEREN

     UW NIEUWE BMW i5 TOURING.

     Breid uw leasing- of financieringsaanbod op maat uit met aantrekkelijke diensten en verzekeringen in één pakket.

      

     All-in. Simply smart. BMW Financial Services

     PROACTIVE CARE IN DE NIEUWE BMW i5 TOURING.

     Service – precies wanneer u die nodig heeft.

     Altijd een stap verder. Naderend onderhoud of bandenslijtage: wij nemen vroegtijdig contact met u op. Via de melding in de My BMW App kunt u direct een afspraak maken. Voor zorgeloos door blijven rijden.

     VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE NIEUWE BMW i5 TOURING.

     Verbruik en CO₂ emissie.

     BMW i5 eDrive40 Touring[1] Gemiddeld stroomverbruik (WLTP) in kWh/100 km: 19,2 - 16,5; E-actieradius, WLTP in km: 485 - 560

      

     [1] De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals de individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie).

      

     [2] De getoonde diensten en functies zijn mogelijk niet in alle markten en talen beschikbaar en vereisen mogelijk aparte abonnementen.

      

     Kijk voor het gemiddelde brandstofverbruik, het gemiddelde stroomverbruik en de gemiddelde CO₂ emissie op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, die is u graag van dienst.