BMW i

2Z41

vermogen in kW 275
  • Zijaanzicht 2Z41
  • Interieur van de 2Z41
  • Neem een kijkje in de 2Z41
  • Achteraanzicht 2Z41
  • Vooraanzicht 2Z41
2Z41
i

2Z41.

Leverbaar vanaf € 150.669.

vermogen in kW

2Z41 AFBEELDINGEN.

Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Uw BMW dealer geeft u graag bindende prijsinformatie.

TECHNISCHE GEGEVENS.

Motor
Cilinders / kleppen per cilinder
-
Cilinderinhoud in cm3
-
Slag / boring in mm
-
Maximaal vermogen / toerental in kW (pk) / 1/min
275
Maximaal koppel in Nm / 1/min
-
Compressieverhouding 1:
-
Motorvermogen
Maximaal koppel in Nm / 1/min
-
Verbruik
Verbruik gemiddeld in l/100 km
-
CO2-emissie gemiddeld in g/km
-
Energieverbruik in kWh/100 km
-
Energielabel
-
Tankinhoud in l
-

ALLE BMW i8 Coupé MOTOREN.

mlp.sitemap.fueltype.x
  • De vermelde waarden van brandstofverbruik, CO2 uitstoot en energieverbruik zijn gebaseerd op de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening (EC) 715/2007. De waarden hebben betrekking op een voertuig met een standaard configuratie in Nederland en de getoonde variaties geven verschillende maten van de geselecteerde wielen en banden aan evenals optionele uitrustingsmogelijkheden en kunnen verschillen gedurende de configuratie.

    De getoonde waarden zijn al gebaseerd op de nieuwe WLTP regelgeving en zijn terugvertaald in de NEDC-equivalent teneinde de vergelijking tussen de voertuigen duidelijk te maken. Met betrekking tot deze voertuigen, voor voertuig gerelateerde belastingen of andere heffingen gebaseerd op (onder andere) CO2 uitstoot, de CO2 waarden kunnen verschillen ten opzichte van de vermelde waarden afhankelijk van lokale wet- en regelgeving.