BMW M2 Competition aanschaffen

DE BMW M2 COMPETITION. AANSCHAF EN SERVICE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

DE BMW M2 COMPETITION. AANSCHAF EN SERVICE.

ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

DE BMW M2 Competition. Aanschaf en service.ALLE INFORMATIE IN ÉÉN OOGOPSLAG.

Voor het meest actuele prijsoverzicht van de BMW M2 Competition vraagt u hier de brochure en prijslijst aan. De prijslijst bevat altijd de meest actuele vanafprijzen, inclusief alle opties en accessoires.

Lees meer
BMW M2 Competition prijslijst en brochure

BMW BROCHURE EN PRIJSLIJST AANVRAGEN.

Download hier meer informatie over de BMW M2 Competition.

BMW Financial Services

UW BMW LEASEN, FINANCIEREN OF VERZEKEREN.

BMW Financial Services biedt u een aantal interessante mogelijkheden voor de aanschaf en verzekering van uw BMW M2 Competition. Van een financiering op maat tot privé of zakelijk leasen. En met onze verzekeringen gaat u tegen uiterst gunstige voorwaarden altijd goed verzekerd op weg.

 • Leasen

  Bij BMW Financial Services least u zakelijk of privé een nieuwe BMW zonder om te kijken naar zaken als onderhoud, wegenbelasting en verzekering. We maken vooraf goede afspraken over het maandbedrag, de looptijd en de kilometers. Bovendien heeft u één aanspreekpunt: uw eigen BMW dealer.

 • Financieren

  Zoals u uw BMW M2 Competition kunt samenstellen, zo kunt u de financiering ervan ook helemaal zelf invullen. Kiest u voor zekerheid of blijft u liever flexibel? BMW Financial Services biedt u verschillende financieringsvormen om uw nieuwe of gebruikte BMW M2 Competition te bekostigen. Afhankelijk van of u zakelijk of privé rijdt of voor een vaste of variabele rente en looptijd kiest.

 • Verzekeren

  Met een verzekering van BMW Financial Services gaat u goed verzekerd de weg op tegen een aantrekkelijke premie en gunstige voorwaarden. Bereken nu snel en eenvoudig uw premie en sluit de verzekering direct af.

Originele BMW Accessoires

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Originele BMW Accessoires bieden u talrijke mogelijkheden om uw BMW individueel te benadrukken. Daarnaast staan Originele BMW Accessoires garant voor de beste kwaliteit en sluiten perfect aan op het design, de veiligheid en het comfort van uw BMW.

BMW onderhoudscontracten

ONDERHOUDSCONTRACTEN VOOR UW BMW.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordeling inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

 • * Voorlopige, nog niet officieel bevestigde waarden, wijzigingen voorbehouden.

  Het brandstofverbruik van de BMW M2 Competition varieert tussen de 9,2 en 10 l/100 km en de CO2 emissie varieert tussen de 209 en 228 g/km. Data op basis van peildatum 16-04-2018.

  Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.