BMW M2 Coupé

DE BMW M2 COUPÉ. DESIGN.

COMPACTE KRACHTCENTRALE.

DE BMW M2 COUPÉ. DESIGN.

COMPACTE KRACHTCENTRALE.

Het enige M model in zijn segment. Vol pulserende energie, uit ieder facet blijkt zijn directe afstamming van de BMW autosportmodellen. De BMW M2 Coupé straalt zowel aan buiten- als binnenzijde pure kracht en dynamiek uit. Een auto die is gebouwd om de limiet op te zoeken. Ontwikkeld op het racecircuit – thuis op iedere weg.

De BMW M2 Coupé. Design.COMPACTE KRACHTCENTRALE.

Het enige M model in zijn segment. Vol pulserende energie, uit ieder facet blijkt zijn directe afstamming van de BMW autosportmodellen. De BMW M2 Coupé straalt zowel aan buiten- als binnenzijde pure kracht en dynamiek uit. Een auto die is gebouwd om de limiet op te zoeken. Ontwikkeld op het racecircuit – thuis op iedere weg.

EXTERIEURDESIGN.

Een compacte auto, perfect voor snelle sprints en vlot genomen bochten – de BMW M2 Coupé toont in alle details immense kracht, wendbaarheid en precisie. Grote luchtinlaten in de voorbumper voorzien de high performance M motor van de benodigde koellucht. De motorkap vormt de aanzet tot de atletische coupélijn, die pure dynamiek ademt en in het zijaanzicht bijzonder gespierd oogt. Air Curtain en M achterspoiler optimaliseren de uitmuntende aerodynamica. Tegelijkertijd verlenen de traditionele M nierengrille met dubbele spijlen en M kieuwelementen de BMW M2 Coupé een nog sportievere uitstraling.

 

De zeer exact afgestemde lichtgewicht achteras en de bijzonder brede banden zorgen voor een grote spoorbreedte. Daardoor ligt de BMW M2 Coupé nog beter op de weg. Een diffusorinzet in de achterbumper met twee geïntegreerde dubbele eindpijpen rondt het dynamische verschijningsbeeld af.

DE BMW M2 COUPÉ OP FILM.

In actie toont de BMW M2 Coupé zijn onmiskenbare autosportgenen.

INTERIEURDESIGN.

Het interieur van de BMW M2 Coupé ontvangt de bestuurder en zijn voorpassagier met sportstoelen in leder Dakota Schwarz. Alle zitplaatsen zijn voorzien van een gepreegd M logo onder de hoofdsteun en beschikken over contraststiksel in Polarblau. De bedieningselementen zijn net als in de autosport consequent op de bestuurder afgestemd en garanderen dat belangrijke functies snel en nauwkeurig bereikbaar zijn. Interieurlijsten van carbon met een open structuur, het met leder beklede M stuur en de twee ronde instrumenten met rode wijzernaalden onderstrepen de sportieve ambities ook optisch. Tal van applicaties, zoals de BMW Individual hemelbekleding in Anthrazit, geven de BMW M2 Coupé een nog markantere uitstraling.

19-INCH LICHTMETALEN M WIELEN IN DUBBELSPAAK STYLING 437 M.

19-INCH LICHTMETALEN M WIELEN IN DUBBELSPAAK STYLING 437 M.

Lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling 437 M met non-runflat bredere banden achter, hoogglans gepolijst, gesmeed, uitgevoerd in Schwarz, voor 9 J x 19 inch met bandenmaat 245/35 R 19 (93Y), achter 10 J x 19 inch met bandenmaat 265/35 ZR 19 (98Y).

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

BMW M staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en decennialange ervaring in de autosport. De BMW M Performance accessoires brengen deze kennis van het circuit rechtstreeks op de weg: met de achteraf te monteren componenten uit de categorieën Aerodynamica, Aandrijving en Cockpit stemt u uw BMW M2 Coupé geheel individueel af op nog compromislozere sportiviteit.

Uitlaatdempersysteem.

De klank van echte passie: het uitlaatdempersysteem versterkt de 6-cilinder sound van de BMW M2 Coupé tot een unieke klankervaring. Vervaardigd uit hoogwaardig, zeer weersbestendig roestvrijstaal.

Uitlaateindpijp, carbon.

De BMW M Performance uitlaateindpijp in carbon versterkt het individuele karakter van de BMW M2 Coupé. De thermisch gescheiden uitlaat zorgt voor de hoogste kwaliteit en het M logo in reliëf onderstreept de sportiviteit. Alleen in combinatie met BMW M Performance uitlaatdempersysteem. Ook leverbaar in titanium.

Achterspoiler, carbon.

Een zeer elegante vorm van dynamiek: de achterspoiler bestaat voor 100 procent uit hoogwaardig carbon. Zijn stijlbewuste, dynamische design onderstreept nog duidelijker de sportief-masculine uitstraling van de achterzijde.

Nierengrille, zwart.

Voor een uitdrukking die blijvend indruk maakt: de nierengrille in hoogglans zwart verleent de voorzijde van de auto nog meer vastberadenheid en sportiviteit. Door de glanzend zwarte omlijsting oogt de inlaatopening groter en markanter.

Stuurwiel II in Alcantara.

Van de autosport op de weg: de lederen stuurbekleding in hoogwaardig Alcantara biedt voortreffelijke grip - bij elke temperatuur en zelfs in extreme rijsituaties. Het racedisplay op basis van OLED-technologie en de tweekleurige LED-aanduiding verlenen de BMW M2 Coupé ook in het dagelijks gebruik een authentiek autosportgevoel. Via geïntegreerde toetsen bij de profilering voor de duimen is het mogelijk de rijprogramma's Race, Sport en EfficientDynamics te activeren. Stopwatch (in rijprogramma Race met aanduiding van honderdsten van seconden) en g-meter voor de lengte- en dwarsversnelling leveren actuele data die relevant zijn in de autosport. Daarnaast is het mogelijk tot 50 rondetijden en topscores voor snelheid en lengte- en dwarsversnelling op te slaan. Het paneel van carbon met een open structuur zorgt daarbij voor een unieke, sportief-elegante uitstraling.

Paneel transmissiehendel, carbon.

Carbon met een open structuur in innovatief en uniek design: dankzij deze nieuwe technologie kan de bestuurder de schoonheid van dit hightech materiaal zelf ervaren. Met vierkleurig BMW M logo. Exclusief autosportgevoel om aan te raken.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

 • Brandstofverbruik en CO2-emissie voor de BMW M2 Coupé:

  Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 8,5 tot 7,9

  CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 199 tot 185

  Meer informatie over officiële brandstof- en stroomverbruikswaarden,
  evenals de CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk
  gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW.
  Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is
  kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

 • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

  Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

  De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.