BMW M3 SEDAN. CONNECTIVITY.

BMW M

INNOVATIEF+

BMW M3 SEDAN. CONNECTIVITY.

INNOVATIEF+

BMW M3 SEDAN. CONNECTIVITY.INNOVATIEF+

In de BMW M3 Sedan ondersteunen u zowel op de weg als op het circuit talrijke innovatieve technologieën die zorgen voor meer comfort en veiligheid terwijl ze ook nieuwe maatstaven vestigen. Zo registreert u alle voor het rijden belangrijke informatie in een fractie van een seconde en profiteert u van communicatie, informatie en entertainment van het hoogste niveau. Rijplezier was nog nooit zo baanbrekend.

Lees meer
BMW M

RIJPLEZIER REGISTREREN: DE M APPS.

Een BMW M3 Sedan is meer dan een automobiel – het is een uitdaging voor bestuurders die zichzelf voortdurend willen verbeteren. Daarom zijn er de BMW M Laptimer App en de GoPro app. Voor de beste rondetijden, de beste acceleraties en de mooiste herinneringen aan de laatste rijbeleving.

  • BMW M Laptimer App

    Met de BMW M Laptimer App kunt u op het racecircuit nauwkeurig ritgegevens registreren en aansluitend analyseren. De geregistreerde informatie omvat o.a. gaspedaalstand, stuurhoek, G-krachten en ook de beste rondetijd, die u als snapshot kunt posten op social media, of kunt versturen per e-mail. Bovendien is een GoPro-interface geïntegreerd.

  • GoPro app

    Met de gratis GoPro app kunt u een GoPro-videocamera op of in de auto aansturen via het Control Display van uw BMW M3 Sedan. Zo kunt u foto's en video-opnames comfortabel met de iDrive Controller bedienen. Bovendien is het mogelijk om de camera via WiFi in en uit te schakelen, te configureren en de laadstatus op te roepen.

APPLE CARPLAY® VOORBEREIDING.

Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kunt u ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruik maken van een compatible iPhone®. Smartphone-content en functies zoals muziek, iMessages/SMS, telefonie, Siri, navigatie en geselecteerde Third Party Apps kunnen op de gebruikelijke wijze worden weergegeven en bediend – via de bedieningselementen van de BMW. Afhankelijk van de uitrusting van de BMW gebeurt dit via touch-invoer, de iDrive Controller of via spraaksturing. Apple CarPlay® heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna worden verlengd via de BMW ConnectedDrive Store.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

Het full-colour BMW Head-Up Display met specifieke M weergave projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Eén druk op de knop activeert de specifieke M weergave, die ook de actuele versnelling, het toerental in de vorm van een dynamische toerentalband en shift lights voor het optimale schakelmoment weergeeft.

Lees meer

TELEFOONVOORBEREIDING MET WIRELESS CHARGING.

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

* Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijke mobiliteitsassistent die dagelijkse mobiliteit gemakkelijker maakt voor de gebruiker en hem helpt op tijd en ontspannen zijn bestemmingen te bereiken. Relevante informatie met betrekking tot mobiliteit, zoals adviezen voor de optimale vertrektijd, is buiten de BMW beschikbaar via iPhone® of Apple Watch® en kan eenvoudig worden overgedragen naar de auto.

Blijf op de hoogte.

Meld u aan voor de BMW M3 nieuwsbrief.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

Proefrit aanvragen.

Ervaar het rijplezier van BMW.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M3 Sedan varieert tussen de 8,3 en 9,1 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 194 en 209 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.