BMW M3 Sedan

BMW M3 SEDAN. HET DESIGN.

BMW M3

MARKANT+

BMW M3 SEDAN. HET DESIGN.

MARKANT+

BMW M3 Sedan. Het design.MARKANT+

De autosportgenen van de BMW M3 Sedan zijn onmiskenbaar. Zijn dynamische voorzijde met de grote luchtinlaten en de nierengrille met hoogglanzend zwart gelakte, dubbel uitgevoerde spijlen bevestigen het uitzonderlijke vermogenspotentieel. In het interieur overtuigt de op de bestuurder afgestemde cockpit door perfecte ergonomie. De exclusieve M stoelen bieden met hun kuipkarakter perfecte zijdelingse steun. Alle details zijn bijzonder hoogwaardig uitgevoerd en getuigen van pure passie voor de autosport.

BMW M3 Sedan:
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1 (8,3)
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209 (194)

De waarden tussen haakjes hebben betrekking op de uitvoering met 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic.

Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

FASCINERENDE VORMTAAL.

Dynamisch design.

De BMW M3 Sedan: extreem sportief, met een iconische uitstraling en een prestatievermogen dat wordt gekenmerkt door efficiënte dynamiek. Elk designelement, van de grote luchtinlaten tot de expressieve lichtmetalen wielen en de atletische achterzijde, benadrukt de pure kracht van deze high-performance sportauto.

Sportieve belijning.

Het zijaanzicht van de BMW M3 koppelt het DNA van een sportauto aan de praktische eigenschappen van een vierdeurs sedan.

Krachtige voorzijde.

De voorwaarts dringende neus met de M nierengrille met zwart gelakte dubbele spijlen en M embleem en de grote luchtinlaten wordt aangevuld met dynamisch ogende full-LED-koplampen. Hun verfijnde design en de indrukwekkende lichtsterkte zorgen overdag voor een zelfverzekerde uitstraling en 's nachts voor een perfect verlichte weg.

Markante achterzijde.

De achterzijde met zijn grote spoorbreedte maakt een blijvende indruk. Progressief vormgegeven LED-achterlichten onderstrepen de stevige stand op de weg evenals de brede high-performance sportbanden. De M achterspoiler zorgt voor meer neerwaartse druk en betere aerodynamische eigenschappen. En de M diffusor en de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen passen perfect bij de achterbumper met de kenmerkende luchtuitlaten.

Aerodynamische elementen.

De twee verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen in de voorste zijschermen met geïntegreerd Air Breather sierelement verlagen de luchtweerstand rond de wielkuipen. Daarmee zorgen ze voor optimale aerodynamische waarden en ook voor een verhoging van de hartslag.

Exclusief carbondak.

Het carbondak van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP) draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie van BMW bij aan een vermindering van het totaalgewicht en verlaagt het zwaartepunt van de auto. Daardoor verbetert de wendbaarheid en dynamiek in bochten, bij accelereren en remmen.

Full-LED-achterlichten

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig uitgevoerd door lichtdiodes. Hun langgerekte L-vorm met het doorlopende verlichtingsdesign gaat vloeiend over in de bagageklep en onderstreept zo de markante belijning van de achterzijde.

EXPRESSIEVE WIELEN.

De in gewicht geoptimaliseerde wielen van de BMW M3 Sedan zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De standaard 18-inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling zijn al zonder meer indrukwekkend. Als extra-uitrusting overtuigen de 19-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling, naar keuze in Ferricgrau of Schwarz. Ze bieden vrij zicht op de krachtige M carbon-keramische remmen of de M compound-remmen met M logo. Net als de optionele 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling, die ook leverbaar zijn in Schwarz. Voor welke uitvoering u ook kiest, de standaard bredere achterwielen en -banden van de BMW M3 Sedan versterken de gespierde uitstraling van de achterkant en optimaliseren bestuurbaarheid en grip.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Op bijzondere wijze uitdrukking geven aan uw eigen persoonlijkheid – dat is de unieke ambitie van BMW Individual Special Request met de BMW Individual Collection. Ontwerp uw BMW M3 Sedan precies zo individueel als u zelf bent.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

BMW M staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en decennialange ervaring in de autosport. BMW M Performance Accessoires verlenen de BMW M3 Sedan een nog dynamischere en exclusievere uitstraling. Voor exterieur of interieur: de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Brochure en prijslijst.

Een brochure en prijslijst aanvragen kan voor BMW M modellen alleen telefonisch.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

  • Getoond model: BMW M3 Sedan
    Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1 (8,3)
    CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209 (194)

  • Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

    Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto's vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij elke BMW dealer.

    De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.