BMW M4 Cabrio

BMW M4 CABRIO. CONNECTIVITY.

BMW M

INFOTAINMENT+

BMW M4 CABRIO. CONNECTIVITY.

INFOTAINMENT+

BMW M4 CABRIO. CONNECTIVITY.INFOTAINMENT+

In de BMW M4 Cabrio ondersteunen u zowel op de weg als op het circuit talrijke innovatieve technologieën die zorgen voor meer comfort en veiligheid terwijl ze ook nieuwe maatstaven vestigen. Zo registreert u alle voor het rijden belangrijke informatie in een fractie van een seconde en profiteert u van communicatie, informatie en entertainment van het hoogste niveau. Rijplezier was nog nooit zo baanbrekend.

Lees meer
BMW M

NIEUW INTERFACE-DESIGN.

De bediening van het infotainmentsysteem van de BMW is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. De bestuurder kan via touch-bediening de volgorde van de zes tegels voor Navigatie, Media/Radio, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn auto en Mededelingen vrij bepalen. Steeds drie tegels van het hoofdmenu zijn uitgevoerd als live-tegels in plaats van als statische menuvensters.

RIJPLEZIER REGISTREREN: DE M APPS.

Een BMW M4 Cabrio is meer dan een automobiel – het is een uitdaging voor bestuurders die zichzelf voortdurend willen verbeteren. Daarom zijn er de BMW M Laptimer App en de GoPro app. Voor de beste rondetijden, de beste acceleraties en de mooiste herinneringen aan de laatste rijbeleving.

  • BMW M Laptimer App

    Met de BMW M Laptimer App kunt u op het racecircuit nauwkeurig ritgegevens registreren en aansluitend analyseren. De geregistreerde informatie omvat o.a. gaspedaalstand, stuurhoek, G-krachten en ook de beste rondetijd, die u als snapshot kunt posten op social media, of kunt versturen per e-mail. Bovendien is een GoPro-interface geïntegreerd.

  • GoPro app

    Met de gratis GoPro app kunt u een GoPro-videocamera op of in de auto aansturen via het Control Display van uw BMW M4 Cabrio. Zo kunt u foto's en video-opnames comfortabel met de iDrive Controller bedienen. Bovendien is het mogelijk om de camera via WiFi in en uit te schakelen, te configureren en de laadstatus op te roepen.

APPLE CARPLAY® VOORBEREIDING.

U wilt in uw BMW de functies van uw iPhone niet missen en hem bedienen zoals u gewend bent? Met de Apple CarPlay® voorbereiding heeft u draadloos toegang tot telefonie, iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify of Apple Music via het Control Display, middels de gebruikelijke iOS-bediening. Via de spraaksturingtoets op het stuur kunt u de Apple spraakassistent Siri gebruiken.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

BMW HEAD-UP DISPLAY MET SPECIFIEKE M WEERGAVE.

Het full-colour BMW Head-Up Display met specifieke M weergave projecteert voor het rijden relevante gegevens in het directe gezichtsveld van de bestuurder. Eén druk op de knop activeert de specifieke M weergave, die ook de actuele versnelling, het toerental in de vorm van een dynamische toerentalband en shift lights voor het optimale schakelmoment weergeeft.

Lees meer

COMFORT TELEFOONVOORBEREIDING MET DRAADLOZE OPLAADMOGELIJKHEID

De Comfort telefoonvoorbereiding met draadloze oplaadmogelijkheid omvat een dock* met draadloze oplaadfunctie. Aansluiting op de dakantenne zorgt voor optimale ontvangst van het mobiele telefoonverkeer. Via Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijk worden aangesloten. De uitrusting wordt gecompleteerd met Bluetooth Office en een WLAN Hotspot-voorbereiding.

* Universele, draadloze smartphone-laders alleen verkrijgbaar voor daarvoor geschikte smartphones.

BMW CONNECTED.

Connect met uw BMW. De BMW Connected app is uw digitale mobiliteitsassistent die zich om uw behoeften bekommert tijdens uw reis. Krijg toegang tot uw auto via uw smartphone of smartwatch, stuur bestemmingen naar uw navigatiesysteem of ontvang herinneringen voor afspraken zodat u daar op tijd aankomt.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen de 9,5 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 217 en 232 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.