BMW M4 Cabrio

BMW M4 CABRIO. HET DESIGN.

BMW M

FASCINATIE+

BMW M4 CABRIO. HET DESIGN.

FASCINATIE+

BMW M4 Cabrio. Het design.FASCINATIE+

De BMW M4 Cabrio zet zichzelf van meet af aan neer als high-performance cabrio. De krachtige voorzijde en de langgerekte motorkap met powerdome verlenen het atletische silhouet een expressieve dynamiek. In het interieur overheerst een sportief-exclusieve ambiance. De op de bestuurder afgestemde cockpit is uitgerust met optimaal afleesbare ronde instrumenten in autosportdesign. Dit creëert de ideale omstandigheden om rijden met open dak naar een nieuw niveau te tillen.

Het brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen 8,7 en 9,5 l/100 km en de CO2-emissie varieert tussen 203 en 218 g/km. Data op basis van peildatum 01-03-2018.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens en in de BMW Configurator op deze website. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Lees meer
BMW M

FASCINERENDE VORMTAAL.

Temperamentvol design.

De BMW M4 Cabrio inspireert met pure sportiviteit, een dynamisch silhouet en een inklapbare hardtop, die het hele jaar door garant staat voor onbeperkt rijplezier. Andere designhighlights zoals de M nierengrille met dubbele spijlen, compleet met M4 embleem, de M kieuwen in de voorste zijschermen of de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen maken het rijplezier zonder dak compleet.
Lees meer

Coupé-achtige belijning.

De BMW M4 Cabrio oogt gespierd en sportief door zijn gestrekte belijning met de gecontoureerde flanken. Het langgerekte silhouet sluit af met de expressieve, brede achterzijde en straalt gebalde kracht uit. Zowel open als met gesloten hardtop.
Lees meer

Krachtige voorzijde.

De voorwaarts dringende neus met de M nierengrille met zwart gelakte dubbele spijlen en M embleem en de grote luchtinlaten wordt aangevuld met dynamisch ogende full-LED-koplampen. Hun verfijnde design en de indrukwekkende lichtsterkte zorgen overdag voor een zelfverzekerde uitstraling en 's nachts voor een perfect verlichte weg.
Lees meer

Markante achterzijde.

De bredere wielkuipen bevestigen de enorme kracht van de BMW M4 Cabrio. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als 's nachts de stevige stand van de achterzijde. En de schuin aangesneden M dubbele eindpijpen en de M diffusor passen perfect bij de achterbumper met de kenmerkende luchtuitlaten.
Lees meer

Aerodynamische elementen.

De twee verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen in de voorste zijschermen met geïntegreerd Air Breather sierelement verlagen de luchtweerstand rond de wielkuipen. Voor optimale aerodynamische waarden en ook voor een verhoging van de hartslag.
Lees meer

Inklapbare hardtop.

Zodra u de inklapbare hardtop bij een snelheid tot 18 km/h automatisch in ca. 20 seconden opent, ervaart u maximale rijfascinatie verenigd met de intensiteit van een cabrio. In gesloten toestand is hij harmonieus in het design opgenomen, biedt extra veiligheid en zorgt zelfs bij hoge snelheden voor een aangename akoestiek.
Lees meer

Full-LED-achterlichten.

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig uitgevoerd door lichtdiodes. Hun langgerekte L-vorm met het doorlopende verlichtingsdesign gaat vloeiend over in de bagageklep en onderstreept zo de markante belijning van de achterzijde.
Lees meer

EXPRESSIEVE WIELEN.

De in gewicht geoptimaliseerde wielen van de BMW M4 Cabrio zorgen voor een zelfbewuste uitstraling. De standaard 18-inch lichtmetalen M wielen in V-spaak styling zijn al zonder meer indrukwekkend. Als extra-uitrusting overtuigen de 19-inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaak styling, naar keuze in Ferricgrau of Schwarz. Ze bieden vrij zicht op de krachtige M carbon-keramische remmen of de M compound-remmen met M logo. Net als de optionele 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling, die ook leverbaar zijn in Schwarz. Voor welke uitvoering u ook kiest, de standaard bredere achterwielen en -banden van de BMW M4 Cabrio versterken de gespierde uitstraling van de achterkant en optimaliseren bestuurbaarheid en grip.

HARDTOP.

De inklapbare hardtop combineert onvervalst cabriogevoel met de voordelen van een vast dak dat ook onder winterse omstandigheden alle comfort biedt. Hij laat zich snel openen en sluiten – zelfs bij een lage rijsnelheid tot 18 km/h. Van buitenaf is de daklijn laag en langgerekt, kenmerkend voor een coupé, binnenin profiteren alle inzittenden van comfortabele hoofdruimte.

BMW INDIVIDUAL COLLECTION.

Op bijzondere wijze uitdrukking geven aan uw eigen persoonlijkheid – dat is de unieke ambitie van BMW Individual Special Request met de BMW Individual Collection. Gestalten Sie Ihr BMW M4 Cabrio so individuell, wie Sie es selbst sind.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

BMW M staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en decennialange ervaring in de autosport. BMW M Performance Accessoires verlenen de BMW M4 Cabrio een nog dynamischere en exclusievere uitstraling. Voor exterieur of interieur: de mogelijkheden zijn bijna oneindig.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen de 9,5 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 217 en 232 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2019.