BMW M4 Cabrio

BMW M4 CABRIO. M TWINPOWER TURBO.

BMW M

MOTOR+

BMW M4 CABRIO. M TWINPOWER TURBO.

MOTOR+

BMW M4 CABRIO. M TWINPOWER TURBO.MOTOR+

Het hart van de BMW M4 Cabrio: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Met fenomenale power en een unieke sound. Het samenspel van optimaal op elkaar afgestemde autosporttechnologieën maakt een stuwkracht mogelijk van 317 kW (431 pk), die met het optionele M Competition Package te verhogen is tot 331 kW (450 pk).

Lees meer
BMW M

VAN 0 TOT 100 KM/H IN 4,4 SECONDEN.

VAN 0 TOT 100 KM/H IN 4,4 SECONDEN.

De 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verenigt het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter met een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en superieure kracht met een koppel van maximaal 550 Nm. Bi-turbo, directe inspuiting en een voor M modellen kenmerkende fijnafstemming zorgen ervoor dat de motor al bij het geringste aantikken van het gaspedaal direct reageert met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht. Tal van innovaties zoals een busloze constructie of de lichtere, gesmede krukas zetten het concept van intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren dynamiek en acceleratie, verlagen het verbruik en maken een optimale aslastverdeling mogelijk van bijna 50:50. De beloning: ongekend dynamische rijeigenschappen die nog eens indrukwekkend worden onderstreept door de onmiskenbare sound van de M motor.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO₂ -EMISSIE.

  • Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M4 Cabrio varieert tussen 9,5 en 10,2 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen 217 en 233 g/km. Data op basis van peildatum 01-11-2018.